Tulevat kohteet

Suosittuja Nasta-koteja on tulossa lisää! Tervetuloa esittelyihimme saamaan lisätietoa tulevista kohteistamme. Seuraa myös kotisivujamme, lisäämme tietoa suunnitelmien edetessä!

Asunto Oy Kivikkokankaan Valkea

Hölkkäkuja 4, 90670 Oulu (karttalinkki)

Tulossa uutta Hiukkavaaran Kivikkokankaalle! Suunnitteilla uusi Nasta-kohde, Asunto Oy Kivikkokankaan Valkea. Valkeaan valmistuu upeita erillistaloja, joissa on näyttävät kattoterassit ja omat autotallit. Lisäksi tontille rakennetaan rivitaloasuntoja. Suunnitteilla oleva kohde käsittää noin 21 kotia, alustavat huoneistotyypi 2h+kk+s, 3h+k+s, 4h+k+s ja 5h+k+s, huoneistojen koot 50,5–126 m2.

Kivikkokankaan Valkean rakentaminen alkaa keväällä 2020. Kohteen arvioitu valmistumisaika on kesällä 2021. Asunto Oy Kivikkokankaan Valkean suunnittelussa on parhaillaan luonnosvaihe menossa, joten voimme räätälöidä toiveittesi mukaisen kodin. Otamme jo nyt vastaan varauksia, ota yhteyttä asuntomyyjiimme!

Luonnos asemapiirroksesta »

Merikotkantie 4, Kaukovainio

Merikotkantie 4, 90250 Oulu (karttalinkki)

Tontin asemakaava »

Suosittuja Nasta-koteja tulee Oulun Kaukovainiolle! Merikotkantien tontille rakentuu 18–20 rivitalokotia. Alustavat huoneistotyypit 2h+kk+s, 3-5h+k+s, huoneistojen koot 50–100 m2.

Merikotkantien tontti sijaitsee loistavalla paikalla viihtyisällä ja halutulla Kaukovainion alueella. Puistoon rajautuvalta tontilta on matkaa lähimpään kauppaan, kouluun ja kirjastoon vain noin 300 metriä, päiväkotiin 600 metriä. Matkaa Oulun keskustaan on noin kolme kilometriä.

Kohteen suunnittelua ei ole vielä aloitettu, joten voimme huomioida toiveesi ja räätälöidä toiveittesi mukaisen kodin. Otamme varauksia vastaan jo nyt, ota yhteyttä asuntomyyjiimme! Kohteen rakentamisen aloitusajankohtaa ei ole vielä vahvistettu.

 

Puhaltajantie 1, Vaskikangas

Puhaltajantie 1, 90670 Oulu (karttalinkki)

Tontin asemakaava »

Suosittuja Nasta-koteja tulee lisää Hiukkavaaran Vaskikankaalle! Kohteen suunnittelua ei ole vielä aloitettu, joten voimme huomioida toiveesi ja räätälöidä toiveittesi mukaisen kodin. Ota yhteyttä asuntomyyjiimme. Kohteen rakentamisen aloitusajankohtaa ei ole vielä vahvistettu.


Kysy rohkeasti lisätietoa tulevien kohteidemme pohjista ja muutosmahdollisuuksista asuntomyyjiltämme!

Ota yhteyttä asuntomyyntiin

 Mika Saarikivi
asuntomyyjä
040 7050 227

 


Myynti ja esittely


Mika Saarikivi
asuntomyyjä
040 7050 227
Lähetä sähköpostia
   
Aki Heikkinen
asuntomyynti
toimitusjohtaja, RI
040 5840 811
Lähetä sähköpostia
   
Juha Niemelä
asuntomyynti
tekninen johtaja, rkm
040 5840 812
Lähetä sähköpostia
   

Sähköpostiosoitteet ovat muotoa
etunimi.sukunimi@nastarakennus.fi