15.12.2020

Asiakastyytyväisyyskysely – arvosana jälleen erittäin hyvä!

Toteutamme vuosittain asiakastyytyväisyyskyselyn uusien Nasta-kotien omistajille. Nyt kysely toteutettiin vuoden 2020 aikana valmistuneille kohteille: erillis-, pari- ja rivitaloyhtiö Kivikkokankaan Vaskelle sekä kerrostaloyhtiö Ritaharjun Ahjolle. Kohteissa on yhteensä 96 asuntoa. Kyselyt toteutettiin 27.11.-13.12.2020. Vastauksia saimme runsaasti, kokonaisvastausprosentti oli 63 %.

Kyselyistä saadun palautteen avulla pystymme kehittämään toimintaamme vieläkin paremmaksi ja varmistamaan laadun myös tulevissa kohteissamme. Lämmin kiitos kaikille kyselyyn vastanneille!

100 % Vasken vastaajista ostaisi uudelleen ja suosittelee meitä

Kysyimme asiakkailtamme, ostaisivatko he uudelleen Nastarakennuksen rakentaman asunnon ja suosittelisivatko he Nastarakennuksen asunnon ostoa sitä harkitsevalle.

Tulokset olivat erittäin ilahduttavia: kaikki Vasken kyselyyn vastanneista asiakkaistamme ostaisi uudelleen asunnon meiltä ja suosittelee kodin ostoa meiltä. Ahjossa lähes kaikki vastanneista suosittelee kodin ostoa meiltä, vain kahta lukuun ottamatta. Perusteluna tähän oli mm. "Laatuun olisi voinut vielä kiinnittää huomiota, esim lukitus oli mekaaninen ja hissit olisivat voineet olla myös jotain muuta kuin Schindlerin."

Valttina laadukas rakentaminen

Saimme kokonaisarvosanaksi asiakaspalvelullemme erittäin hyvän (4,8/5) sekä kokonaisarvosanaksi rakentamisen laadulle myöskin erittäin hyvän (4,6/5).

Saimme runsaasti positiivista palautetta muun muassa asiakaspalvelustamme, hyvästä tiedottamisestamme, nopeasta reagoimisestamme ja asuntojen toimivista pohjaratkaisuista. 

Laadukas asiakaspalvelu ja vaivaton asiointi keräsivät kyselyyn vastanneilta kiitosta:

"Koko tekeminen on ollut laadukasta. Ostovaiheessa yhteydenpito ja tilannekatsaukset suuntaan ja toiseen pelasivat. Erityiskiitos ilmaisesta varauksesta."
"Aikataulu pysyi loppuun asti. Asunnolle sai sovittua käyntejä rakennusvaiheessa. Sähköposteihin ja puheluihin vastattiin nopeasti."
"Luvatut aikataulut ovat pitäneet ja kotiin pääsi muuttamaan juuri kuten sovittu. Positiivinen kohtelu muutostöitä tehdessä."
"Asiantuntevaa ja ystävällistä palvelua."
"Asiakaspalvelu, asiat on hoidettu sovitusti ja aikataulut pitivät poikkeuksellisesta ajasta huolimatta."
"Kaikkiin kysymyksiin ja viesteihin on nopeasti vastattu. Korjaukset on tehty asiallisesti."
"Sovitut asiat on hoidettu ammattimaisesti ja ajallaan, muutostyöt oli helppo järjestää."
"Tiedotus, täsmällisyys ja laatu."
"Asiakaspalvelu, asiakkaiden tyytyväisyydestä huolehtiminen muuton jälkeenkin."
”Hämmästyttävän ripeää viestintää ja toimivaa yhteydenpitoa rakentamisen aikana."
"Tiedottaminen ja ajan tasalla pitäminen."

Lisäksi laadukkaat asunnot ja huolellinen työnjälki vakuuttivat vastaajat:

"Laatu, laatu ja laatu."
"Hyvää jälkeä."
"Huolelliseen tekemiseen ja luotettavuuteen."
"Siististi tehty asunto."
"Rakentamisen aikataulu ja yleinen rakentamisen laatu."
"Viimeistelyyn."

Myös sijoittajien suosikki

Myös asuntosijoittajien näkökulmat pääsivät hyvin esille. Sijoittajat arvostivat etenkin luotettavuuttamme ja aikataulussa pysymistä. Asuntojen hinta-laatusuhde, hyvä tuotto-odotus ja laadukkaat materiaalit keräsivät kiitosta.

"Se mitä luvattiin niin saatiin, aikataulu piti."
"Hyvä tiedotus. Valmistuminen aikataulussa. Vähän tai tuskin ollenkaan puutteita asunnossa."
"Kaupanteon joustavuuteen."
"Luotettava hyvä asuntomyyjä. Asiat ovat olleet juuri niin kuin meille on kerrottu."
"Myyntityö sekä joustavuus mm. näyttöjen järjestämisessä. Sijoittajana myös yhtiölainan hyvät ehdot. Netti-informointi erinomainen."
"Asiantuntevaa ja palvelualtista porukkaa."

Pitkäjänteinen työ laadun eteen, asiakkaan hyväksi

Olemme jo usean vuoden ajan toteuttaneet asiakastyytyväisyyskyselyn uusien Nasta-kotien omistajille. Pitkäjänteinen työ laadukkaan rakentamisen ja korkeatasoisen asiakaspalvelun eteen on selvästi tuottanut tulosta. Olemme toistuvasti saaneet asiakastyytyväisyyskyselyissä kokonaisarvosanaksi erittäin hyvän. Asiakkaistamme yhteensä 97 % ostaisi Nastarakennukselta asunnon uudelleen ja 98 % suosittelee kodin ostoa Nastarakennukselta.

Meillä on tutkitusti tyytyväiset asiakkaat!

Lisää asiakkaidemme kokemuksia löydät asiakashaastatteluista »

Käytämme evästeitä (olet hyväksynyt) (olet kieltänyt)

Mikäli klikkaat "hyväksy", annat suostumuksen oheisten kolmansien osapuolten evästeiden ja seurantatekniikoiden käytölle sekä tietojen siirrolle EU:n ulkopuolelle kuten Yhdysvaltoihin.

Google Analytics
Kävijäseuranta
Facebook
Markkinointitiedon keruu ja profilointi
Hyväksy
Kiellä
Peru