Tulevat kohteet

Suosittuja Nasta-koteja on tulossa lisää! Tervetuloa esittelyihimme saamaan lisätietoa tulevista kohteistamme. Seuraa myös kotisivujamme, lisäämme tietoa suunnitelmien edetessä!

Asunto Oy Kivikkokankaan Valkea

Hölkkäkuja 4, 90670 Oulu (karttalinkki)

Tulossa uutta Hiukkavaaran Kivikkokankaalle! Suunnitteilla uusi Nasta-kohde, Asunto Oy Kivikkokankaan Valkea. Valkeaan valmistuu upeita erillistaloja, joissa on näyttävät kattoterassit ja omat autotallit. Lisäksi tontille rakennetaan rivitaloasuntoja. Suunnitteilla oleva kohde käsittää noin 21 kotia, alustavat huoneistotyypit 2h+kk+s, 3h+k+s, 4h+k+s ja 5h+k+s, huoneistojen koot 50,5–126 m2.

Kivikkokankaan Valkean rakentaminen alkaa keväällä 2020. Kohteen arvioitu valmistumisaika on kesällä 2021. Asunto Oy Kivikkokankaan Valkean suunnittelussa on parhaillaan luonnosvaihe menossa, joten voimme räätälöidä toiveittesi mukaisen kodin. Otamme jo nyt vastaan varauksia, ota yhteyttä asuntomyyjäämme!

Luonnos asemapiirroksesta »

Asunto Oy Kivikkokankaan Lumo

Suojuoksuntie 1, 90670 Oulu (karttalinkki)

Tulossa lisää Nasta-koteja Hiukkavaaran Kivikkokankaalle! Suunnitteilla uusi Nasta-kohde, Asunto Oy Kivikkokankaan Lumo. Lumo on korttelin viimeinen tontti, naapureina jo valmistuneet kohteemme Kaski, Hehku ja Loimu. Lumon arkkitehtuuri noudattaa samaa linjaa naapuritonttien kanssa. Tontin asemapiirustus on parhaillaan työnalla. Kohteeseen tulee kaikkiaan 50 kotia, huoneistotyypit 1h+kk, 1h+kk+s, 2h+kk+s, 3h+k+s, 4h+k+s ja 5h+k+s, huoneistojen koot 32–95 m2.

Kivikkokankaan Lumon rakentaminen alkaa keväällä 2020. Kohteen arvioitu valmistumisaika on kesällä 2021.
Kysy lisää ottamalla yhteyttä asuntomyyjäämme!

Asunto Oy Kaukovainion Kartano

Merikotkantie 4, 90250 Oulu (karttalinkki)

Suosittuja Nasta-koteja tulee Oulun Kaukovainiolle! Asunto Oy Kaukovainion Kartanoon rakentuu 18 laadukasta kotia, jotka sijaitsevat kaksikerroksisessa rivitalossa tai luhtitalon 1. tai 2. kerroksessa. Huoneistotyypit 2h+kk+s 51,0 m², 3h+k+s 62/63 m², 4h+k+s 82,5 m², 4h+k+s 89,5 m² ja 5h+k+s 97 m².

Kohde sijaitsee loistavalla paikalla, viihtyisällä ja halutulla Kaukovainion alueella. Puistoon rajautuvalta tontilta on matkaa lähimpään kauppaan, kouluun ja kirjastoon vain noin 300 metriä, päiväkotiin 600 metriä. Matkaa Oulun keskustaan on noin kolme kilometriä.

Kohteen rakentamisen aloitusajankohtaa ei ole vielä vahvistettu. Suunnittelu on parhaillaan menossa, joten voimme räätälöidä toiveittesi mukaisen kodin. Otamme jo nyt vastaan varauksia, ota yhteyttä asuntomyyjäämme!

Asemapiirros (11.12.2019) »

 

 

Puhaltajantie 1, Vaskikangas

Puhaltajantie 1, 90670 Oulu (karttalinkki)

Tontin asemakaava »

Suosittuja Nasta-koteja tulee lisää Hiukkavaaran Vaskikankaalle! Kohteen suunnittelua ei ole vielä aloitettu, joten voimme huomioida toiveesi ja räätälöidä toiveittesi mukaisen kodin. Ota yhteyttä asuntomyyjäämme. Kohteen rakentamisen aloitusajankohtaa ei ole vielä vahvistettu.


Kysy rohkeasti lisätietoa tulevien kohteidemme pohjista ja muutosmahdollisuuksista asuntomyyjältämme!

Ota yhteyttä asuntomyyntiin

 Mika Saarikivi
asuntomyyjä
040 7050 227

 


Myynti ja esittely


Mika Saarikivi
asuntomyyjä
040 7050 227
Lähetä sähköpostia
   

Sähköpostiosoitteet ovat muotoa
etunimi.sukunimi@nastarakennus.fi