07.08.2019

Avoimet työpaikat - työnjohtaja

Parhaat kodit rakennetaan taidolla ja sydämellä. Nastarakennus Oy on kokenut ja arvostettu asuntorakentaja, joka tunnetaan rakentamisen korkeasta laadusta, ammattitaitoisista työntekijöistä ja tyytyväisistä asiakkaista. Nastarakennus on panostanut laadukkaaseen kerros- ja rivitalorakentamiseen jo 25 vuotta. Myymme asuntotuotantomme itse. Liikevaihtomme on kasvussa, tänä vuonna tulee olemaan n. 12 milj. euroa.

Toimintamme kasvaessa etsimme vakituiseen työhön Ouluun

KERROSTALOTYÖMAAN TYÖNJOHTAJAA

Hoidat uudisasuntotuotantomme työmaatoiminnot yhdessä vastaavan työnjohtajan kanssa aloituksesta vuosivastuukorjauksiin. Työskentelet yhdessä ammattitaitoisen ja kokeneen urakkaporukan kanssa, lisäksi tukenasi on läheisessä yhteistyössä tekninen johtaja ja koko osaava henkilöstömme.

Työnjohtajana Sinulla on mielellään jo jonkin verran kokemusta rakennustyömaiden työnjohtotehtävistä. Olet innostunut ja työhön tarttuva sekä haluat kehittyä alan ammattilaiseksi. Pidät tärkeänä sitoutumista sekä arvostat työmaatyöskentelyä ja haluat vakavaraiseen sekä jatkuvuutta arvostavaan yritykseen. Työskentelet ennakoiden varmistaen työmaan suunnitelmien mukaisen ja laadukkaan toteutuksen. Et pelkää tarttua tilanteisiin, sillä tiedät oman esimerkin voiman johtamisessa. Ymmärrät työn laadun merkityksen asiakkaalle ja omaat asiakaslähtöisen sekä positiivisen ajattelutavan. Hyödynnät työssäsi sujuvasti MS Office -ohjelmia.

Me Nastarakennuksella tarjoamme eturivin paikan asuntorakentamiseen arvostetussa ja kehittyvässä rakennusliikkeessä, ammattitaitoasi vastaavan palkan ja kannustavan palkkiojärjestelmän lisäksi joustavan työyhteisön, hyvät työkaverit ja innostavan ilmapiirin sekä yrityksemme vahvan tuen. Meillä pääset vaikuttamaan toimintamme kehittämiseen sekä luomaan uraa vakavaraisessa yrityksessä vakituisessa työssä.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi palkkatoiveen ja CV:n kera viimeistään ke 28.8.2019 mennessä juha.niemela@nastarakennus.fi tai soita suoraan Juhalle. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydettyämme. Lisätietoja antaa Juha Niemelä, 040 5840 812.