27.05.2016

Asuntolainat nyt hyvin edullisia!

Asunnon ostajille myönnetään nyt hyvin edullisia asuntolainoja. Suomalaisten suosimien asuntolainojen Euribor-viitekorot ovat painuneet negatiiviseksi. Myös pankkien perimä, viitekoron päälle tuleva, marginaali on laskenut selvästi. Nämä yhdessä aikaansaavat hyvin edullisen asuntolainan. Uuden asunnon osto onkin nyt todella järkevä, sillä on todennäköistä että jo pelkällä vuokralla asumisen kustannuksella hoitaa oman asunnon lainakulut, jopa koko oman asunnon asumiskustannukset! Taloussanomien 16.5.2016 artikkelin mukaan halpojen korkojen aika näyttäisi jatkuvan vielä pitkään. Lue Taloussanomien artikkeli »

Matalien korkojen vuoksi asuntolainojen korot muodostuvat tällä hetkellä lähes kokonaan pankkien perimästä marginaalista. Pankkien välinen kilpailu laina-asiakkaista taas on madaltanut asuntolainojen marginaaleja. Kalevan 10.5.2016 jutun mukaan asuntolainojen marginaalit ovat laskeneet talven ja kevään aikana myös Oulussa.

 

 

Käytämme evästeitä (olet hyväksynyt) (olet kieltänyt)

Mikäli klikkaat "hyväksy", annat suostumuksen oheisten kolmansien osapuolten evästeiden ja seurantatekniikoiden käytölle sekä tietojen siirrolle EU:n ulkopuolelle kuten Yhdysvaltoihin.

Google Analytics
Kävijäseuranta
Facebook
Markkinointitiedon keruu ja profilointi
Hyväksy
Kiellä
Peru