01.08.2014

Kotilyhdyn tontilla maatyöt aloitettu

Oulun uusimmalle alueelle, Kiulukankaalle, kohoavan Kotilyhdyn
tontilla on puiden kaataminen aloitettu tänään ja maatyöt aloitetaan ensi viikolla. Kotilyhdyn arvioitu valmistuminen on syksyllä 2015. Tämä matalaenergiayhtiö valmistuu osoitteeseen Savusaunantie 1.

Kotilyhty on 25 kodin erillis-, pari- ja luhtitaloyhtiö. Huoneistokoot 2h+kk, 3h+k+s, 4h+k+s ja 5h+k+s. Kotilyhty sijaitsee pidetyn ja viihtyisän pientalovaltaisen Haapalehdon alueen vieressä, hyvien palveluiden ja liikenneyhteyksien äärellä, etäisyys Oulun keskustaan vain 5,5 km.

Kotilyhty on arvostetun arkkitehtitoimisto Veli Karjalainen Oy:n huolella suunnittelema, ulkonäöltään edustava ja tasokas yhtiö. Tilaratkaisuiltaan huoneistot ovat erinomaisen toimivia. Huoneet ovat väljiä ja säilytystilaa on runsaasti. Isot ikkunat tuovat runsaasti valoa sisätiloihin. Kotilyhdyn tontti rajoittuu osin puistoon ja rajataan kadulle päin kivimuurilla ja pensasaidalla. Iso tontti mahdollistaa väljän rakentamisen, joka puolestaan tekee kodeista ja pihapiireistä rauhalliset ja viihtyisät.

Ostaessasi uuden kotisi riittävän ajoissa, voit vaikuttaa kalusteisiin ja materiaaleihin ja näin saada juuri toiveittesi mukaisen kodin.

Varauksia otetaan vastaan jonotusperiaatteella. Varaus on maksuton eikä sido mihinkään. Tee varaus jo nyt, niin pääset haluamasi kodin omistajaksi!

Lue lisää kohteesta »

Käytämme evästeitä (olet hyväksynyt) (olet kieltänyt)

Mikäli klikkaat "hyväksy", annat suostumuksen oheisten kolmansien osapuolten evästeiden ja seurantatekniikoiden käytölle sekä tietojen siirrolle EU:n ulkopuolelle kuten Yhdysvaltoihin.

Google Analytics
Kävijäseuranta
Facebook
Markkinointitiedon keruu ja profilointi
Hyväksy
Kiellä
Peru