Kivikkokankaan Hehku

Suojuoksuntie 9, 90670 Oulu (kartta)
Matalaenergiayhtiö, energialuokka C
Arkkitehtisuunnittelu arkkitehtitoimisto Veli Karjalainen Oy

Hehku – uniikki kohde, asumiseen uusi ulottuvuus

Oulun uuteen Hiukkavaaran alueeseen kuuluvalle Kivikkokankaalle puistoon rajoittuvalle tontille, valmistuneen Kasken viereen, kohoaa lisää upeita Nasta-koteja. Asunnot sijaitsevat joko 1. tai 2. kerroksessa. Viereisen Kasken tapaan As Oy Kivikkokankaan Hehkun kodit laajenevat ulos! Jokaisessa asunnossa on poikkeuksellisen suuret ulko-oleskelutilat sekä etu- että takapihan puolella. Nautit perheesi ja ystäviesi kanssa auringosta aamulla, päivällä ja illalla, molemmin puolin asuntoasi. Hehku on unelmaratkaisu!

Hehku on tyylikäs, arkkitehtitoimisto Veli Karjalainen Oy:n huolella suunnittelema, ulkonäöltään edustava ja tasokas yhtiö. Tämä näkyy edustavina ja huoltovapaina yksityiskohtina: tiilimuuratut julkisivut kuultorappauspinnalla, pulpettikatot huopakatteella ja parvekkeissa upeat, valoa hohtavat opaalilasikaiteet. Suunnittelussa on kiinnitetty erityistä huomiota äänieristykseen. Lisäksi talot rakennetaan matalaenergiaperiaatteiden mukaisesti.

Sisältä kodit ovat valoisia ja avaria, neliöt on käytetty tehokkaasti asujien hyödyksi.

Suuret terassit ja parvekkeet, kaikissa tuplana – uniikkia luksusta!

Kaikissa Hehkun kodeissa on omat juhlavankokoiset terassit tai parvekkeet, tuplana – omansa etu- ja takapihalla, näin aina parhaaseen etelä-länsi-suuntaan, jolloin aurinko paistaa niille iltaan asti – unelmaratkaisu auringosta nauttivalle ja lapsille leikkeihin. Parvekkeissa on upeat valoa hohtavat opaalilasikaiteet, jotka kestävät aikaa ja katseita sekä päästävät valon tulvimaan kauniisti sisälle kotiin. Sekä terassin että parvekkeen voi lasittaa tilaamalla lasituksen kätevästi jo rakennusvaiheessa Nastarakennukselta ja näin saat kotiisi ylimääräisen puutarhahuoneen, jossa kevät aikaistuu ja kesä pitenee mukavasti. Terassilasituksessa käytetään uutta Lumon 7S -järjestelmää.

Avarasti ison tontin laidalla

Hehku sijoittuu rauhallisen, päättyvän tien varteen sijoittuvalle aurinkoiselle tontille, puiston laitaan. Rauhallinen sijainti tekee kodeista ja pihapiireistä miellyttävät ja viihtyisät. Huoneistoista avautuvat avarat ja valoisat näkymät. Piha-alueen tasokkuudesta ei ole tingitty. Siistit asfalttipintaiset liikennealueet kestävät erinomaisesti kulutusta, eivätkä kura ja hiekka kulkeudu sisälle. Istutetut ja nurmetetut viheralueet viimeistelevät kokonaisuuden.

Tuplasti pihoilla ja parvekkeilla

Hehkun todellinen kruunu on juhlavankokoiset terassit ja parvekkeet – ainutlaatuisesti tuplana. Toisen kerroksen asunnoissa ihastuttavat isojen parvekkeiden opaalilasiset kaiteet, jotka luovat tyylikkyyttä ja antavat valoa sisälle. Kun parvekkeen tai terassin lasittaa, saa kotiinsa ylimääräisen kesähuoneen, joka on mainio paikka esikasvattaa kesän kukkaloistoa ja hyötypuutarhaa. Se on myös turvallinen leikkipaikka lapsille ja rauhallinen ulkotila lemmikkieläimille. Lisäksi lasitus antaa suojaa vettä, lunta, tuulta ja pölyä vastaan sekä parantaa asunnon ääneneristävyyttä ja energiatehokkuutta. Lasituksen voi tilata vaivattomasti jo rakennusvaiheessa Nastarakennukselta – takuutyönä.

Tasokas varustelu - runsaat säilytystilat

Kodeissa puhuttelevat toimivat tilaratkaisut ja erinomaisen runsas varustelutaso. Keittiössä ihastuttaa Topi-Kalustajan ammattitaitoinen kädenjälki. Kaapinovet ovat Topi-keittiön upea uutuus – ajattomasti puhtaanvalkoiset. Laminaattitaso on tyylikäs, sahatun lankkutason näköinen, väriltään harmaanruskea. Välitilan lasimainen, kiiltävän valkea laatta yhdessä välitilan näyttävän LED-nauhavalaistuksen kanssa antaa hienon loppusilauksen kokonaisuuteen. Käyttömukavuutta tuovat mm. vesikiertoinen lattialämmitys, Topi-keittiöiden kalusteet, joita on runsaasti, laadukkaat AEG-kodinkoneet, tammiparkettilattiat, kylpyhuoneen ja saunan LED-valot sekä valmis DNA-taloyhtiölaajakaista ja kaapeli-TV. Harkitusti valitut pintamateriaalit viimeistelevät kauniin kodin.

Kotien sisääntulon yhteydessä on isot huoneistovarastot, joihin on kätevä säilöä käden ulottuville koko perheen harrastusvälineet kesät talvet. Lisäksi taloyhtiöllä on väestönsuojassa iso lämmin ulkoiluvälinevarasto, joka voi toimia esim. polkupyörävarastona tai harrastetilana. Väestönsuoja on yhteinen samalla tontilla olevan Asunto Oy Kivikkokankaan Kasken kanssa.

Paikalla rakennettu on energiatehokas

Nastarakennuksen rakentamistapa on perusta parhaalle lopputulokselle. Paikalla rakentamisen ansiosta pystymme varmistamaan rakenteiden kuivana pysymisen, tiiviyden ja lämpimyyden. Rakennamme oikeaoppisesti ensin vesikaton suojaamaan sateelta, minkä jälkeen lämpöeristeet voidaan asentaa turvallisesti. Näin eristeet pysyvät varmasti kuivina. Kuiva ja saumaton, paikan päällä tehty rakenne on tutkitusti lämmin, turvallinen ja säilyttää parhaiten arvonsa.

Matalaenergiatalossa vähemmän kuluja

Talot rakennetaan matalaenergiaperiaatteiden mukaisesti. Kodit ovat lämmönpitävyydeltään ja tiiviydeltään huippuluokkaa, mikä tarkoittaa selvää säästöä lämmityskuluissa sekä takaa rakenteiden toimivuuden: vedotonta ja terveellistä sekä huoletonta asumista. Asunnoissa on kaukolämmöllä toimiva miellyttävä vesikiertoinen lattialämmitys.

Huippuluokan äänieristävyyttä

Huoneistojen väliset paksut betoniset seinät ja välipohjat pitävät naapurikodin äänet loitolla. Välipohja on valittu huolella laadusta tinkimättä, joten asuntojen ala- ja yläkerran välillä on paras mahdollinen äänieristys. Paksut tiiliverhotut ulkoseinät eristävät äänet tehokkaasti. Kaikissa rakennuksissa on tyylikäs, kestävä ja hiljainen huopakatto.

Uusinta ilmanvaihtotekniikkaa

Kodeissa on lämmöntalteenotolla varustettu huoneistokohtainen, älykkäällä automatiikalla toimiva nykyaikainen ja energiatehokas koneellinen tulo- ja poistoilmanvaihto. Se säästää energiaa ja varmistaa kotiisi terveellisen, suodatetun ja raikkaan sisäilman. Hyvin toimiva ilmanvaihto lisää asumismukavuutta. Automatiikka huolehtii puolestasi lämmöntalteenoton talvi–kesä-toiminnon ja takaa oikean säädön kulloisenkin vuodenajan mukaan. Energiatehokas lämmöntalteenotto on aina päällä, kun sitä tarvitaan.

Nykyaikaiset tietoliikenneyhteydet

Taloyhtiö liitetään DNA valokuiturunkoverkkoon. Jokaisessa huoneistossa on valmis DNA valokuitu Plus taloyhtiölaajakaistayhteys, nopeudeltaan 10 Mbit/s, joka sisältyy huoneiston neliöperusteiseen hoitovastikkeeseen. Lisäksi jokainen huoneisto voi halutessaan tilata itsenäisesti lisäpalveluita DNA:n monipuolisista vaihtoehdoista. Tarjolla on mm. nopeampia laajakaistayhteyksiä ja kanavapaketteja. Asuntoyhtiössä on digitaalinen kaapelitelevisiojärjestelmä DVB-C, jossa valmis DNA kaapeli-TV – liittymä. Myös kaapeli-TV:n kustannus sisältyy huoneiston neliöperusteiseen hoitovastikkeeseen.

Lisätietoja DNA taloyhtiölaajakaistasta »
Taloyhtiölaajakaistan lisänopeushinnasto »
Kaapeli-TV ja kanavapaketit »

Ota yhteyttä

 

 


Merja Heikkilä
asuntomyynti
myynti- ja
markkinointipäällikkö
050 4204 345

 


Loppuunmyyty!
Arvioitu valmistuminen
31.3.2018

Myynti ja esittely

Lisätiedot

 

​​   Merja Heikkilä
asuntomyynti
myynti- ja
markkinointipäällikkö
050 4204 345
Lähetä sähköpostia
     
  Aki Heikkinen
asuntomyynti
toimitusjohtaja, RI
040 5840 811
Lähetä sähköpostia
     
  Juha Niemelä
asuntomyynti
tekninen johtaja, rkm
040 5840 812
Lähetä sähköpostia
     

Sähköpostiosoitteet ovat muotoa
etunimi.sukunimi@nastarakennus.fi

Kivikkokankaan Hehku

» Mahdollisuus tehdä muutostöitä ja saada unelmiesi Nasta-koti!

» Runsaasti säilytystilaa

» Kaksi tilavaa ja aurinkoista terassia/parvekketta, joissa lasitusmahdollisuus

» Laadukkaat Topi-Keittiön kalusteet

» Laadukkaat AEG- kodinkoneet: kalusteuunissa paistolämpömittari ja höyryominaisuus! Erittäin hiljainen astianpesukone 44 dB(A)

» Verhokiskot vakiona

» Miellyttävä vesikiertoinen lattialämmitys

» LED-valaistus, saunassa LED-kuituvalot

» Huippuluokan äänieristävyyttä

» Tyylikäs arkkitehtuuri

» Nurmetetut pihat istutuksin

» Asfaltoidut liikennealueet

» Ilmanvaihtokoneen älykäs automatiikka huolehtii puolestasi lammöntalteenoton talvi-kesä toiminnon

» DNA Valokuitu Plus Taloyhtiölaajakaista 10/10 Mbit/s ja kaapeli-TV sisältyy huoneiston hoitovastikkeeseen