25.05.2020

Nastarakennus on Kauppalehden Menestyjä-yritys ja luokiteltu korkeimpaan luottoluokkaan AAA

Nastarakennus on valittu myös tänäkin vuonna 2020 Kauppalehden Menestyjä-yritykseksi! Menestyjäluokitus on luonteeltaan sekä rahoituksellista riskiä että liiketaloudellista menestystä mittaava. Kauppalehden Menestyjiin kuuluu vain 6 % suomalaisista osakeyhtiöistä.

Menestyjä-sertifikaatin saaneen yrityksen ominaisuuksia ovat vakiintunut toiminta, vakaa kasvukehitys, hyvä tulos ja kannattavuus, vahva rahoitusrakenne sekä jatkuvan toiminnan turvaava maksuvalmius.

Menestys rakentuu useista eri osa-alueista, kuten omistautuneesta henkilökunnasta, osaavasta yritysjohdosta, tehokkaista prosesseista sekä asiakkaan ymmärtämisestä. Yhteistä kaikille Menestyjille on näkemys, rohkeus ja tahto tehdä liiketoimintaa paremmin kuin muut. Menestyjä-sertifikaatti ennakoi myös yrityksen tulevaa menestystä.

Korkein luottoluokka AAA

Nastarakennus Oy on lisäksi luokiteltu korkeimpaan luottoluokkaan AAA myös tänäkin vuonna 2020. Vaatimuksena tähän korkeimpaan luottoluokkaan (AAA) pääsemiselle on erinomaiset talouden tunnusluvut, positiivinen tausta ja maksukäyttäytyminen sekä riittävä toiminnan volyymi.

AAA-luokitus siis tarkoittaa, että yrityksen kyky vastata maksusitoumuksistaan on erittäin hyvä ja todennäköisyys ajautua konkurssiin on erittäin pieni. Alkuvuonna 2020 korkeimpaan AAA-luokkaan on päässyt vain 2,8 % Suomen yrityksistä.

Suomen vahvimmat

Nastarakennus Oy kuuluu myös Suomen vahvimpien yritysten joukkoon tänäkin vuonna.

Suomen Asiakastieto Oy:n Suomen Vahvimmat sertifikaattiin oikeutettu kuuluu Rating Alfan parhaisiin AAA tai AA+ -luokkiin. Sertifikaatti on merkki yrityksen positiivisista taloudellisista tunnusluvuista, luottokelpoisuudesta, taustatiedoista ja hyvästä maksukäyttäytymisestä.

 

Kiitos kaikille asiakkaillemme ja koko tiimillemme!

Käytämme evästeitä (olet hyväksynyt) (olet kieltänyt)

Mikäli klikkaat "hyväksy", annat suostumuksen oheisten kolmansien osapuolten evästeiden ja seurantatekniikoiden käytölle sekä tietojen siirrolle EU:n ulkopuolelle kuten Yhdysvaltoihin.

Google Analytics
Kävijäseuranta
Facebook
Markkinointitiedon keruu ja profilointi
Hyväksy
Kiellä
Peru