09.04.2019

Ahjo valmistuu erinomaiseen aikaan ammattikorkeakoulun muuttoa ajatellen

Oulun pohjoispuolen asuntotarve kasvaa merkittävästi syksyllä 2020, kun Linnanmaan yhteiskampukselle muuttavat Oulun ammattikorkeakoulun opiskelijat ja henkilökunta, lähes 7 000 henkeä. Asunto Oy Ritaharjun Ahjo valmistuu tähän tarpeeseen nähden oivalliseen aikaan, sillä kohteen arvioitu valmistumisaika on kesällä 2020. Tämä tekeekin Ahjosta erinomaisen sijoituskohteen!

Matkaa Ahjosta Linnanmaan kampukselle on vain 3,6 kilometriä, mikä tekee kohteesta houkuttelevan opiskelijoiden näkökulmasta. Ritaharjun alueen vuokrataso on myös Linnanmaata edullisempi. Lisäksi Ahjon asuntojen houkuttelevuutta kasvattaa erittäin tasokas varustelu, mikä näkyy muun muassa Topi-Keittiön tyylikkäissä kalusteissa ja laadukkaissa Electroluxin kodinkoneissa.

Ritaharju on suosittu asuinalue muutenkin keskeisen sijaintinsa ja monipuolisten palveluidensa ansiosta. Alueella on runsaasti työpaikkoja – esimerkiksi Teknologiakylän yrityksiin on Ahjosta matkaa kolme kilometriä. Lähin kauppa, koulu ja päiväkoti sijaitsevat vain 600 metrin päässä Ahjosta.

Asunto Oy Ritaharjun Ahjo käsittää 4-kerroksisen kerrostalon, johon valmistuu yhteensä 61 laadukasta huoneistoa yksiöistä neliöihin. Kohde sijaitsee keskeisellä paikalla Ritaharjun palveluiden äärellä osoitteessa Talatie 21, 90540 Oulu.

Kysy sijoittajahinnastoa ja kohteen varaustilannetta asuntomyynnistämme yhteydenottolomakkeella tai soittamalla: Mika Saarikivi, 040 7050 227.

Lue lisää Ritaharjun Ahjosta »
Kirjoitus aiheesta Forum24-lehdessä 2.4.2019 »