Tulevat kohteet

Uusia asuntokohteita tulossa lisää Oulun alueelle! Seuraa kotisivujamme, lisäämme tietoa suunnitelmien edetessä!

Asunto Oy Hiukkavaaran Välke

Valamarssi 1, 90670 Oulu (karttalinkki)

Laadukkaita Nasta-koteja rakennetaan lisää suositulle Hiukkavaaran alueelle! Asunto Oy Hiukkavaaran Välkkeeseen rakennetaan kaksikerroksisia erillis- ja paritaloja, huoneistokoot 3h+kt+s 79,5  m², 4h+kt+s 87,5 m² ja 4h+kt+s 90,5 m².

      

Arjen vaivattomuutta tuovat kotien yhteydessä sijaitsevat autopaikat, jotka sisältyvät asunnon hintaan. Kaikissa asunnoissa on kaksi autopaikkaa; autokatospaikka ja autopaikka. Kotien kruununa ovat isot kattoterassit, jossa pääset perheesi kanssa viettämään aikaa, omassa rauhassa. Alakerrassa on isot terassit, joissa on lasitusmahdollisuus.

Hiukkavaara sijaitsee hyvien palveluiden ja liikenneyhteyksien läheisyydessä. Oulun keskustaan matkaa on vain 7 km. Kävelymatkan päässä kohteesta sijaitsevat ruokakauppa, koulu, kirjasto ja päiväkoti. Alueella on loistavat liikuntamahdollisuudet, lähellä sijaitsevat koulun jalkapallo-/jääkiekko kentät, valaistu kuntorata/hiihtolatu sekä uusi Padelhalli. 

Kohteen rakentaminen aloitetaan keväällä 2022 ja kohde valmistuu arviolta kesällä 2023. Kysy lisätietoa asuntomyyjältämme, Mika Saarikivi, 040 7050 227.

Avaa asemapiirros »

 

Asunto Oy Visselin Portti

Visseli 1, 90800 Oulu (karttalinkki)

Asunto Oy Visselin Porttiin rakentuu 33 laadukasta rivi- ja luhtitalokotia. Kohde sijoittuu upealle Veneenveistäjänrannan asuinalueelle, meren läheisyyteen. Iso tontti mahdollistaa väljän rakentamisen, mikä tekee kodeista ja pihoista rauhalliset. Huoneistokoot 34,5 m² - 92,5 m².

Meri, uimaranta, venesatama, leikkipuisto, ulkoilureitit ja luonto – nämä kaikki ovat Veneenveistäjänrannassa. Lähellä on myös Pateniemen, Ritaharjun ja Linnanmaan palvelut sekä nopea yhteys kaupungin keskustaan. Alueen asukkaiden käytössä on kaikki Pateniemen palvelut eli kaupat, koulut, harrastuspaikat ja muut peruspalvelut. Olemassa olevien palvelujen lisäksi Veneenveistäjänrannasta löytyy ruokakauppa ja alueelle on tulossa myös päiväkoti elokuussa 2023.

Veneenveistäjänranta on uusi kaupunginosa, joka rakentuu Pateniemen ranta-alueelle, entiselle saha-alueelle. Ainutlaatuisen alueesta tekee yli kilometrin pituinen rantaviiva, oma venesatama ja runsaat puistoalueet. Venesataman yhteyteen on suunnitelmissa rantapaviljonki/-kahvila. Venesatamasta on mahdollisuus ostaa venepaikka omalle veneelle.

Arkkitehtisuunnittelu on parhaillaan käynnissä. Kohteen rakentaminen aloitetaan syksyllä 2022 ja arvioitu valmistuminen on syksyllä 2023.

Avaa asemapiirrosluonnos »

 

Fregattipiha

Veneenveistäjänranta, 90800 Oulu (karttalinkki)

Tulossa upea asuntokohde Pateniemen Veneenveistäjänrantaan, aivan meren äärelle! Fregattipihan rantakortteliin rakennetaan laadukkaita erillis- ja paritaloasuntoja. Fregattipihan ensimmäisen kohteen rakentaminen aloitetaan keväällä 2023 ja arvioitu valmistuminen on kesällä 2024.

Kysy lisätietoa kohteista asuntomyyjältämme, Mika Saarikivi, 040 7050 227.

 

Ota yhteyttä asuntomyyntiin

Ota yhteyttä myyntiimme alla olevalla lomakkeella tai soittamalla:

 Mika Saarikivi
asuntomyyjä
040 7050 227

 


Myynti ja esittely


Mika Saarikivi
asuntomyyjä
040 7050 227
Lähetä sähköpostia
   

Sähköpostiosoitteet ovat muotoa
etunimi.sukunimi@nastarakennus.fi

Käytämme evästeitä (olet hyväksynyt) (olet kieltänyt)

Mikäli klikkaat "hyväksy", annat suostumuksen oheisten kolmansien osapuolten evästeiden ja seurantatekniikoiden käytölle sekä tietojen siirrolle EU:n ulkopuolelle kuten Yhdysvaltoihin.

Google Analytics
Kävijäseuranta
Facebook
Markkinointitiedon keruu ja profilointi
Hyväksy
Kiellä
Peru