Kotikallio

Savottatie 40, 90450 Oulu (avaa kartta)
Matalaenergiayhtiö, energialuokka B2007
Arkkitehtisuunnittelu arkkitehtitoimisto Veli Karjalainen Oy

 

Talojen julkisivut ovat näyttävää kuultorapattua tiiltä. Kaikissa rakennuksissa on kaunis, luontoon sopiva tiilikatto. Kodissa on iso terassi ja parveke, joissa on Lumon lasitukset.

Kaunis korkea pihapiiri muodostaa yhtenäisen, talojen ympäröimän alueen, joka takaa turvallisen ja rauhallisen pihan perheen pienimmillekin. Kotikallion iso tontti mahdollistaa talojen väljän sijoittelun sekä luonnontilaan jätetyn tonttiosan. Kotikallion helmenä onkin tontin keskellä upea, pimeällä valaistu metsä, joka on kaunis ja myös upea paikka lapsen seikkailumielelle.

Erinomaiset ratkaisut sisällä

Nasta-kotien toimivuuden lähtökohtana on arvostettu arkkitehtitoimisto Veli Karjalainen Oy, jolla on pitkä asuntotuotannon suunnittelukokemus. Taitavana arkkitehtina Veli tietää suomalaisen asumisen tarpeet ja käyttääkin neliöt tehokkaasti asujien hyödyksi. Tunnusomaista ovat valoisat ja avarat huonetilat. Nasta-kodeissa valo tulviikin sisälle isoista ikkunoista ja ulkona loistavat ylelliset yksityiskohdat.

Valoisien Nasta-kotien huonetilojen korkeus on 2,5 m. Alakerran kodeissa on normaalia korkeampi huonekorkeus 2,7 m, joka tuo lisää avaruutta sisätiloihin.

Nasta-kotien sisustussuunnittelija on valinnut sisustusmateriaalien värit ja materiaalit hyvin yhteensopiviksi ja luonut näin yhtenäisen, aikaa kestävän ja kauniin kokonaisuuden. Lisäksi muutamat harkitut yksityiskohdat luovat näyttävyyttä. Nasta-kotien jokainen rakenteellinen yksityiskohta ja kaikki materiaalit ovat tarkkaan harkittuja. Nastarakennuksen valitsemat yhteistyökumppanit ovat oman alansa huippuosaajia ja tuotteet parhaita laatumerkkejä. Nasta-kodeissa vakuuttavat erinomainen varustelutaso ja runsaat kaappitilat joka huoneessa.

Hiljaiset kodit

Huoneistojen väliset betoniset seinät ja välipohja pitävät naapurikodin äänet loitolla. Välipohja on valittu huolella laadusta tinkimättä, joten asuntojen ala- ja yläkerran välillä on paras mahdollinen äänieristys.

Kaksikerroksisten huoneistojen portaissa on kiinnitetty huomiota laatuun, äänettömyyteen ja turvallisuuteen sekä alla olevan tilan hyödyntämiseen, siksi portaat ovat betonia. Betoniportaat eivät narise eivätkä askeläänet kantaudu huoneistoon eikä naapuriin. Umpiportaina ne ovat turvalliset, perheen pienimmät kulkijatkaan eivät loukkaa itseään. Umpiportaina alla oleva tila saadaan hyödynnettyä säilytystilana. Portaat on päällystetty parketilla, jolloin lopputulos on kaunis.

Omenapuiden katveessa

Nastarakennuksen kotikohteissa huomiota ei ole kiinnitetty vain sisätilojen laadukkaisiin ratkaisuihin: myös kotien piha-alueet ovat valmiit ja viimeistellyt. Pihasuunnittelun kauniista ja harkitusta kokonaisuudesta vastaa arkkitehti.

Omalle pihalle suojaa antavat vehmaat koristearoniat. Kesähetkissä tuulahtelevat marjaomenapuut, pilvikirsikat, pihlajat ja rauduskoivut. Yhteisellä piha-alueella kaiken a ja o on siisti ja yhtenäinen yleisilme nurmikenttineen. Jalankulkuväylät ja parkkialueet on asfaltoitu. Leikkialueella pikkujalkojen alla tuntuu turvallisen pehmeä hiekka.

Nykyaikaiset tietoliikenneyhteydet

Taloyhtiö on rakennettu Soneran valokuituverkkoon. Soneran Kiinteistösopimus on kokonaisratkaisu, jolla taloyhtiö saa nykyaikaiset tietoliikenneyhteydet yhdessä paketissa; kaapeli-tv-palvelut sekä erittäin edullisen, nopean ja toimintavarman 10 Mbit/s taloyhtiölaajakaistan monipuolisine peruspalveluineen. Lisäksi jokainen huoneisto voi halutessaan tilata itsenäisesti lisäpalveluita Soneran monipuolisista vaihtoehdoista.

Ota yhteyttä

 

 


Merja Heikkilä
asuntomyynti
myynti- ja
markkinointipäällikkö
050 4204 345


ERIKOISVARUSTEIN!
Tämä viimeinen huoneisto erikoisvarustein, etusi 9 000 €!

Myynti ja esittely

Kysy yksityisesittelyä, esittelemme kotikohteitamme sinulle sopivana ajankohtana. Soita ja varaa aika:

Varaukset ja lisätiedot

​​   Merja Heikkilä
asuntomyynti
myynti- ja
markkinointipäällikkö
050 4204 345
Lähetä sähköpostia
     
  Aki Heikkinen
asuntomyynti
toimitusjohtaja, RI
040 5840 811
Lähetä sähköpostia
     
  Juha Niemelä
asuntomyynti
tekninen johtaja, rkm
040 5840 812
Lähetä sähköpostia
     

Sähköpostiosoitteet ovat muotoa
etunimi.sukunimi@nastarakennus.fi

Kotikallio

» Erinomainen sijainti - päiväkoti ja bussipysäkki ihan vieressä

» Iso terassi ja parveke, joissa valmiina Lumon lasitukset!

» Integroidut sälekaihtimet kaikissa ikkunoissa ja ovissa

» Keskuspölyimuri siivoussarjalla valmiina huoneistossa

» Runsaasti kaappitilaa

» Tammiparkettilattiat

» Upea arkkitehtuuri mm. kuultorappausta, lasikaiteita ja lasikatoksia

» Näyttävät ja huoltovapaat materiaalivalinnat, mm. tiiliverhoilu ja parvekkeiden sekä luhtikäytävien lasikaiteet

» Valometsä -  tontin keskellä upea, pimeällä valaistu metsäsaareke

» Asfaltoidut liikennealueet

» Nurmetetut pihat, kattavin istutuksin

» Energiataloudellista tekniikkaa

» Huippuluokan äänieristävyyttä

» Valmis edullinen taloyhtiölaaja-kaista Sonera 10 Mbit/s