18.10.2011

Nastarakennus Oy - Luotettava rakentaja

Uuden kodin ostaminen on elämän suurimpia ja tärkeimpiä asioita. Siksi kannattaa valita rakentaja, jonka vastuullisuuteen ja osaamiseen voit luottaa.

Nastarakennus Oy on luokiteltu korkeimpaan luottoluokkaan AAA. Vaatimuksena tähän korkeimpaan luottoluokkaan (AAA) pääsemiselle on erinomaiset talouden tunnusluvut, positiivinen tausta ja maksukäyttäytyminen sekä riittävä toiminnan volyymi. AAA-luokitus siis tarkoittaa, että yrityksen kyky vastata maksusitoumuksistaan on erittäin hyvä ja todennäköisyys ajautua konkurssiin on erittäin pieni. Vuonna 2011 korkeimpaan AAA-luokkaan on päässyt vain 3,5% Suomen yrityksistä.

Luokittelu perustuu Soliditet Finlandin kehittämään automaattiseen luottoluokitusjärjestelmään. Se on jatkuvapäivitteinen järjestelmä, joka yrityksen toimintaa, taustaa, taloutta ja maksutapaa koskevaa informaatiota järjestelmällisesti keräämällä ja analysoimalla arvioi yrityksen luottokelpoisuutta ja sen kykyä selviytyä normaaliin liiketoimintaan liittyvistä sitoumuksista. Koska luokitusta päivitetään automaattisesti, se on ajantasaisempi kuin mikään muu luottokelpoisuusluokitus.

Lisätietoja  Soliditet
Lisätietoja  AAA-luokittelun perusteista
Sertifikaatti Nastarakennus Oy

 

Suomen Asiakastieto Oy on myöntänyt Nastarakennukselle "Suomen Vahvimmat" erikoissertifikaatin. Suomen Vahvimmat sertifikaattiin oikeutettu kuuluu Rating Alfan parhaisiin AAA tai AA+ -luokkiin, joihin yltää vain noin 10% kaikista yrityksistä ja vain 3% rakentamistoimialan yrityksistä, johon Nastarakennus Oy kuuluu. Erikoissertifikaatti myönnetään yritykselle, joka on saavuttanut korkean, Suomen Asiakastiedon myöntämän, Rating Alfa -luokituksen vähintään viitenä vuotena peräkkäin.

Rating Alfa luokitus analysoi yrityksen talous- ja taustatiedot, tutkimuksen mukaan näistä yrityksistä vain joka tuhannes joutuu maksuongelmiin vuoden kuluessa. Nastarakennus Oy on yltänyt tähän parhaaseen luokkaan sertifikaatin julkaisemisesta alkaen, vuodesta 2007 lähtien joka vuosi. Se on todisteena yrityksemme erinomaisesta luottokelpoisuudesta ja osoitus toimintamme tehokkuudesta, joten olemme asiakkaille turvallinen asunnon tuottaja.

Lisätietoja  Suomen asiakastieto Oy
Sertifikaatti Nastarakennus Oy

 

Nastarakennus Oy:llä on RALAn pätevyys vuodesta 1999 lähtien. Rakentamisen Laatu RALA ry on kiinteistö- ja rakennusalan järjestöjen perustama toimija, jonka tavoitteena on parantaa rakentamisen laadun ja terveen kilpailun edellytyksiä. RALA-pätevyys on osoitus rakennus- ja asennustoimintaa harjoittavan yrityksen osaamisesta ja pätevyydestä. RALA-pätevyys perustuu yrityksen teknisen osaamisen ja resurssien, yhteiskunnallisten velvoitteiden hoidon sekä talouden tilan arviointiin.

Lisätietoja  Rakentamisen Laatu RALA ry
Sertifikaatti Nastarakennus Oy

Nastarakennus Oy on Rakennusteollisuus RT:n jäsenyritys. Liiton jäseniksi hyväksytyt rakennusliikkeet pitävät tärkeinä huolellista rakentamista ja asiakkaan tyytyväisyyttä.

Olemme siis luotettava rakentaja ja turvallinen valinta asiakkaille ja yhteistyökumppaneille!

Käytämme evästeitä (olet hyväksynyt) (olet kieltänyt)

Mikäli klikkaat "hyväksy", annat suostumuksen oheisten kolmansien osapuolten evästeiden ja seurantatekniikoiden käytölle sekä tietojen siirrolle EU:n ulkopuolelle kuten Yhdysvaltoihin.

Google Analytics
Kävijäseuranta
Facebook
Markkinointitiedon keruu ja profilointi
Hyväksy
Kiellä
Peru