Tulevat kohteet

Suosittuja Nasta-koteja on tulossa lisää! Tervetuloa esittelyihimme saamaan lisätietoa tulevista kohteistamme. Seuraa myös kotisivujamme, lisäämme tietoa suunnitelmien edetessä!

Asunto Oy Kivikkokankaan Valkea

Hölkkäkuja 4, 90670 Oulu (karttalinkki)

Tulossa uutta Hiukkavaaran Kivikkokankaalle! Asunto Oy Kivikkokankaan Valkea sijoittuu aurinkoiselle, puistoon rajoittuvalle tontille. Tontin rauhallinen sijainti päättyvän tien päässä tekee kodeista ja pihapiireistä miellyttävät ja viihtyisät.

Kohteeseen valmistuu upeita kaksikerroksisia erillistaloja, joissa on näyttävät kattoterassit ja autotallit. Lisäksi tontille rakennetaan yksitasoisia rivitaloasuntoja. Valkea käsittää kaikkiaan 21 kotia, huoneistotyypit: 2h+kk+s 50,5 m², 3h+k+s 70 m², 4h+k+s 77 m² ja 90,5 m² ja 5h+k+s 126 m². Kaikissa huoneistoissa on kaksi autopaikkaa kodin edustalla; erillistaloissa autotalli ja autopaikka ja rivitaloissa kaksi autokatospaikkaa. Autopaikkojen sähkönohjaus huoneistojen eteisestä digitaalisella kellokytkimellä.

Valkean maatyöt on aloitettu ennen talvea ja rakentaminen jatkuu keväällä 2020. Kohteen arvioitu valmistumisaika on kesällä 2021.

Valkean rakennuslupa on myönnetty! Pidä kiirettä, vielä ehdimme räätälöidä toiveittesi mukaisen kodin. Otamme jo varauksia vastaan, ota yhteyttä asuntomyyjäämme ja varaa omasi!

Asemapiirros (21.2.2020) »

Pohjapiirrokset:
Erillistalo A1, 5h+k+s 126 m² »
Erillistalot B-H 4h+k+s 90,5 m² »
Erillistalo I9, 5h+k+s 126 m² »
Rivitalo J »
Rivitalo K »
Rivitalo L »

Julkisivukuvat:
Erillistalot A-I etu- ja takapihat »
Erillistalot A-I talon päädyt »
Rivitalo J »
Rivitalo K »
Rivitalo L »

 

klikkaa ja avaa kuva isompana

klikkaa ja avaa kuva isompana

 

Asunto Oy Kivikkokankaan Lumo

Suojuoksuntie 1, 90670 Oulu (karttalinkki)

Suosittuja Nasta-koteja on tulossa lisää Hiukkavaaran Kivikkokankaalle puistoon rajoittuvalle tontille, aurinkoiseen etelä-länsi ilmansuuntaan. Asunto Oy Kivikkokankaan Lumo on korttelin viimeinen tontti, naapureina jo valmistuneet kohteemme Kaski, Hehku ja Loimu. Lumon arkkitehtuuri noudattaa samaa linjaa naapuritonttien kanssa; yhtiöt muodostavat yhdessä näyttävän kokonaisuuden.

Lumoon tulee kaikkiaan 50 valoisaa kotia, huoneistotyypit:

- 1h+kk+alk, 32 m², 12 kpl
- 1h+kk+s 34,5 m², 6 kpl
- 2h+kk+s, 41-51,5 m², 18 kpl
- 3h+k+s, 62-71 m², 8 kpl
- 4h+k+s, 77/78 m², 4 kpl
- 5h+k+s, 95 m², 2 kpl

Katso luonnos asemapiirroksesta (14.1.2020) »

Luhtitalojen huoneistot sijaitsevat 1. ja 2. kerroksessa. Lumon erikoisuutena on tontin kulmalla sijaitseva kolmikerroksinen nelitalo, jossa alakerrassa sijaitsee kaksi 2h+kk+s 49 m² huoneistoa ja 2-3 kerroksessa kaksi 5h+k+s 95 m² huoneistoa. Sisäänkäynti nelitalon kaksikerroksisiin 5h+k+s huoneistoihin kulkee ulkokautta portaita pitkin, toisesta kerroksesta. Nämä huoneistot sopivat ihanteellisesti perheille, jotka etsivät helppoa asumista ilman pihatöitä. Yläkerran huoneistojen erikoisuutena ovat tuplaparvekkeet; toisen kerroksen parvekkeelle on käynti oleskelutiloista ja kolmannen kerroksen parvekkeelle on käynti kätevästi kodinhoitohuoneesta. Parvekkeet sijoittuvat länteen eli ilta-auringon puolelle.

Tähän kohteeseen olemme parantaneet 3h+k+s 70/71 m² pohjaa entisestään. Aiempien kohteidemme suosittua 3h+k+s 67/68 m² pohjaratkaisua on vielä hieman suurennettu, jolloin on saatu hyödyllisiä lisäneliöitä mm. toiseen makuuhuoneeseen, kodinhoitotiloihin ja olohuoneeseen.

Lumon autopaikat myydään erillisinä osakkeina. Yhtiölle tulee yhteensä 2 autotallipaikkaa ja 15 autokatospaikkaa ja 33 autopistokepaikkaa. Autotallipaikat ovat varattu ensisijaisesti 5h+k asunnoille ja autokatospaikat 3-4h+k asunnoille ja lämpöpistokkeelliset autopaikat 1-2h+kk asunnoille. Lisäksi yhtiölle tulee kaksi vieraspaikkaa. Kaikki autopaikat ovat sähköistetty. Autotallin lämmityspistorasioiden ohjaus tapahtuu kätevästi huoneiston sisältä digitaalisella ajastinkellokytkimellä ja huoneistokohtaisella sähkönkulutusmittauksella.

Kohteen suunnittelu on parhaillaan käynnissä. Lumon rakentaminen alkaa keväällä 2020, arvioitu valmistumisaika on kesällä 2021. Lumo on myös hyvä sijoituskohde! Kysy lisää ottamalla yhteyttä asuntomyyjäämme!

 

 

Asunto Oy Kaukovainion Kartano

Merikotkantie 4, 90250 Oulu (karttalinkki)

Suosittuja Nasta-koteja tulee Oulun Kaukovainiolle! Asunto Oy Kaukovainion Kartanoon rakentuu 18 laadukasta kotia, jotka sijaitsevat kaksikerroksisessa rivitalossa tai luhtitalon 1. tai 2. kerroksessa. Huoneistotyypit 2h+kk+s 51,0 m², 3h+k+s 62/63 m², 4h+k+s 82,5 m², 4h+k+s 89,5 m² ja 5h+k+s 97 m².

Kohde sijaitsee loistavalla paikalla, viihtyisällä ja halutulla Kaukovainion alueella. Puistoon rajautuvalta tontilta on matkaa lähimpään kauppaan, kouluun ja kirjastoon vain noin 300 metriä, päiväkotiin 600 metriä. Matkaa Oulun keskustaan on noin kolme kilometriä.

Kohteen rakentamisen aloitusajankohtaa ei ole vielä vahvistettu. Suunnittelu on parhaillaan menossa, joten voimme räätälöidä toiveittesi mukaisen kodin. Otamme jo nyt vastaan varauksia, ota yhteyttä asuntomyyjäämme!

Asemapiirros (11.12.2019) »

 

 

Puhaltajantie 17, Vaskikangas

Puhaltajantie 17, 90670 Oulu (karttalinkki)

Tontin asemakaava »

Suosittuja Nasta-koteja tulee lisää Hiukkavaaran Vaskikankaalle! Kohteen suunnittelua ei ole vielä aloitettu, joten voimme huomioida toiveesi ja räätälöidä toiveittesi mukaisen kodin. Ota yhteyttä asuntomyyjäämme. Kohteen rakentamisen aloitusajankohtaa ei ole vielä vahvistettu.


Kysy rohkeasti lisätietoa tulevien kohteidemme pohjista ja muutosmahdollisuuksista asuntomyyjältämme!

Ota yhteyttä asuntomyyntiin

 Mika Saarikivi
asuntomyyjä
040 7050 227

 


Myynti ja esittely


Mika Saarikivi
asuntomyyjä
040 7050 227
Lähetä sähköpostia
   

Sähköpostiosoitteet ovat muotoa
etunimi.sukunimi@nastarakennus.fi