Metsokankaan Sampo

Metsänhoitajantie 2, 90420 Oulu (avaa kartta)
Matalaenergiayhtiö, energialuokka C
Arkkitehtisuunnittelu arkkitehtitoimisto Veli Karjalainen Oy

 

Metsokankaan Sampo on arvostetun arkkitehtitoimisto Veli Karjalainen Oy:n huolella suunnittelema, ulkonäöltään edustava ja tasokas kerrostalo. Tilaratkaisuiltaan huoneistot ovat erinomaisen toimivia. Isot ikkunat tuovat runsaasti valoa sisätiloihin ja todella isot parvekkeet antavat asuntoihin runsaasti lisätilaa.

Sammossa on kaunis ja huoltoa kaipaamaton tiiliverhoilu. Parvekkeissa on upeat valoa hohtavat opaalilasikaiteet, jotka kestävät aikaa ja katseita sekä päästävät valon tulvimaan kauniisti sisälle kotiin. Lisäksi parvekkeen voi lasittaa tilaamalla lasituksen kätevästi jo rakennusvaiheessa Nastarakennukselta ja näin saat kotiisi ylimääräisen puutarhahuoneen, jossa kevät aikaistuu ja kesä pitenee mukavasti. Lumon pystytolpattomat parvekekaiteet ja parvekelasitus ovat samaa järjestelmää, joten ne sopivat saumattomasti yhteen, muodostaen yhdessä tiiviin ja energiaa säästävän ratkaisun.

Siistit, asfalttipintaiset liikennealueet kestävät kulutusta erinomaisesti. Istutetut ja nurmetetut viheralueet viimeistelevät kokonaisuuden.

Tasokas varustelu

Kodeissa puhuttelevat toimivat tilaratkaisut ja erinomainen varustelutaso. Käyttömukavuutta tuovat mm. vesikiertoinen lattialämmitys, runsaat Topi-Keittiöiden kalusteet, laadukkaat Pukkilan laatat, A/A+ -energialuokan kodinkoneet sisältäen astianpesukoneen ja keraamisen lieden. Huoneistoissa on kestävä ja upea Tarkett Vintage Moonshadow Light Oak viistereunainen lankkulaminaattilattia. Pesuhuoneen kiiltävän valkeat laatat ja keittiön välitilan lasimainen, kiiltävän valkea laatta yhdessä välitilan näyttävän LED-nauhavalaistuksen kanssa antaa hienon loppusilauksen kokonaisuuteen. Harkitusti valitut pintamateriaalit tuovat kotiin viimeistellyn ja kauniin vaikutelman. Lisämukavuuden tuo valmis taloyhtiölaajakaista ja kaapeli-TV.

Piharakennuksessa on huoneistokohtaiset lämpimät varastot.

Paikalla rakennettu on energiatehokas

Nastarakennuksen rakentamistapa on perusta parhaalle lopputulokselle. Paikalla rakentamisen ansiosta pystymme varmistamaan rakenteiden kuivana pysymisen, tiiviyden ja lämpimyyden. Rakennamme oikeaoppisesti ensin vesikaton sateelta suojaan -vaiheeseen, jonka jälkeen lämpöeristeet voidaan turvallisesti asentaa. Näin eristeet pysyvät varmasti kuivina. Kuiva ja saumaton, paikan päällä tehty rakenne on tutkitusti lämmin, turvallinen ja säilyttää parhaiten arvonsa.

Matalaenergiatalossa vähemmän kuluja

Sampo rakennetaan matalaenergiaperiaatteiden mukaisesti. Kodit ovat lämmönpitävyydeltään ja tiiviydeltään huippuluokkaa, mikä tarkoittaa selvää säästöä lämmityskuluissa sekä takaa rakenteiden toimivuuden: vedotonta ja terveellistä sekä huoletonta asumista. Asunnoissa on kaukolämmöllä toimiva vesikiertoinen lattialämmitys.

Huippuluokan äänieristävyyttä

Huoneistojen väliset betoniset seinät ja välipohjat pitävät naapurikodin äänet loitolla. Välipohja on valittu huolella laadusta tinkimättä, joten kerrosten välillä on paras mahdollinen äänieristys. Paksut tiiliverhotut ulkoseinät eristävät äänet tehokkaasti. Kaikissa rakennuksissa on tyylikäs, kestävä ja hiljainen huopakatto.

Huoneistokohtainen ilmanvaihto

Kodeissa on huoneistokohtainen koneellinen tulo-poisto-ilmanvaihto. Koneena nykyaikainen ja energiatehokas, tyylikkäällä Vallox Capto PTC EC liesikupuohjauksella oleva, Vallox 121 MC A-energialuokan matalaenergiailmanvaihtokone lämmöntalteenotolla ja älykkäällä talvi/kesäautomaattitoiminnolla. Se säästää energiaa ja varmistaa kotiisi terveellisen, suodatetun ja raikkaan sisäilman. Hyvin toimiva ilmanvaihto lisää asumismukavuutta. Älykäs automatiikka huolehtii puolestasi lämmöntalteenoton talvi–kesä-toiminnon ja takaa oikean säädön kulloisenkin vuodenajan mukaan. Ei enää erikseen muistettavaa ja hankalia käsin säädettäviä talvi-kesäpeltejä. vaan energiatehokas lämmöntalteenotto on aina päällä, kun sitä tarvitaan.

Tyylikkään Vallox Capto PTC EC liesikuvun hipaisukytkimet, sisälle työnnettävä lasi ja himmennettävä LED-valaisin tekevät käytöstä miellyttävää. Vallox Capto -liesikuvuissa turvallisuutta tuo liesivahtitoiminto, joka varoittaa poikkeavan suuresta lämpötilan noususta vilkuttamalla valoja.

Nykyaikaiset tietoliikenneyhteydet

Taloyhtiö liitetään DNA valokuiturunkoverkkoon. Jokaisessa huoneistossa on valmis 10 Mbit/s DNA valokuitu Plus taloyhtiölaajakaistayhteys, joka sisältyy huoneiston neliöperusteiseen hoitovastikkeeseen. Lisäksi jokainen huoneisto voi halutessaan tilata itsenäisesti lisäpalveluita DNA:n monipuolisista vaihtoehdoista. Tarjolla on mm. nopeampia laajakaistayhteyksiä ja kanavapaketteja. Asuntoyhtiössä on digitaalinen kaapelitelevisiojärjestelmä DVB-C, jossa valmis DNA kaapeli-TV – liittymä. Myös kaapeli-TV:n kustannus sisältyy huoneiston neliöperusteiseen hoitovastikkeeseen.

Lisätietoja DNA taloyhtiölaajakaistasta »
Taloyhtiölaajakaistan lisänopeushinnasto »
Kaapeli-TV ja kanavapaketit »

Ota yhteyttä

 

 


Merja Heikkilä
asuntomyynti
myynti- ja
markkinointipäällikkö
050 4204 345

 


Arvioitu valmistuminen
30.4.2019

Myynti ja esittely

Sovi yksityisesittely, esittelemme tätä kohdetta sinulle sopivana ajankohtana. Soita ja varaa aika:

Varaukset ja lisätiedot

​​   Merja Heikkilä
asuntomyynti
myynti- ja
markkinointipäällikkö
050 4204 345
Lähetä sähköpostia
     
  Aki Heikkinen
asuntomyynti
toimitusjohtaja, RI
040 5840 811
Lähetä sähköpostia
     
  Juha Niemelä
asuntomyynti
tekninen johtaja, rkm
040 5840 812
Lähetä sähköpostia
     

Sähköpostiosoitteet ovat muotoa
etunimi.sukunimi@nastarakennus.fi

Metsokankaan Sampo

» Mahdollisuus tehdä muutostöitä ja saada unelmiesi Nasta-koti!

» Iso parveke, jossa lasitusmahdollisuus

» Miellyttävä vesikiertoinen lattialämmitys

» Integroidut sälekaihtimet ja verhokiskot vakiona

» Laadukkaat Topi-Keittiön kalusteet

» Laadukkaat Pukkilan laatat

» Huonetiloissa kestävä ja upea Tarkett Vintage Moonshadow Light Oak, 1-sauvainen, viistereunainen lankkulaminaatti

» A/A+ energialuokan kodinkoneet

» Astianpesukone ja keraaminen liesi vakiona

» Keittiössä LED-nauha ja saunassa LED-kuituvalot

» Huoneistokohtainen koneellinen tulo-poisto-ilmanvaihto. Koneena nykyaikainen ja energiatehokas, tyylikkäällä Vallox Capto PTC EC liesikupuohjauksella oleva, Vallox 121 MC A-energialuokan matalaenergiailmanvaihtokone lämmöntalteenotolla ja älykkäällä talvi/kesäautomaattitoiminnolla.

» DNA Valokuitu Plus Taloyhtiölaajakaista 10/10 Mbit/s ja kaapeli-TV sisältyy huoneiston hoitovastikkeeseen

» Huoneistot varustetaan ovipuhelinjärjestelmällä

» Taloyhtiössä on hissi

» Huippuluokan äänieristävyyttä

» Tyylikäs arkkitehtuuri

» Asfaltoidut liikennealueet