Alueen palvelut

Uudistuva Kaukovainio – lähellä keskustaa ja luontoa

Kaukovainion asuinalue sijaitsee hyvien palveluiden ja liikenneyhteyksien läheisyydessä. Kaukovainion luonnonmaisemista on vain noin 3 km Oulun keskustaan.

Kaukovainio on yksi Oulun ensimmäisistä lähiöistä ja vuosien saatossa alueesta onkin kehittynyt yksi suosituimmista kaupunginosista. Kaukovainio on saanut vastikään uuden ilmeen, kun asemakaavan muutoksen myötä vanha ostoskeskus purettiin ja se korvataan uusilla liiketiloilla ja asunnoilla.

Kävelymatkan päässä sijaitsee mm. ruokakauppa, apteekki, koulu ja päiväkoti. Tontin vierestä kulkee pienille liikkujille turvallinen pyöräilytie koululle.

Alueen palvelut

S-Market 300 m
Apteekki 350 m
Teboil, Kotipizza ja Rolls 350 m
Koulu (1-9. lk), kirjasto, nuorisotila 300 m
Merikotkan päiväkoti 400 m
Vaskitien päiväkoti 450 m

Kainuunpuiston kuntoilupaikka 450 m
Kainuunpuiston leikkipaikka 450 m
Kotkanpuiston urheilu-/luistelukenttä 450 m
Valaistu kuntorata/hiihtolatu 900 m
Hiirosen urheilu-/fitnesspuisto 1,5 km
Lintulan urheilukeskus 1,7 km
Lämsäjärven uimaranta 2,3 km

Ulkoilu ja liikunta

Alueella on loistavat ulkoilu- ja liikuntamahdollisuudet, lähellä sijaitsevat Kainuunpuiston kuntoilupaikka ja valaistu kuntorata/hiihtolatu. Lasten leikeille on tilaa läheisellä Kainuunpuiston leikkipaikalla. Koulun viereisessä Kotkapuistossa sijaitsee Tinatien kenttä, jossa on talvisin luistelumahdollisuus. Suosittu Iinatin valaistu kuntorata/hiihtolatu on kävelymatkan päässä.

Hiirosen urheilu-/fitnesspuisto on vapaassa käytössä Kaukovainion kuntoradan ja Iinatin lenkin kuntoratojen yhteydessä. Urheilupuistosta löytyy myös jalkapallokenttä ja 18-väyläinen frisbeegolfrata.

Lintulan urheilukeskus sijaitsee vain alle 2 km päässä. Urheilukeskuksessa voi harrastaa jalkapalloa, pesäpalloa, jääkiekkoa, kaukalojalkapalloa, tennistä ja yleisurheilua.

Suosittu Lämsänjärvi sijaitsee kätevästi pyöräilymatkan päässä. Lämsänjärven uimaranta on lapsiystävällinen ja hiekkapohjainen.

Erinomaiset liikenneyhteydet

Kaukovainiolta on erinomaiset liikenneyhteydet Oulun keskustaan auto- ja pyöräteitse. Hyvien bussiyhteyksien ja pyöräteiden ansiosta asuminen Kaukovainiolla onnistuu mainiosti myös autotta. Lähin bussipysäkki sijaitsee vain 150 m päässä.

Oulunliikenne.fi -palvelusta löydät kattavasti tietoa kävely- ja pyöräilyteistä sekä bussireiteistä.

Käytämme evästeitä (olet hyväksynyt) (olet kieltänyt)

Mikäli klikkaat "hyväksy", annat suostumuksen oheisten kolmansien osapuolten evästeiden ja seurantatekniikoiden käytölle sekä tietojen siirrolle EU:n ulkopuolelle kuten Yhdysvaltoihin.

Google Analytics
Kävijäseuranta
Facebook
Markkinointitiedon keruu ja profilointi
Google Tag Manager
Tag Manager
Chat
Chat
Hyväksy
Kiellä
Peru