04.06.2012

Ennakkotietoa Kotikaaresta saatavilla!

Tuleva kotikohteemme Kotikaari on herättänyt suurta mielenkiintoa ja ensimmäiset asunnot on jo varattu! Nyt kotisivuillamme on julkaistu jo ennakkotietoa tästä näyttävästä paritaloyhtiöstä!

Kotikaari on upea 20 kodin paritaloyhtiö, osin puistoon rajoittuvalle isolle tontille. Kotikaari sijoittuu rauhalliselle erillispientalojen alueelle. Kotikaaren tontilla maatyöt on käynnissä, kohteen arvioitu valmistumisaika on kesäkuussa 2013.

Kotikaareen kodeissa vakuuttavat valoisat huoneet, loistavat tilaratkaisut, erinomainen varustelutaso ja runsaat kaappitilat. Lapsiperheiden ja arjen helppoudeksi autokatospaikat ovat heti kotien yhteydessä.

Asuntojen yhteydessä sijaitsevat isot huoneistovarastot. Yksitasoisissa asunnoissa huoneistovaraston koko on 5,3 m². Kaksitasoisissa asunnoissa on kaksi huoneistovarastoa 3,1 m² ja 6,4 m². Huoneiston 110 m² kokonaispinta-ala 112,6 m², huoneistossa portaan alla huoneistoalaan kuulumatonta lattiapinta-alaa 2,6 m² (varastotilaa).

Kotikaaressa kotien sisustuksen on suunnitellut sisustusalan artesaani Maria Muranen. Sisustussuunnittelijamme on tuonut Kotikaaren koteihin uusimmat sisustustrendit. Harkitusti valitut pintamateriaalit tuovat kotiin viimeistellyn ja kauniin vaikutelman. Näyttäviin kaksitasoisiin koteihin on tuotu näyttävyyttä myös sisätiloihin. Näiden kotien keittiössä modernia ilmettä tuo valkoiset kalusteet listavetimillä (hintaryhmä 7), tummanharmaa kivitaso sekä välitilassa puhtaanvalkea lasilevy.

Lue lisää Kotikaaresta ja varaa jo nyt uusi kotisi!

Käytämme evästeitä (olet hyväksynyt) (olet kieltänyt)

Mikäli klikkaat "hyväksy", annat suostumuksen oheisten kolmansien osapuolten evästeiden ja seurantatekniikoiden käytölle sekä tietojen siirrolle EU:n ulkopuolelle kuten Yhdysvaltoihin.

Google Analytics
Kävijäseuranta
Facebook
Markkinointitiedon keruu ja profilointi
Hyväksy
Kiellä
Peru