Myytävät asunnot

Hae asuntoaKivikkokankaan Loimu

Kivikkokankaan Loimu

Suositut Kivikkokankaan Kaski ja Hehku saavat jatkoa! Loimu kohoaa Oulun uudelle Hiukkavaaran asuinalueelle, Kivikkokankaalle. Asuinalueena Kivikkokangas on rauhallinen ja upeat ulkoilumaastot ovat lähellä. Oulun keskustaan vain 7 km. Huoneistokoot 1h+kk+alk, 1-2h+kk+s ja 3h+k+s. Kohteen arvioitu valmistuminen on keväällä 2019.

Metsokankaan Sampo

Metsokankaan Sampo

Suosittu Metsokankaan Louhi saa jatkoa! Metsokankaan Sampo kohoaa samalle tontille Louhen kanssa muodostaen kauniin kokonaisuuden. Kohde käsittää 55 upeaa kotia 4-kerroksisessa kerrostalossa. Huoneistokoot 1h+kk, 1-2h+kk+s. Kohteen arvioitu valmistuminen on 30.4.2019.


Metsokankaan Louhi

Metsokankaan Louhi

Metsokankaan Louhi sijaitsee suositulla ja rauhallisella Metsokankaan asuinalueella, jossa on hyvät ulkoilumaastot ja luonto lähellä. Kohde käsittää 55 upeaa kotia 4-kerroksisessa kerrostalossa. Huoneistokoot 1h+kk, 1-2h+kk+s. Kohteen arvioitu valmistuminen on 30.6.2018.

Kivikkokankaan Hehku

Kivikkokankaan Hehku

Kivikkokankaan Hehku kohoaa Oulun uudelle Hiukkavaaran asuinalueelle, Kivikkokankaalle. Asuinalueena Kivikkokangas on rauhallinen, upeat ulkoilumaastot ja kattavat palvelut ovat lähellä. Oulun keskustaan vain 7 km. Huoneistokoot 1h+kk+alk, 1h+kk+s ja 2h+kk+s. Kohteen arvioitu valmistuminen on 31.3.2018. Kohde LOPPUUNMYYTY!


Kempeleen Kotiportti

Kempeleen Kotiportti

Kempeleen Kotiportti sijaitsee rauhallisella ja viihtyisällä Linnakankaan asuinalueella, erinomaisten palveluiden, liikenneyhteyksien ja ulkoilumaastojen läheisyydessä. Kotiportin muodostavat 25 huolella suunniteltua asuntoa rivi- ja luhtitaloissa. Kohde on valmis.

Tulevat kohteet

Tulevat kohteet

Suosittuja Nasta-koteja on tulossa lisää. Tutustu jo nyt!


Myytävät autopaikat

Myytävät autopaikat

Kempeleen Linnakankaalla vapaana sähköistettyjä autopaikkoja.