19.10.2015

Kempeleen Linnakankaan virkistysalueen suunnitelmat edenneet

Kempeleen Linnakankaalle on suunnitelmissa Linnakallion matkailu- ja virkistysalue. Tällä hetkellä alueella on Destian louhosalue, jonka louhintalupa loppuu 2017. Louhosalue maisemoidaan seudulliseen virkistyskäyttöön. Linnakallion alueesta halutaan kehittää ainutlaatuinen matkailun ja virkistyksen vetonaula vuoteen 2025 mennessä. Kempeleen Linnakallion suunnitelmaan on ideoitu monenlaista toimintaa: huvipuisto, golfkenttä, tapahtuma-alue, tanssipaikka, kiipeilyseinä kesäksi ja jääkiipeilyseinä talveksi, seikkailupuisto, sukelluskeskus, rantabulevardi, caravan-alue ja mökkikylä. Alueesta ja sen käytöstä on luotu 16.9.2015 niin kutsuttu masterplan, joka tulee ohjaamaan kokonaisuuden kehittämistä, maankäytön suunnittelua sekä alueen asteittaista käyttöönottoa. Lisätietoja Kempeleen sivuilta »

Linnakallion matkailu- ja virkistysalue tulee siis aivan valmiin kohteemme Kotilinnan ja tulevan kohteemme Kotiportin läheisyyteen!


Masterplan 16.9.2015. Klikkaa kuvaa ja avaa kuva isompana.

Käytämme evästeitä (olet hyväksynyt) (olet kieltänyt)

Mikäli klikkaat "hyväksy", annat suostumuksen oheisten kolmansien osapuolten evästeiden ja seurantatekniikoiden käytölle sekä tietojen siirrolle EU:n ulkopuolelle kuten Yhdysvaltoihin.

Google Analytics
Kävijäseuranta
Facebook
Markkinointitiedon keruu ja profilointi
Hyväksy
Kiellä
Peru