20.11.2015

Kempeleen Zimmarin korttelista liikuntakeskittymä

Kempeleen Zimmari-uimahallin kupeisiin on nousemassa iso liikuntakeskittymä. Tarkoitus on saada korttelista merkittävä alue liikuntaan, majoitukseen ja virkitykseen.

Kempeleläisen yrityksen Päätoimijan toteuttamaan kokonaisuuteen on ensimmäisessä vaiheessa tulossa hotelli- ja liikuntahallirakennus. Se käsittää tornihotellin, keilahallin, palloilusalin, tilat kuntosalille ja liiketiloja erilaisille kuntoilualan palveluyrityksille. Hotelliosasta on tulossa tornin muotoinen, ja siinä on 60 huonetta. Sen on tarkoitus toimia nettivarauksilla, eikä siihen tule muita palveluita, kuten ravintoloita. Toisessa vaiheessa Zimmarin toiselle puolelle kaavaillaan suurta lasten sisähuvipuistoa ja skeitti- sekä skuuttiareenaa.

Liiketoimintajohtaja Asko Myllymäki Päätoimijasta sanoo, että hotelli ja liikuntasali ovat lähes varmalla pohjalla, ja rakentaminen voitaneen aloittaa kahdeksan kuukauden päästä siitä, kun kuntapäätökset Kempeleen kanssa ovat ratkenneet. Ykkösvaiheen valmistuminen voisi olla hänen mukaansa mahdollista vuoden 2016 loppuun mennessä. Kakkosvaiheen aika tulisi seuraavana vuonna.

Zimmarin kortteliin kaavaillaan myös ulkoliikunta-aluetta, joka käsittäisi mm. tenniskenttiä, minigolfalueen, lenkkiradan, petanque-kentän ja lasten leikkipuiston. Sitä ei välttämättä tule toteuttamaan Päätoimija.

Avaa tästä Kalevan artikkeli 19.11.2015 »

Käytämme evästeitä (olet hyväksynyt) (olet kieltänyt)

Mikäli klikkaat "hyväksy", annat suostumuksen oheisten kolmansien osapuolten evästeiden ja seurantatekniikoiden käytölle sekä tietojen siirrolle EU:n ulkopuolelle kuten Yhdysvaltoihin.

Google Analytics
Kävijäseuranta
Facebook
Markkinointitiedon keruu ja profilointi
Hyväksy
Kiellä
Peru