31.03.2017

Iinatin liikuntamaan toteutus etenee

Oulun liikuntapalvelut on esittämässä liikuntamaan ensimmäisen vaiheen aloittamista jo vuonna 2018. Esitys on, että kolmen vuoden aikana Kaakkurin ja Metsokankaan alueille rakennettaisiin noin 14 km uusia valaistuja, kivituhkapintaisia kuntoreittejä, jotka toimivat talvella hiihtolatuina. Jo suljettuun Iinatin moottoriurheilukeskukseen tehtäisiin maastopyöräilykeskus. Lisäksi Metsokankaan alueelle on suunniteltu uusi noin 4,7 km pituinen koirahiihtolatu. Kuntoreitit yhdistyisivät kaupungin nykyisiin jo olemassa oleviin reittiverkostoihin. Tulevaisuudessa reitit yhdistyisivät Kempeleen Linnakankaalle saakka. Iinatin liikuntamaa on suunniteltu kaiken ikäisille aktiiviseen ulkoiluun, kuntoiluun ja urheiluun tähtääville. Myös koiraharrastajille ja liitovarjoharjoittelulle on varattu omat alueensa.

Lue 28.3.2017 Kalevan uutinen »
Karttapiirros suunnitelmasta »

Tuleva liikuntamaa on erinomainen lisä myynnissä olevien asuntojemme asukkaille Metsokankaalla ja Kemepeleen Linnakankaalla.

Lue lisää Metsokankaan Kaarnasta »
Lue lisää Kempeleen Kotiportista »

Käytämme evästeitä (olet hyväksynyt) (olet kieltänyt)

Mikäli klikkaat "hyväksy", annat suostumuksen oheisten kolmansien osapuolten evästeiden ja seurantatekniikoiden käytölle sekä tietojen siirrolle EU:n ulkopuolelle kuten Yhdysvaltoihin.

Google Analytics
Kävijäseuranta
Facebook
Markkinointitiedon keruu ja profilointi
Hyväksy
Kiellä
Peru