Metsokankaan Louhi

Metsänhoitajantie 2, 90420 Oulu (avaa kartta)
Matalaenergiayhtiö, energialuokka C
Arkkitehtisuunnittelu arkkitehtitoimisto Veli Karjalainen Oy

Louhi - laatua ja asumisen helppoutta. Tuottoisa sijoituskohde.

Metsokankaan Louhi on arvostetun arkkitehtitoimisto Veli Karjalainen Oy:n huolella suunnittelema, ulkonäöltään edustava ja tasokas kerrostalo. Tilaratkaisuiltaan huoneistot ovat erinomaisen toimivia. Isot ikkunat tuovat runsaasti valoa sisätiloihin ja todella isot parvekkeet antavat asuntoihin runsaasti lisätilaa.

Louhessa on kaunis ja huoltoa kaipaamaton tiiliverhoilu. Parvekkeissa on upeat valoa hohtavat opaalilasikaiteet, jotka kestävät aikaa ja katseita sekä päästävät valon tulvimaan kauniisti sisälle kotiin. Lisäksi parvekkeen voi lasittaa tilaamalla lasituksen kätevästi jo rakennusvaiheessa Nastarakennukselta ja näin saat kotiisi ylimääräisen puutarhahuoneen, jossa kevät aikaistuu ja kesä pitenee mukavasti.

Siistit, asfalttipintaiset liikennealueet kestävät kulutusta erinomaisesti. Istutetut ja nurmetetut viheralueet viimeistelevät kokonaisuuden.

Tasokas varustelu

Kodeissa puhuttelevat toimivat tilaratkaisut ja erinomainen varustelutaso. Käyttömukavuutta tuovat mm. vesikiertoinen lattialämmitys, runsaat Topi-Keittiöiden kalusteet, laadukkaat Pukkilan laatat, A/A+ -energialuokan kodinkoneet sisältäen astianpesukoneen, kestävä laminaattilattia sekä keittiössä välitilan lasimainen, kiiltävän valkea laatta yhdessä välitilan näyttävän LED-nauhavalaistuksen kanssa antaa hienon loppusilauksen kokonaisuuteen. Harkitusti valitut pintamateriaalit tuovat kotiin viimeistellyn ja kauniin vaikutelman. Lisämukavuuden tuo valmis taloyhtiölaajakaista ja kaapeli-TV.

Piharakennuksessa on huoneistokohtaiset lämpimät varastot.

Paikalla rakennettu on energiatehokas

Nastarakennuksen rakentamistapa on perusta parhaalle lopputulokselle. Paikalla rakentamisen ansiosta pystymme varmistamaan rakenteiden kuivana pysymisen, tiiviyden ja lämpimyyden. Rakennamme oikeaoppisesti ensin vesikaton sateelta suojaan -vaiheeseen, jonka jälkeen lämpöeristeet voidaan turvallisesti asentaa. Näin eristeet pysyvät varmasti kuivina. Kuiva ja saumaton, paikan päällä tehty rakenne on tutkitusti lämmin, turvallinen ja säilyttää parhaiten arvonsa.

Matalaenergiatalossa vähemmän kuluja

Louhi rakennetaan matalaenergiaperiaatteiden mukaisesti. Kodit ovat lämmönpitävyydeltään ja tiiviydeltään huippuluokkaa, mikä tarkoittaa selvää säästöä lämmityskuluissa sekä takaa rakenteiden toimivuuden: vedotonta ja terveellistä sekä huoletonta asumista. Asunnoissa on kaukolämmöllä toimiva vesikiertoinen lattialämmitys.

Huippuluokan äänieristävyyttä

Huoneistojen väliset betoniset seinät ja välipohjat pitävät naapurikodin äänet loitolla. Välipohja on valittu huolella laadusta tinkimättä, joten kerrosten välillä on paras mahdollinen äänieristys. Paksut tiiliverhotut ulkoseinät eristävät äänet tehokkaasti. Kaikissa rakennuksissa on tyylikäs, kestävä ja hiljainen huopakatto.

Uusinta ilmanvaihtotekniikkaa

Kodeissa on lämmöntalteenotolla varustettu huoneistokohtainen, älykkäällä automatiikalla toimiva nykyaikainen ja energiatehokas koneellinen tulo- ja poistoilmanvaihto. Se säästää energiaa ja varmistaa kotiisi terveellisen, suodatetun ja raikkaan sisäilman. Hyvin toimiva ilmanvaihto lisää asumismukavuutta. Älykäs automatiikka huolehtii puolestasi lämmöntalteenoton talvi–kesä-toiminnon ja takaa oikean säädön kulloisenkin vuodenajan mukaan. Ei enää erikseen muistettavaa ja hankalia käsin säädettäviä talvi-kesäpeltejä. vaan energiatehokas lämmöntalteenotto on aina päällä, kun sitä tarvitaan.

Nykyaikaiset tietoliikenneyhteydet

Taloyhtiö liitetään DNA valokuiturunkoverkkoon. Jokaisessa huoneistossa on valmis 10 Mbit/s DNA valokuitu Plus taloyhtiölaajakaistayhteys, joka sisältyy huoneiston neliöperusteiseen hoitovastikkeeseen. Lisäksi jokainen huoneisto voi halutessaan tilata itsenäisesti lisäpalveluita DNA:n monipuolisista vaihtoehdoista. Tarjolla on mm. nopeampia laajakaistayhteyksiä ja kanavapaketteja. Asuntoyhtiössä on digitaalinen kaapelitelevisiojärjestelmä DVB-C, jossa valmis DNA kaapeli-TV – liittymä. Myös kaapeli-TV:n kustannus sisältyy huoneiston neliöperusteiseen hoitovastikkeeseen.

Lisätietoja DNA taloyhtiölaajakaistasta »
Taloyhtiölaajakaistan lisänopeushinnasto »
Kaapeli-TV ja kanavapaketit »

Ota yhteyttä

 

 


Merja Heikkilä
asuntomyynti
myynti- ja
markkinointipäällikkö
050 4204 345

 


Väliseinätyöt käynnissä
Arvioitu valmistuminen
30.6.2018

Myynti ja esittely

Kysy yksityisesittelyä, esittelemme tätä kohdetta sinulle sopivana ajankohtana. Soita ja varaa aika:

Varaukset ja lisätiedot

​​   Merja Heikkilä
asuntomyynti
myynti- ja
markkinointipäällikkö
050 4204 345
Lähetä sähköpostia
     
  Aki Heikkinen
asuntomyynti
toimitusjohtaja, RI
040 5840 811
Lähetä sähköpostia
     
  Juha Niemelä
asuntomyynti
tekninen johtaja, rkm
040 5840 812
Lähetä sähköpostia
     

Sähköpostiosoitteet ovat muotoa
etunimi.sukunimi@nastarakennus.fi

Metsokankaan Louhi

» Mahdollisuus tehdä muutostöitä ja saada unelmiesi Nasta-koti!

» Iso parveke, jossa lasitusmahdollisuus

» Ikkunat ja parvekeovet varustetaan luonnonvalkoisilla integroiduilla sälekaihtimilla

» Miellyttävä vesikiertoinen lattialämmitys

» laadukkaat Pukkilan laatat

» A/A+ energialuokan kodinkoneet

» keittiössä LED-nauha ja saunassa LED-kuituvalot

» Huippuluokan äänieristävyyttä

» Tyylikäs arkkitehtuuri

» Asfaltoidut liikennealueet

» Ilmanvaihtokoneen älykäs automatiikka huolehtii puolestasi lammöntalteenoton talvi-kesä toiminnon

» DNA Valokuitu Plus Taloyhtiölaajakaista 10/10 Mbit/s ja kaapeli-TV sisältyy huoneiston hoitovastikkeeseen