Kempeleen Kotiportti

Porttivahdinkuja 2, 90450 Kempele (kartta)
Matalaenergiayhtiö, energialuokka C (uusi luokitus)
Arkkitehtisuunnittelu arkkitehtitoimisto Veli Karjalainen Oy

Kotiportti, omakotitalon luksus - asuntoyhtiön helppous!

Asunto Oy Kempeleen Kotiportti on arvostetun arkkitehtitoimisto Veli Karjalainen Oy:n vuosien kokemuksella suunnittelema yhtiö, jossa jokainen yksityiskohta on tarkkaan mietitty ja valittu. Suunnittelussa on kiinnitetty erityistä huomiota toiminnallisuuteen, viimeisteltyä ulkonäköä unohtamatta. Huolellinen suunnittelu näkyy Kempeleen Kotiportin kodeissa asumisviihtyvyytenä ja edullisena asumisena.

Kotiportti on yleisilmeeltään tyylikäs ja rauhalinen yhtiö. Rivitalojen ulkoverhoilu on puuta, luhtitaloissa on tyylikäs ja aikaa kestävä kuultorappaus. Rivitalojen suuri terassi ja luhtitalojen tilava parveke on ihana, aurinkoinen paikka ulkoilmasta nauttimiseen. Terassit ja parvekkeet on mahdollista lasittaa, jolloin saat asuntoosi ihanan kesähuoneen, jolla vietät aikaa jo aikaisin keväällä ja vielä pitkälle syksyyn.

Yhtiön tyylikkyyttä lisäävät siistit piha-alueet, kauniit istutukset ja kulutusta kestävät sekä ennenkaikkea siistyden takaavat asfalttipintaiset liikennealueet.

Tasokas varustelu

Kotiportin kodeissa on kiinnitetty erityistä huomiota arjen toimivuuteen ja viihtyisyyteen. Asunnoissa on laadukkaat ja energiatehokkaat AEG kodinkoneet, sekä Topi-Keittiön kauniit ja kestävät kalusteet. Materiaalit ovat tyylikkäitä ja harmonisia. Käyttömukavuutta tuovat mm. vesikiertoinen lattialämmitys, kulutusta kesätvät tammiparkettilattiat sekä valmis taloyhtiölaajakaista. Harkitusti valitut pintamateriaalit tuovat kotiin viimeistellyn ja kauniin vaikutelman.

Paikalla rakennettu on energiatehokas

Nastarakennuksen rakentamistapa on perusta parhaalle lopputulokselle. Paikalla rakentamisen ansiosta pystymme varmistamaan rakenteiden kuivana pysymisen, tiiviyden ja lämpimyyden. Rakennamme oikeaoppisesti ensin vesikaton sateelta suojaan -vaiheeseen, jonka jälkeen lämpöeristeet voidaan turvallisesti asentaa. Näin eristeet pysyvät varmasti kuivina. Kuiva ja saumaton, paikan päällä tehty rakenne on tutkitusti lämmin, turvallinen ja säilyttää parhaiten arvonsa.

Matalaenergiatalossa vähemmän kuluja

Talot rakennetaan matalaenergiaperiaatteiden mukaisesti. Kodit ovat lämmönpitävyydeltään ja tiiviydeltään huippuluokkaa, mikä tarkoittaa selvää säästöä lämmityskuluissa sekä takaa rakenteiden toimivuuden: vedotonta ja terveellistä sekä huoletonta asumista. Asunnoissa on kaukolämmöllä toimiva vesikiertoinen lattialämmitys.

Hiljaiset kodit

Huoneistojen väliset betoniset seinät sekä luhtitalojen betoniset välipohjat pitävät naapurikodin äänet loitolla. Välipohja on valittu huolella laadusta tinkimättä, joten asuntojen ala- ja yläkerran välillä on hyvä äänieristys. Paksut ulkoseinät eristävät äänet tehokkaasti. Luhtitalojen päätyjen tiiliverhous parantaa äänieristävyyttä entisestään. Kaikissa asuinrakennuksissa on tyylikäs, kestävä ja hiljainen tiilikatto.

Uusinta ilmanvaihtotekniikkaa

Kodeissa on lämmöntalteenotolla varustettu huonekohtainen, älykkäällä automatiikalla varustettu nykyaikainen ja energiatehokas koneellinen tulo-poisto-ilmanvaihtokone, joka varmistaa kotiisi aina terveellisen, suodatetun ja raikkaan sisäilman energiaa säästäen. Hyvin toimiva ilmanvaihto lisää asumismukavuutta, ja energian säästö tuo merkitttävää säästöä lämmityskuluihin. Älykäs automatiikka huolehtii puolestasi lammöntalteenoton, talvi-kesä toiminnon ja takaa aina oikean säädön kulloisenkin vuodenajan mukaan. Energiatehokas lämmöntalteenotto on aina päällä, kun sitä tarvitaan.

Nykyaikaiset tietoliikenneyhteydet

Taloyhtiö rakennetaan DNA:n valokuituverkkoon. DNA kiinteistösopimus on kokonaisratkaisu, jolla taloyhtiö saa nykyaikaiset tietoliikenneyhteydet yhdessä paketissa; kaapeli-tv-palvelut sekä erittäin edullisen, nopean ja toimintavarman DNA 10 Mbit/s taloyhtiölaajakaistan. Lisäksi jokainen huoneisto voi halutessaan tilata itsenäisesti lisäpalveluita DNA:n monipuolisista vaihtoehdoista.

Asukasetuna taloyhtiölaajakaistaliittymän lisänopeuden tilaajille keskittämisetuna DNA TV-liittymä ilmaiseksi. Keskittämisedun myöntämisen edellytyksenä on, että sinulla on DNA puheliittymä (postpaid puheliittymä) ja laajakaistaliittymä (esim. liikkuva laajakaista, kiinteä laajakaista tai taloyhtiölaajakaistaliittymän lisänopeus). Liittymä sisältää DNA TV-sovelluksen, TV-kortin sekä myös halutessasi lisähintaisen tallennusominaisuuden. DNA TV -sovelluksella katsot tv-ohjelmia älypuhelimella tai tabletilla missä ja milloin haluat. Näet myös tilaamiesi maksullisten kanavien suoria lähetyksiä. DNA TV-kortilla saat enemmän katseltavaa: teräväpiirtokanavia, vaihtuvan kuukauden kanavan ja kuukauden ottelun. Sama kortti käy niin kaapeli- kuin antennikotiin, joten voit ottaa TV-kortin mukaasi vaikka kesämökille. Kun lisäät palveluusi tallennuksen, saat DNA TV -sovellukseen tallennustilaa jopa 4000 tuntia. Tallennuksen myötä saat myös lisää kanavia käyttöösi.

Lisätietoja DNA taloyhtiölaajakaistasta »
Taloyhtiölaajakaistan lisänopeushinnasto »
Tarjous lisänopeuksista »
Kaapeli-TV ja kanavapaketit »

Ota yhteyttä

 

 


Merja Heikkilä
asuntomyynti
myynti- ja
markkinointipäällikkö
050 4204 345


VALMIS!

Myynti ja esittely

Seuraava esittely

Sunnuntai 29.4.
klo 15.00-15.30
Aki Heikkinen
040 5840 811

Esittely asunnossa C18. Tervetuloa!

Sovi yksityisesittely, esittelemme kotikohteitamme sinulle sopivana ajankohtana. Soita ja varaa aika:

Varaukset ja lisätiedot

​​   Merja Heikkilä
asuntomyynti
myynti- ja
markkinointipäällikkö
050 4204 345
Lähetä sähköpostia
     
  Aki Heikkinen
asuntomyynti
toimitusjohtaja, RI
040 5840 811
Lähetä sähköpostia
     
  Juha Niemelä
asuntomyynti
tekninen johtaja, rkm
040 5840 812
Lähetä sähköpostia
     

Sähköpostiosoitteet ovat muotoa
etunimi.sukunimi@nastarakennus.fi

Kempeleen Kotiportti

» Jokaisessa huoneistossa vaatehuone, osassa jopa kaksi

» Erillinen kodinhoitotila, josta suora kulku terassille tai parvekkeelle

» Laadukkaat Topi-Keittiön kalusteet, runsaasti kaappitilaa

» Tammiparkettilattiat

» LED-valaistus, saunassa LED-kuituvalot

» Laadukkaat AEG- kodinkoneet: kalusteuunissa paistolämpömittari ja höyryominaisuus! Erittäin hiljainen astianpesukone 44 dB(A)

» Kaikissa vakiona keraaminen induktioliesitaso

» Miellyttävä vesikiertoinen lattialämmitys

» Isot terassit ja parvekkeet, joissa lasitusmahdollisuus

» Upea arkkitehtuuri mm. lasikaiteita ja lasikatoksia

» Nurmetetut pihat, kattavin istutuksin sekä suojaavin pensasaidoin

» Asfaltoidut liikennealueet

» Ilmanvaihtokoneen älykäs automatiikka huolehtii puolestasi lammöntalteenoton talvi-kesä toiminnon

» Valmis edullinen taloyhtiölaaja-kaista DNA 10 Mbit/s