29.03.2018

Kivikkokankaan Hehku on muuttovalmis - katso valokuvia!

Asunto Oy Kivikkokankaan Hehkun kodit ovat valmistuneet ja uudet asukkaat ovat päässeet muuttamaan uusiin koteihinsa ke 28.3.2018.

Hehku sijaitsee Oulun Hiukkavaaran kuuluvalla Kivikkokankaalla. Hehku sijoittuu rauhallisen päättyvän tien varteen, puiston laitaan. Rauhallinen sijainti tekee kodeista ja pihapiireistä miellyttävät ja viihtyisät.

Hehku käsittää 22 upeaa uniikkia kotia luhtitaloissa, joissa asunnot ovat joko 1. tai 2. kerroksessa. Jokaisessa asunnossa on poikkeuksellisen suuret ulko-oleskelutilat sekä etu- että takapihan puolella. Isolla terassilla tai parvekkeella pääsee nauttimaan auringosta aamulla, päivällä ja illalla, molemmin puolin asuntoa. Kaikissa terasseissa ja parvekkeissa on lasitusmahdollisuus.

Katso valokuvia Hehkun huoneistoista »

 

Hehku on loppuunmyyty. Viereiselle tontille on rakenteilla upea 55 kodin Asunto Oy Kivikkokankaan Loimu. Kohteessa on parhaillaan käynnissä runkotyöt. Kohteen arvioitu valmistuminen on keväällä 2019. Loimun ulkoarkkitehtuuri tyylittelee samaa linjaa Hehkun kanssa. Asunnot sijaitsevat joko 1. tai 2. kerroksessa. Hehkun tapaan myös Loimussa on jokaisella päätyasunnolla uniikit tuplaterassit tai tuplaparvekkeet, omansa etu- ja takapihan puolella. Kaikissa terasseissa ja parvekkeissa on lasitusmahdollisuus. Loimussa on vapaana vielä 50,5-51,5 m² kaksioita ja
62-68 m² kolmioita. Lue lisää kohteesta »

Käytämme evästeitä (olet hyväksynyt) (olet kieltänyt)

Mikäli klikkaat "hyväksy", annat suostumuksen oheisten kolmansien osapuolten evästeiden ja seurantatekniikoiden käytölle sekä tietojen siirrolle EU:n ulkopuolelle kuten Yhdysvaltoihin.

Google Analytics
Kävijäseuranta
Facebook
Markkinointitiedon keruu ja profilointi
Hyväksy
Kiellä
Peru