Myytävät asunnot

Hae asuntoaMetsokankaan Louhi

Metsokankaan Louhi

Metsokankaan Louhi sijaitsee suositulla ja rauhallisella Metsokankaan asuinalueella, jossa on hyvät ulkoilumaastot ja luonto lähellä. Kohde käsittää 55 upeaa kotia 4-kerroksisessa kerrostalossa. Huoneistokoot 1h+kk, 1-2h+kk+s. Kohteen arvioitu valmistuminen on 30.6.2018.

Kivikkokankaan Hehku

Kivikkokankaan Hehku

Kivikkokankaan Hehku kohoaa Oulun uudelle Hiukkavaaran asuinalueelle, Kivikkokankaalle. Asuinalueena Kivikkokangas on rauhallinen, upeat ulkoilumaastot ja kattavat palvelut ovat lähellä. Oulun keskustaan vain 7 km. Huoneistokoot 1h+kk+alk, 1h+kk+s ja 2h+kk+s. Kohteen arvioitu valmistuminen on 31.3.2018.


Kempeleen Kotiportti

Kempeleen Kotiportti

Kempeleen Kotiportti sijaitsee rauhallisella ja viihtyisällä Linnakankaan asuinalueella, erinomaisten palveluiden, liikenneyhteyksien ja ulkoilumaastojen läheisyydessä. Kotiportin muodostavat 25 huolella suunniteltua asuntoa rivi- ja luhtitaloissa. Kohde on valmis.

Kotikallio

Kotikallio

Metsokankaalla vapautunut myyntiin vuonna 2012 valmistunut 4h+k+s 89 m² 2-kerroksisen rivitalon päätyhuoneisto! Tämä viimeinen huoneisto erikoisvarustein, etusi 9 000 €!


Tulevat kohteet

Tulevat kohteet

Suosittuja Nasta-koteja on tulossa lisää. Tutustu jo nyt!