31.08.2017

Hiukkavaaraan ruokakauppa

Asunto Oy Kivikkokankaan Kasken ja Hehkun asukkaita tulee lähivuosina palvelemaan ruokakauppa, joka rakennetaan Hiukkavaaraan vasta valmistuneen monitoimitalon naapuriin!

Parintuhannen neliön kaupparakennukseen tulee myös muitakin palveluja, myöhemmin selviää kuinka suuri osuus kiinteistöstä tulee päivittäistavarakaupalle. Kaupparakennukselle tulee käyttöön parkkihalli. Tavoitteena on, että kaupan rakentaminen aloitetaan vielä tämän vuoden aikana. Se minkä kauppaketjun myymälä siihen tulee, julkistetaan myöhemmin. Kortteliin on suunnitteilla myös liikuntakeskus.

Hiukkavaaran keskukseen on kaavoitettu hyvin laajat sekä kunnalliset että yksityiset palvelut. Hiukkavaaran monitoimitalo avasi ovensa elokuussa. Kortteliin on osoitettu ja suunniteltu kaupallisia palveluja. Lisäksi alueelle on asemakaavassa esitetty mahdollisuuksia palveluihin myös Kivikkokankaalle. Tähän saakka Hiukkavaaran alueella on monitoimitalon lisäksi toimineet yksityiset päiväkodit Kivikkokankaalla ja vanhalla kasarmialueella. Kasarmialueella on lisäksi kirpputori ja monenlaista pienyritystoimintaa ja harrastustiloja. Hiukkavaaran alueesta ollaan tekemässä ajan kuluessa Oulun kolmas aluekeskus. Alueelle laaditussa Hiukkavaaran kaavarungossa tarkentuneet mitoitustavoitteet ovat n. 20 000 asukasta ja 1800 työpaikkaa. Hiukkavaaran aluekeskus tulee palvelemaan asukkaita myös laajemmalta alueelta kuin vain Hiukkavaaran kaavarunkoalueelta. Kaksi muuta Oulun aluekeskusta ovat Ritaharju ja Kaakkuri.

Lue lisää Asunto Oy Kivikkokankaan Hehkusta »

Lue Kalevan 30.8.2017 artikkeli kokonaisuudessaan tästä »

Käytämme evästeitä (olet hyväksynyt) (olet kieltänyt)

Mikäli klikkaat "hyväksy", annat suostumuksen oheisten kolmansien osapuolten evästeiden ja seurantatekniikoiden käytölle sekä tietojen siirrolle EU:n ulkopuolelle kuten Yhdysvaltoihin.

Google Analytics
Kävijäseuranta
Facebook
Markkinointitiedon keruu ja profilointi
Hyväksy
Kiellä
Peru