13.02.2015

Asiakastyytyväisyyskysely 2014 - arvosanaksi jälleen erittäin hyvä!

Nastarakennus on jo useamman vuoden ajan toteuttanut asiakastyytyväisyyskyselyitä varmistaakseen laadun sekä hankkiakseen arvokasta tietoa tuotekehitykseen.

Toteutimme tammikuussa asiakastyytyväisyyskyselyn vuonna 2014 valmistuneille kotikohteillemme Kotipolulle ja Kotirinteelle. Kyselyiden kokonaisvastausprosentti oli 60% (Kotipolun osalta vastaus% oli 100%). Ilahduttavaa oli, että asiakkaamme olivat aktiivisia ja olivat käyttäneet runsaasti aikaa palautteen täyttämiseen. Lämmin kiitos kaikille vastanneille!

Asiakaspalautekysely tuotti runsaasti hyvää palautetta! Saimme myös arvokkaita kehitysideoita Nasta-kotien kehittämiseksi entistäkin paremmaksi.

100% asiakkaiden suosittelema

Kysyimme asiakkaitamme, että valitsisiko he Nastarakennuksen rakentaman asunnon uudelleen. Kaikki asiakkaamme ostaisi Nastarakennukselta asunnon uudelleen. Kysyimme asiakkailtamme myös, että suosittelisiko he Nastarakennuksen asunnon ostoa sitä harkitsevalle. Kaikki asiakkaamme suosittelevat kodin ostoa Nastarakennukselta.

Arvosanaksi jälleen erittäin hyvä!

Kokonaisuudessaan saimme erinomaista palautetta. Asiakkaamme antoivat meille myyjänä, rakentajana sekä asunnon laadulle arvosanoiksi erittäin hyvät. Tässä muutamia asiakkaittemme vastauksia poimittuna:

”Hinta/laatu kohdillaan”, ”Siisti, viimeistelty työn jälki”, "Olen tyytyväinen, aina uudessa jotain pikku vikaa on, mutta nekin on korjattu", ”Aikatauluista pidetään kiinni”, ”Jo toinen Nastarakennuksen rakentama asunto, laatu oli tiedossa, tässä asunnossa entistäkin tasokkaampi laatu/hintasuhde”, ”Hyviä referenssikohteita, laatu on tasaista”, ”Laadukasta palvelua, hyvät työntekijät!”.

Myös vuonna 2013 ja 2012 toteutetuissa asiakastyytyväisyys-kyselyissä olemme saaneet kokonaisarvosanaksi erittäin hyvän. On ilo huomata, että olemme pystyneet pitämään toimintamme ja laatumme tason erinomaisena!

”Loistavaa toimintaa niin asunnon myynnissä kuin rakentamisessakin”

Nastarakennus sai erityisesti kiitosta kirjallisista materiaaleista (myyntiaineisto, kauppa-aineisto, ohjeet, kodinkansio), asiantuntevasta palvelustamme, luotettavuudestamme rakentajana, laadustamme, muutostöiden toteuttamisesta sekä nopeasta reagoinnistamme niin kysymyksiin vastaamisissa kuin korjaustöissäkin. Tässä muutamia asiakkaittemme vastauksia poimittuna:

”Kun yrityksen omistaja ja rakennuttaja itse myy asunnot, ammattitaito ja tieto on 100%”, "Helposti lähestyttävä, toimivat pohjat, kiinnostus oman tuotteen hyvyydestä”, ”Laatu, luotettavuus ja hyvä maine”, ”Kodinkansio on aivan omaa luokkaansa!”, ”Plussaa on myös se, että asunnon varaus on maksuton”, "Vastaukset saatu heti, kun joku asia askarruttanut", "Joustava, luotettava ja ammattitaitoinen toiminta", "Ongelmiin, joita asunnossa ilmeni, reagoitiin nopeasti", "Mielestäni koko paketti on ollut kiitettävää luokkaa!", ”Loistavaa toimintaa niin asunnon myynnissä kuin rakentamisessakin”, "Vastaava mestari vakuutti erityisesti asiantuntemuksellaan ja tarkkuudellaan", "Ilmenneet pienet ongelmat on korjattu reippaasti, kiitos vastaavalle mestarille. Hän on aina reagoinut, jos on tullut jotain ongelmia", "Tämä asiakaskysely on hyvä juttu". "Olen vaikuttunut toiminnastanne! Mittaatte asiakastyytyväisyyttäkin näin, hieno!! Kiitos yhteistyöstä! Toivottavasti palataan näissä merkeissä!", "Tehkää työnne jatkossakin yhtä hyvin kuin tähänkin asti niin hyvin menee tulevaisuudessakin teillä".

Toimivat pohjaratkaisut

Tärkeimmät tekijät, jotka ovat vaikuttaneet asiakkaiden ostopäätöksiin ovat olleet pohjaratkaisu, asunnon laadukkuus, hinta-laatusuhde sekä palvelumme myyntiesittelytilanteessa. Tässä muutamia asiakkaittemme vastauksia poimittuna asioista, jotka vaikuttivat ostopäätökseen:

"Myyntiesittelytilanne, esittelymateriaali, hinta-laatusuhde", "Ensivaikutelma siitä, mitä vastinetta saan rahalle, jonka sijoitan asunto-osakkeeseen", "Asunnon laadukkuus ja hinta", "Myyjä vaikutti positiivisesti ostopäätökseen asunnon esittelyssä", "Luotettava rakentaja, asunnon laatu".

Asiakkaat ovat olleet erityisen tyytyväisiä asunnoissa toimiviin pohjaratkaisuihin, asuntojen laadukkaisiin materiaaleihin, runsaisiin kaappitiloihin sekä valoisiin ja tilaviin tiloihin. Myös pistorasioita on kodeissa runsaasti. Kotipolussa erityisesti 79/81 m² kotien avara pesu-/kodinhoitotila sai paljon kiitosta runsaista kaappi- ja laskutiloista. Kotirinteen ja Kotipolun sisustusmateriaaleja pidettiin ajattoman ja luonnollisen kauniina sekä laadukkaina.

"Siisti lopputuote joka suhteessa (piha-alue + rakennukset), laadukas kokonaisvaikutelma". "Tämä kohde vakuutti laadullaan", "Asunnot ovat persoonallisesti toteutettu ja hyvä pohjaratkaisu".

Arvonta

Asiakastyytyväisyyskyselyyn vastanneiden kesken arvoimme laadukkaita Marttiinin paistisettejä. Arvonnan voittajat ovat Jani V. ja Raimo K. Onnittelut voittajille ja paljon kiitoksia kaikille kyselyyn vastanneille!

Lisää asiakkaidemme kokemuksia löydät asiakashaastatteluista »

Lue artikkelimme Oulun rakentajamessusanomista 2015 »

Käytämme evästeitä (olet hyväksynyt) (olet kieltänyt)

Mikäli klikkaat "hyväksy", annat suostumuksen oheisten kolmansien osapuolten evästeiden ja seurantatekniikoiden käytölle sekä tietojen siirrolle EU:n ulkopuolelle kuten Yhdysvaltoihin.

Google Analytics
Kävijäseuranta
Facebook
Markkinointitiedon keruu ja profilointi
Hyväksy
Kiellä
Peru