Hiukkavaaran Välke

Kohde on loppuunmyyty

Omakotitalon rauha – asuntoyhtiön helppous

Valamarssi 1, 90670 Oulu

Kohde on loppuunmyyty. Asunto Oy Hiukkavaaran Välke on viihtyisä, vain 11 kodin yhtiö. Kohde käsittää kaksikerroksisia erillis- ja paritaloja.

Kohteessa on kiinnitetty erityistä huomiota asumismukavuuteen. Välkkeen kodeissa asuminen on helppoa ja rauhallista, omakotitalomaista asumista. Arjen vaivattomuutta tuovat kotien yhteydessä sijaitsevat autopaikat, jotka sisältyvät asunnon hintaan. Kaikissa asunnoissa on kaksi autopaikkaa; autokatospaikka ja autopaikka. Kodeissa arjen helppoutta tuo myös iso erillinen kodinhoitotila, jossa on runsaasti kaappi- ja laskutilaa.

Kotien kruununa ovat isot kattoterassit, jossa pääset perheesi kanssa viettämään aikaa, omassa rauhassa. Suurella kattoterassilla voit grillata, aterioida, ottaa aurinkoa ja viettää perheen kanssa yhteistä aikaa. Alakerrassa on isot terassit, joissa on lasitusmahdollisuus.

Huoneistojen sisäportaissa on kiinnitetty huomiota laatuun, äänettömyyteen ja turvallisuuteen sekä alla olevan tilan hyödyntämiseen, minkä vuoksi portaat ovat betonia. Betoniportaat eivät narise eivätkä askeläänet kantaudu huoneistoon. Portaat on päällystetty laminaatilla.

Asuntojen yhteydessä sijaitsevat huoneistovarastot. Lisäksi taloyhtiön piharakennuksessa teknisten tilojen yhteydessä sijaitsevat asuntojen lämpimät varastotilat.

Asunnoissa on kaukolämmöllä toimiva miellyttävä ja energiatehokas vesikiertoinen lattialämmitys. Talot on rakennettu matalaenergiaperiaatteiden mukaisesti. Asunnoissa on huoneistokohtainen näytöllinen kylmän ja lämpimän veden etäluettava mittari. Langattoman huoneistonäytön avulla vettä on helppo käyttää järkevästi, koska se antaa reaaliaikaista tietoa vedenkulutuksesta.

Tämä Hiukkavaaran keskuksen uusi kohde sijaitsee lähellä palveluita; kävelymatkan päässä sijaitsevat yhtenäiskoulu, päiväkoti, kirjasto ja lähikauppa. Koulun jalkapallo-/luistelukenttä ja läheinen valaistu kuntorata/hiihtolatu sekä uusi padelhalli tarjoavat loistavat liikuntamahdollisuudet koko perheelle.

Asunto Oy Hiukkavaaran Välkkeen 3h+k+s 79,5 m² oli Koti-Kalevan asuntopuntarissa 18.6.2022, lue arvostelu tästä.

Esittelyt

Esittelemme kohteitamme sinulle sopivana ajankohtana.

Soita ja varaa aika yksityisesittelyyn:

Mika Saarikivi 040 7050 227

Lähetä sähköpostia

Varaustilanne

Asemapiirros PDF ↗

Asunnot

Nro Krs Tyyppi Pinta-ala m² Myyntihinta Velaton hinta Varaustilanne
Asunnot 11 kpl
A1 1-2 3h+kt+s 79,5 MYYTY
A1
3h+kt+s
79,5 m²
MYYTY
A2 1-2 3h+kt+s 79,5 MYYTY
A2
3h+kt+s
79,5 m²
MYYTY
A3 1-2 3h+kt+s 79,5 MYYTY
A3
3h+kt+s
79,5 m²
MYYTY
A4 1-2 3h+kt+s 79,5 MYYTY
A4
3h+kt+s
79,5 m²
MYYTY
B5 1-2 3h+kt+s 79,5 MYYTY
B5
3h+kt+s
79,5 m²
MYYTY
B6 1-2 3h+kt+s 79,5 MYYTY
B6
3h+kt+s
79,5 m²
MYYTY
C7 1-2 3h+kt+s 79,5 MYYTY
C7
3h+kt+s
79,5 m²
MYYTY
D8 1-2 4h+kt+s 87,5 MYYTY
D8
4h+kt+s
87,5 m²
MYYTY
E9 1-2 4h+k+s 87,5 MYYTY
E9
4h+k+s
87,5 m²
MYYTY
F10 1-2 3h+kt+s 79,5 MYYTY
F10
3h+kt+s
79,5 m²
MYYTY
G11 1-2 4h+kt+s 90,5 MYYTY
G11
4h+kt+s
90,5 m²
MYYTY

Varauskäytäntö

Varauksia otetaan koko ajan vastaan jonotusperiaatteella. Varaus on maksuton eikä sido mihinkään, päinvastoin: ykkösvaraajalla on aina etuosto-oikeus! Ota rohkeasti yhteyttä myyjään, mikäli haluamasi asunto on jo varattu. Varauksesta huolimatta asunto saattaa vapautua myöhemmin ostettavaksi. Välittömällä kaupantekopäätöksellä voit päästä suoraan ykköseksi, juuri haluamasi kodin omistajaksi!

Voit tehdä varauksen täyttämällä sivun alaosassa olevan varauslomakkeen tai soittamalla asuntomyyntiimme. Jätäthän lomakkeeseen puhelinnumerosi, sillä lomakkeella tehdyt varaukset vahvistetaan soittamalla asiakkaalle.

Taloyhtiön laina ja rahoitusvastikkeet

Uudiskohteissa asunnon kokonaishinta muodostuu myyntihinnasta ja lainaosuudesta. Lainaosuutta lyhennetään kohteen valmistumisen jälkeen rahoitusvastikkeena tai lainaosuuden voi halutessaan maksaa kokonaan pois samaan aikaan myyntihinnan viimeisten maksuerien kanssa tai sen jälkeen halutessaan myös osissa. Koko rakentamisvaiheen ajan lainan kustannukset ovat rakentajan vastuulla.

RS-pankki Danske Bank A/S, Suomen sivuliike. Laina-aika: rakennusaika + 3 + 25 vuotta. Lainaosuuden korko euribor 12kk + marginaali 0,95% (korko vähintään
marginaali). Vastikkeet ovat taloussuunnitelman mukaisia. Rahoitusvastikkeen arvo perustuu 16.6.2022 korkotasoon (euribor 12kk 1,058%) taloussuunnitelman
mukaisesti. Lainan lyhennysvapaajakson aikana (30.6.2026 asti) rahoitusvastike 1,73 €/osake/kk (vain korko). 1.7.2026 alkaen lyhennyksen ja koron sisältävä
rahoitusvastike 5,03 €/osake/kk. Lopullinen rahoitusvastike määräytyy kulloisenkin korkokannan mukaan.

Autopaikat

Autopaikat sisältyvät asunnon hintaan. Asunnoissa on kaksi autopaikkaa kodin yhteydessä; autokatospaikka ja autopaikka. Kaikki autopaikat on sähköistetty. Autopaikkojen lämmityspistorasioiden ohjaus asunnon eteisestä digitaalisella kellokytkimellä, huoneistokohtaisella sähkönkulutuksen mittauksella. Kaikissa asunnoissa on valmius sähköauton latausasemalle (kaapelointi valmiina).

Tontti

Asuntoyhtiö sijaitsee Oulun kaupungin Hiukkavaaran (71) kaupunginosan korttelissa 58, tontilla 1, jonka pinta-ala on 2788 m². Tontti on vuokrattu Oulun kaupungilta, vuokra-aika on 60 vuotta. Tontin vuokra sisältyy huoneiston hoitovastikkeeseen.

Asuntojen yhteydessä sijaitsevat huoneistovarastot. Lisäksi taloyhtiön piharakennuksessa teknisten tilojen yhteydessä sijaitsevat asuntojen lämpimät varastotilat, pohjapiirros.

Jätesuoja sijaitsee taloyhtiön piharakennuksen yhteydessä. Autokatoksen sivustalla sijaitsevat postilaatikot. Liikennealue ja autokatospaikat ovat asfalttipintaisia.

Huoneistojen ja taloyhtiön piha-alueille suojaa antavat asemapiirustuksen mukaisesti sijoittuva puuaita ja pihlajapuuistutukset. Leikkialueen varusteet ovat asemapiirustuksen mukaisia. Yhtiön tyylikkyyttä lisäävät kauniit istutukset, nurmikiveysalueet sekä siistit asfalttipintaiset liikennealueet, jotka kestävät erinomaisesti kulutusta.

Turvallinen RS-kohde

Tämän kohteen RS-pankki on Danske Bank A/S, Suomen sivuliike. Oulun konttori tarjoaa kaikille Nastarakennuksen asiakkaille laadukkaan ja kokonaisvaltaisen sekä kilpailukykyisen rahoitusratkaisun asunnon vaihdon yhteydessä. Saadaksesi nopean rahoituspäätöksen, sovi tapaaminen Jonna Mäki, puh. 050 422 4642, jonna.maki@danskebank.fi. Muista mainita, että olet asiakkaamme!

Esitteet

 • Autokatospaikka ja autopaikka huoneiston yhteydessä. Auton lämmityspistorasian ohjaus eteisestä digitaalisella kellokytkimellä. Valmius sähköauton latausasemalle (kaapelointi valmiina).
 • Isot terassit avautuvat aurinkoiseen etelä-länsisuuntaan. Lasitusmahdollisuus.
 • Iso suojainen kattoterassi
 • Tilava erillinen kodinhoitotila, jossa on runsaasti kaappi- ja laskutilaa
 • Eteisessä tyylikäs laattalattia
 • Hiljaiset, betoniset sisäportaat
 • Kaikissa tiloissa miellyttävä kaukolämmöllä toimiva vesikiertoinen lattialämmitys
 • Laadukkaat Topi-Keittiön kalusteet, runsaasti kaappitilaa
 • Integroidut sälekaihtimet vakiona
 • Koneellinen ilmanvaihto lämmöntalteenotolla
 • DNA Taloyhtiönetti 10M/10M ja kaapeli-TV
 • Mahdollisuus tehdä muutostöitä ja saada toiveittesi mukainen Nasta-koti!

Asumisen helppoutta

Kuvia aiemmista kohteistamme

Sijainti

Koti Hiukkavaarasta

Hiukkavaara on uusi, nopeasti kasvava asuinalue. Oulun keskustaan matkaa on vain 7 km. Hiukkavaaran keskus on tiivis kaupunkimainen asuin- ja palvelukeskittymä. Hiukkavaarasta on tavoitteena luoda Oulun kaupunkimaisen pientaloasutuksen alue, joka tarjoaa asukkailleen hyvät ja monipuoliset aluekeskustason palvelut.

Alueen palvelut

Riku Kimpimäki
myyntijohtaja

040 1490 110

Sähköposti

WhatsApp

Mika Saarikivi
asuntomyyjä

040 7050 227

Sähköposti

WhatsApp

Ota yhteyttä

Varaa haluamasi asunto ja autopaikka tällä lomakkeella tai soittamalla! Varaus on maksuton eikä sido mihinkään. Voit myös kysyä lisätietoja kohteesta tai varata esittelyn.

Ilmoitathan puhelinnumerosi, sillä lomakkeella tehdyt varaukset vahvistetaan soittamalla asiakkaalle.

Tee varaus rohkeasti vaikka haluamasi kohde olisi jo varattu, sillä kohde saattaa vapautua myöhemmin ostettavaksi.

Sulje X

Varauspyyntö:

Hiukkavaaran Välke

Varaa haluamasi asunto tällä lomakkeella tai voit soittaa myyjälle suoraan. Varaus on maksuton eikä sido mihinkään. Voit myös kysyä lisätietoja kohteesta tai varata esittelyn.

Ilmoitathan puhelinnumerosi, sillä lomakkeella tehdyt varaukset vahvistetaan soittamalla asiakkaalle.

Käytämme evästeitä (olet hyväksynyt) (olet kieltänyt)

Mikäli klikkaat "hyväksy", annat suostumuksen oheisten kolmansien osapuolten evästeiden ja seurantatekniikoiden käytölle sekä tietojen siirrolle EU:n ulkopuolelle kuten Yhdysvaltoihin.

Google Analytics
Kävijäseuranta
Facebook
Markkinointitiedon keruu ja profilointi
Google Tag Manager
Tag Manager
Hyväksy
Kiellä
Peru