Parvekelasitukset

Parvekkeiden lasitukset ovat yleistyneet valtavasti ja lasituksella saatkin uuteen kotiisi monikäyttöisen lisähuoneen ympärivuotiseen käyttöön; voit kalustaa ja sisustaa parvekkeesi esim. vapaa-ajanviettoa varten.

Lasitus antaa suojaa vettä, lunta, tuulta ja pölyä vastaan sekä lisäksi parantaa tehokkaasti kotisi äänieristystä ja energiatehokkuutta. Lasitettu kesähuone on myös mitä mainioin paikka esikasvattaa kesän kukkaloistoa ja hyötypuutarhaa. Lasitettu tila on myös turvallinen leikkipaikka ja lemmikkieläimille suojaisa ulkotila.

Lasitus antaa tilaan aivan uudet sisustusmahdollisuudet. Tila laajenee olohuoneeksi lähelle luontoa. Kauniilla säällä voit avata lasit ja nauttia kesän lämmöstä. Viileämpänä päivänä aurinko lämmittää mukavasti, kun lasit on suojaamassa kolealta tuulelta.

Voit helposti täydentää lasituksen näkösuojalla, joka lisää yksityisyyttäsi ja vähentää kesällä tilan kuumuutta. Kaikki tämä lisää asumismukavuuttasi ja viihtyvyyttäsi kodissasi.

Lasituksien tilaaminen on helppoa

Lasituksien tilaaminen on helppoa, sillä Nastarakennuksen kotikohteissa on jo rakennusvaiheessa rakennusvalvonnalta haettu lupa toteuttaa yhtiöiden lasitukset julkisivullisesti yhtenevällä ratkaisulla hyväksytetty ja sen mukaisesti rakennetut lasituksen vaatimat paloluokitellut EI30 rakenteet. Parvekkeiden rakennetiedot ovat jo tiedossa Nastarakennuksen yhteistyökumppanilla Lumonilla. Lasitustilauksen voit tehdä helposti ja nopeasti ilmoittamalla siitä suoraan Nastarakennukselle.

Näyttävä kokonaisuus

Asunto Oy Metsokankaan Louhessa myös parvekkeiden kaiteet tulevat Lumonilta. Lumon parvekekaiteet ja parvekelasitus ovat samaa järjestelmää, joten ne sopivat saumattomasti yhteen, muodostaen yhdessä tiiviin ja energiaa säästävän ratkaisun. Kaidelasi on rakenteeltaan pystytolpaton, laminoitua läpinäkymätöntä opaalilasia.

 

Lisätietoa lasituksista löydät Lumonin.fi sivuilta »

 

 

Ota yhteyttä

 

 


Merja Heikkilä
asuntomyynti
myynti- ja
markkinointipäällikkö
050 4204 345