Tulevat kohteet

Suosittuja Nasta-koteja on tulossa lisää! Tervetuloa esittelyihimme saamaan lisätietoa tulevista kohteistamme. Seuraa myös kotisivujamme, lisäämme tietoa suunnitelmien edetessä!

Asunto Oy Hiukkavaaran Kajo

Rumpumarssi 10, 90670 Oulu (karttalinkki)

Tulossa uusi kohde Hiukkavaaran keskukseen! Kohteen suunnittelu on parhaillaan käynnissä. Asunto Oy Hiukkavaaran Kajo on viihtyisä, vain 14 kodin erillis- ja paritaloyhtiö. Kohteeseen rakentuu kaksikerroksisia paritaloja ja kytkettyjä kaksikerroksisia erillistaloja. Huoneistokoot 4h+k+s 97,0 m², 5h+k+s 112,0 m² ja 5h+k+s 122,0 m².

Kohteessa on kiinnitetty erityistä huomiota asumismukavuuteen. Kajon kodit sopivat ihanteellisesti perheille, jotka etsivät helppoa asumista ilman pihatöitä. Arjen vaivattomuutta tuovat kotien yhteytessä sijaitsevat autopaikat. Kaikissa huoneistoissa on kaksi autopaikkaa; autokatospaikka ja autopaikka.

Kotien kruununa ovat autokatoksien päällä olevat isot kattoterassit. Kattoterassilla pääset perheesi kanssa viettämään aikaa, omassa rauhassa. Keittiö ja olohuone sijoittuvat toiseen kerrokseen yhdistäen kattoterassin oleskelutiloihin. Suurella kattoterassilla voit grillata, aterioida, ottaa aurinkoa ja viettää perheen kanssa yhteistä aikaa.

Kohde sijaitsee halutulla Hiukkavaaran alueella lähellä palveluita. Tämä rauhalliselle paikalle rakennettava kohde tulee aivan Hiukkavaaran keskukseen. Kävelymatkan päässä sijaitsevat yhtenäiskoulu, päiväkoti, kirjasto ja lähikauppa. Matkaa koululle on vain 350 m ja läheiseen kauppaan 500 m. Tulevaisuudessa alueelle on suunnitelmissa mm. terveysasema ja urheilukortteli, jonne tulee monipuoliset urheilupalvelut mm. padelhalli, kuntosali, jää- ja uimahallit. Valaistu kuntorata/hiihtolatu lähtee kohteen läheisyydestä, vain 500 m päästä.

Suunnittelu on parhaillaan menossa, joten voimme räätälöidä toiveittesi mukaisen kodin. Kohteen rakentaminen aloitetaan keväällä 2021 ja kohde valmistuu arviolta kesällä 2022. Otamme jo nyt vastaan varauksia, ota yhteyttä asuntomyyjäämme, Mika Saarikivi, 040 7050 227.

Asemapiirrosluonnos »

Pohjapiirrosluonnos 4h+k+s 97 m² »
Pohjapiirrosluonnos 5h+k+s 112 m² »
Pohjapiirrosluonnos 5h+k+s 122 m² »

 

 


Avaa kuva isompana »

 


Avaa kuva isompana »

 

Asunto Oy Kaukovainion Kartano

Merikotkantie 4, 90250 Oulu (karttalinkki)

Suosittuja Nasta-koteja tulee Oulun Kaukovainiolle! Asunto Oy Kaukovainion Kartanoon rakentuu 18 laadukasta kotia, jotka sijaitsevat kaksikerroksisessa rivitalossa tai luhtitalon 1. tai 2. kerroksessa. Huoneistotyypit 2h+kk+s 51,0 m², 3h+k+s 62/63 m², 4h+k+s 82,5 m², 4h+k+s 89,5 m² ja 5h+k+s 97 m².

Kohde sijaitsee loistavalla paikalla, viihtyisällä ja halutulla Kaukovainion alueella. Puistoon rajautuvalta tontilta on matkaa lähimpään kauppaan, kouluun ja kirjastoon vain noin 300 metriä, päiväkotiin 600 metriä. Matkaa Oulun keskustaan on noin kolme kilometriä.

Kohteen rakentamisen aloitusajankohtaa ei ole vielä vahvistettu. Kysy lisää kohteesta asuntomyyjältämme Mika Saarikivi, 040 7050 227.

Asemapiirrosluonnos »

 

 

Kysy rohkeasti lisätietoa tulevien kohteidemme pohjista ja muutosmahdollisuuksista asuntomyyjältämme!

 

Ota yhteyttä asuntomyyntiin

Ota yhteyttä myyntiimme alla olevalla lomakkeella tai soittamalla:

 Mika Saarikivi
asuntomyyjä
040 7050 227

 


Myynti ja esittely


Mika Saarikivi
asuntomyyjä
040 7050 227
Lähetä sähköpostia
   

Sähköpostiosoitteet ovat muotoa
etunimi.sukunimi@nastarakennus.fi