Rakennustapaselostus

Hanke käsittää Oulun kaupungin vuokratontille Kivikkokankaan (47) kaupunginosan korttelin 1 tontille nro 1 paikalla rakennettavat matalaenergiavaatimustason täyttävät kaksi luhtitaloa, joissa on yhteensä 22 asuinhuoneistoa. Jokaisella asunnolla on oma varasto huoneiston yhteydessä. Tontin pinta-ala on 6 440 m2 ja osoite Suojuoksuntie 9, 90670 Oulu. Tontille on perustettu yhteishallintasuhde hallinnanjakosopimuksella tontilla jo olevan Asunto Oy Kivikkokankaan Kasken kanssa. Alueella on lainvoimainen asemakaava. Kaavoituksesta tarvittaessa lisätietoja Oulun kaupungin kaavoitusosastolta.

Perustukset ja alapohja

Pohjatutkimuksen, perustamistapalausunnon ja hyväksyttyjen rakennesuunnitelmien mukaisesti teräsbetonia. Alapohjana lämmöneristetty maanvarainen teräsbetonilaatta.

Runkorakenteet, portaat ja vesikatteet

Huoneistojen väliset seinät ja luhtitalojen alakerran päätyseinät ovat teräsbetonirakenteisia. Asuinrakennusten kantavat ja ei-kantavat ulkoseinät ovat puurunkoisia. Asuinrakennusten yläpohjien kantavana rakenteena ovat tehdasvalmisteiset naulalevyristikot ja välipohjien kantavana rakenteena betoniontelolaatat. Yläpohjissa on puhalluseriste. Vesikatteena rakennuksissa on bitumihuopakate.

Julkisivuverhoukset

Julkisivut ovat pääosin maalattuja tai kuultomaalattuja puuverhouksia. Muilta osin kuultorapattua (arkkitehdin määrityksen mukaisesti pinta osin/kauttaaltaan läpikuultavaa ja työjäljeltään vaihteleva) tiiltä. Muut täydentävät rakenteet tehdään julkisivupiirustusten mukaisesti.  Räystäät ja räystäspohjat ovat maalatut tai kuultomaalatut.

Terassit, parvekkeet ja luhtikäytävät

Huoneistojen terassit painekyllästettyä höylättyä rallilautaa. Parvekkeet ja luhtikäytävät sekä luhtiportaat painekyllästettyä höylättyä lankkua. Etuterassit hiertobetonipintaista betonilaattaa. Parvekekaiteet ovat karkaistua läpinäkymätöntä lasia, etuparveke- ja luhtikaiteet ovat puuverhottuja, osin karkaistua, läpinäkymätöntä lasia. Rakennusluvassa on huomioitu parvekkeiden ja terassien lasitusmahdollisuus lisätyönä.

Kevyet väliseinät

Kevyet väliseinät ovat pääosin Kertopuu-rankaisia kipsi-levyväliseiniä, pesuhuoneissa on märkätilakipsilevy.

Ovet ja ikkunat

Huoneistojen pääulko-ovet ovat lämpöeristettyjä maalattuja kehys-ovia. Terassien ja parvekkeiden ikkunaovet ovat lämpöeristettyjä ulos aukeavia kehysovia, joissa ulkopinta on alumiinia. Huoneistovarastojen ulko-ovet ovat lämpöeristettyjä maalattuja kehysovia. Väliovet ovat vakiorakenteisia laakaovia. Saunojen ovet ovat kokolasiovia suojakäsitellyin puukarmein. Ikkunat ovat sisään aukeavia maalattuja kolminkertaisia puualumiini-ikkunoita, joissa uloin puite ja karmin ulkopinta ovat alumiinia.

Kalusteet ja varusteet

Tehdasvalmisteiset kalustepiirustusten mukaisesti; keittiöissä, eteisissä, pesu-/ kodinhoito- tiloissa on hintaryhmän 4 kalusteet valkoisin rungoin. Työtasot laminaattipintaisia, suora etureuna. Keittiöiden pesualtaat valutustasolla työtasoon upotettuja, ruostumatonta terästä. Makuuhuoneissa on hintaryhmän 2 kalusteet. Vaatehuoneissa on hyllyt ja vaatetanko. Saunojen lauteet tervaleppää. Pesuhuoneissa on suihkujakoseinä karkaistua lasia, wc-rullateline ja koukkusarja. Asuinhuoneissa ikkunaseinillä soveltuvilla osilla kaksiliukuiset verhokiskot valkealla etulevyllä.

Lattiapinnoitteet

Huonetiloissa on jalopuupintainen lautaparketti, myös vaatehuoneissa. Saunan, pesu-/kodinhoito- tilojen lattioissa on keraaminen laatoitus. Huoneistojen eteisessä, ulko-oven edustan osalla muovimatto ja lisäksi erillinen kuramatto.

Sisäseinä- ja -kattopinnoitteet

Sisäseinien pintakäsittelynä on maalaus. Pesu-/kodinhoito-tilojen seinissä on keraaminen laatoitus. Keittiöiden kalusteväleissä on keraaminen laatoitus, vähäisiltä osin voi olla maalaus. Saunojen seinät ja sisäkatot sekä pesu- ja kodinhoitotilojen sisäkatot ovat suojakäsiteltyä puupaneelia. Asuinhuoneiden sisäkatot ovat ruiskutasoitetut. Muiden huonetilojen sisäkatot ovat tasoitetut ja maalatut valkoisiksi.

Kojeet ja laitteet

Keittiössä on astianpesukone, jääkaappi-pakastin yhdistelmä, erillinen kalusteuuni ja keraaminen keittotaso. Kaikissa huoneistoissa on tilavaraus mikroaaltouunille. Saunoissa on sähkökiuas. Pesu/kodinhoitotiloissa on tilanvaraus pyykinpesukoneelle ja kuivausrummulle.

LVI- ja sähkötekniikka

Huoneistoissa on kaukolämpöön kytketty vesikiertoinen lattialämmitys. Sähkön sekä kylmän ja lämpimän käyttöveden mittaus tapahtuu huoneistokohtaisesti. Huoneistoissa on lämmöntalteenotolla varustettu huonekohtainen koneellinen tulo-poisto-ilmanvaihto liesikupuohjauksella. Rakennukset liitetään Oulun Energian kaukolämpöverkkoon.

Tiedonsiirtotekniikka

Kaikissa huoneistoissa on valmis Internet-yhteys, 10Mbit/s DNA taloyhtiölaajakaista. Huoneistojen tietoliikenneverkko on CAT 6 ja jokaisessa asuinhuoneessa on atk-pistorasia. Jokaisessa huoneistossa on lisäksi valmis valokuituyhteys käyttöön otettavissa. Asuntoyhtiössä on digitaalinen kaapelijärjestelmä DVB-C, jossa valmis DNA kaapeli-TV-liittymä maksuttomin tv-kanavin. Taloyhtiölaajakaista ja kaapeli-TV sisältyvät hoitovastikkeeseen.

Autopaikoitus, piha- ja ulkoalueet

Sähköistetyt autopaikat sijaitsevat asemapiirustuksen mukaisesti kahdessa autokatoksessa ja pistokepaikoissa. Taloyhtiölle tulee yksi vieraspaikka. Asunto Oy Kivikkokankaan Kasken kanssa yhteiskäytössä olevassa piharakennuksessa sijaitsevat molempien taloyhtiöiden yhteiset tekniset tilat sekä osakkaiden yhteiskäyttöön tuleva väestönsuoja. Lisäksi piharakennuksen yhteydessä sijaitsee yhteiskäytössä oleva erillinen jätesuoja. Ajoliittymän viereisessä raja-aidassa sijaitsee metalliset lukittavat postilaatikot. Liikennealueet, pihatiet ja autopaikoitusalueet ovat asfalttipintaisia. Istutetut ja nurmetetut viheralueet sekä piha- ja leikkialueiden varusteet ovat asemapiirustuksen mukaisia. Asuinrakennusten nurmi-/istutusalueilla sokkelin vieressä betonilaatta. Piha-alueella on pihaulkovalaistus. Piharakennuksen tilat, leikkialue ja yhteiset liikennealueet on jaettu hallinnonjakosopimuksella yhteiskäyttöön tontilla jo olevan Asunto Oy Kivikkokankaan Kasken kanssa.

 

Perspektiivikuvien sekä virtuaalikuvien tarkoitus on havainnollistaa kohteen ulkonäköä ja huonetiloja, ne eivät ole suunnitelma-asiakirjoja. Poikkeamia väreissä ja yksityiskohdissa saattaa esiintyä. Asunnoissa saattaa esiintyä vähäisessä määrin alaslaskuja, kotelointeja sekä kiintokalusteiden mittamuutoksia, jotka eivät näy piirustuksissa. Kiintokalusteet on esitetty erillisessä kalustepiirustuksessa, joka voi poiketa pohjapiirustuksista.

Kohteen rakenteita ja materiaaleja voidaan vaihtaa perustellusta syystä toisiin samanarvoisiin tai toiminnallisuuden vaatimaan tasoon. Ostajan on tutustuttava lopullisiin myyntiasiakirjoihin viimeistään kauppakirjan allekirjoituksen yhteydessä.

Oikeudet muutoksiin pidätetään.

Oulussa 1.11.2017

Ota yhteyttä

 

 


Merja Heikkilä
asuntomyynti
myynti- ja
markkinointipäällikkö
050 4204 345

 


Loppuunmyyty!
Arvioitu valmistuminen
31.3.2018

Myynti ja esittely

Lisätiedot

 

​​   Merja Heikkilä
asuntomyynti
myynti- ja
markkinointipäällikkö
050 4204 345
Lähetä sähköpostia
     
  Aki Heikkinen
asuntomyynti
toimitusjohtaja, RI
040 5840 811
Lähetä sähköpostia
     
  Juha Niemelä
asuntomyynti
tekninen johtaja, rkm
040 5840 812
Lähetä sähköpostia
     

Sähköpostiosoitteet ovat muotoa
etunimi.sukunimi@nastarakennus.fi