16.09.2013

Kiitos Kodinvaihdon Teemapäivään osallistuneille!

Vietimme eilen Kodinvaihdon Teemapäivää, kiitos kaikille vierailijoille! Tapahtumassa oli mukava tavata nykyisiä asiakkaitamme sekä uusia tuttavuuksia.

Tapahtumassa vierailijat pääsivät keskustelemaan kaikkien asunnonvaihdon ammattilaisten kanssa samalla kertaa. Teemapäivässä mukana olivat Nastarakennus, KotiGalleria LKV, Maskun Kalustetalo, Danske Bank, Lumon ja Visor.
Asiakkaamme saivat runsaasti ideoita ja vinkkejä kodinvaihtoon.

Teemapäivänä vierailijoilla oli mahdollisuus ostaa esittelyasunnon kesäkalusteet tarjousten perusteella. Polyrottinkinen 3-istuttava sohva myytiin 130 eurolla (ovh. 635 €) ja polyronttinkiset säätötuolit (2 kpl) myytiin yhteensä 70 eurolla (ovh. 179 €/kpl). Onnittelut voittajille! Voittajille on ilmoitettu henkilökohtaisesti.

Jos sinulta jäi Kodinvaihdon Teemapäivä näkemättä ja kokematta, niin tervetuloa esittelyymme tutustumaan Kotikaaren upeasti kalustettuun esittelyasuntoon G13 (5h+k+s 110 m²). Esittely-asunnossa pääset vielä tutustumaan Maskun huonekaluihin, Lumon terassi- ja parvekelasituksiin sekä Visorin integroituihin Solar Handy sälekaihtimiin.

 

 

 

 

Danske Bank