30.05.2017

Kempeleen Kotiportti on muuttovalmis! Tutustu valokuviin!

Kotiportin kodit ovat valmistuneet ja uudet asukkaat ovat päässeet muuttamaan uusiin koteihinsa ke 24.5.2017.

Asunto Oy Kempeleen Kotiportti käsittää 25 upeaa kotia yksitasoisessa rivitalossa tai luhtitalossa, joissa asunnot ovat joko 1. tai 2. kerroksessa. Vielä vapaana upeita huoneistoja 2h-5h+k+s 51,5 - 108 m2.

Kotiportin suunnittelussa on otettu asiakkaiden toiveet tarkasti huomioon, hyvästä on nyt tehty vieläkin parempi!

Kodit tarjoavat omakotitalomaista luksusta asumiseen: pohjaratkaisuihin on suunniteltu runsaasti säilytystilaa, jokaisessa asunnossa on esimerkiksi vaatehuone, osassa jopa kaksi! Suuri aurinkoinen terassi- ja/tai parveke parhaimpaan ilmansuuntaan: etelä-länsi. Ehdottomana helmenä on erillinen kodinhoitohuone, josta on suora uloskäynti isolle aurinkoiselle terassille/parvekkeelle. Ratkaisu on etenkin lapsi- ja koiraperheen sekä pyykeistä vastaavan unelma. Myös saunasta pääset mukavasti vilvoittelemaan terassille tai parvekkeelle. Arkea helpottaa oma varasto, joka sijaitsee kätevästi kotioven vieressä. Lisäksi viereisen naapuriyhtiön Kotilinnan lämpimässä väestönsuojassa on tarjolla lämmintä varastotilaa.

Tervetuloa esittelyyn katsomaan uutta kotiasi paikan päälle!

Tutustu Kotiportin asuntojen valokuviin »

Lisätietoa Kotiportista »

Käytämme evästeitä (olet hyväksynyt) (olet kieltänyt)

Mikäli klikkaat "hyväksy", annat suostumuksen oheisten kolmansien osapuolten evästeiden ja seurantatekniikoiden käytölle sekä tietojen siirrolle EU:n ulkopuolelle kuten Yhdysvaltoihin.

Google Analytics
Kävijäseuranta
Facebook
Markkinointitiedon keruu ja profilointi
Hyväksy
Kiellä
Peru