03.11.2017

Kivikkokankaan Loimun rakennuslupa myönnetty

Rakennuslautakunta on hyväksynyt Asunto Oy Kivikkokankaan Loimun rakennuslupahakemuksen. Rakentaminen on jo käynnissä, maatyöt ja perustukset tehdään valmiiksi nyt syksyllä ja rakentaminen jatkuu keväällä 2018. Kohteen arvioitu valmistuminen on keväällä 2019. Loimu käsittää 50 upeaa kotia luhtitaloyhtiössä. Tämä upea kohde valmistuu osoitteeseen Suojuoksuntie 5, 90670 Oulu.

Loimun ulkoarkkitehtuuri tyylittelee samaa linjaa viereisellä tontilla olevan valmiin Asunto Oy Kivikkokankaan Kasken ja rakenteilla olevan Asunto Oy Kivikkokankaan Hehkun kanssa. Asunnot sijaitsevat joko 1. tai 2. kerroksessa. Kasken ja Hehkun tapaan myös Loimussa on jokaisella päätyasunnolla uniikit tuplaterassit tai tuplaparvekkeet, omansa etu- ja takapihan puolella. Kaikissa terasseissa ja parvekkeissa on lasitusmahdollisuus.

Avaa asemapiirros »

Huoneistokoot:
1h+kk+alk 32 m²
1h+kk+s 34,5 m²
2h+kk+s 50,5/51,5 m²
3h+k+s 62/63 m²
3h+k+s 67/68 m²

Kerrospohjat:
Talo A  1. krs »
Talo A  2. krs »
Talo B  1. krs »
Talo B  2. krs »
Talo C  1. krs »
Talo C  2. krs »       
Talo D  1. krs »
Talo D  2. krs »
Talo E  1. krs »
Talo E  2. krs »

Julkisivukuvat:
Talo A »
Talo B »
Talo C »
Talo D »
Talo E »

Katso 31.8.2017 kopterivideo viereisestä Asunto Oy Kivikkokankaan Kasken ja Hehkun ulkoalueesta ja ympäristöstä. Asunto Oy Kivikkokankaan Loimun tontti on oikealla näkyvä nurmikenttä.

Loimu on myös hyvä sijoituskohde. Otamme jo varauksia vastaan. Soita ja varaa omasi! Seuraa myös kotisivujamme, lisäämme tietoa suunnitelmien edetessä!
Tulevat kohteet -sivu »

Merja Heikkilä
050 4204 345

 

Käytämme evästeitä (olet hyväksynyt) (olet kieltänyt)

Mikäli klikkaat "hyväksy", annat suostumuksen oheisten kolmansien osapuolten evästeiden ja seurantatekniikoiden käytölle sekä tietojen siirrolle EU:n ulkopuolelle kuten Yhdysvaltoihin.

Google Analytics
Kävijäseuranta
Facebook
Markkinointitiedon keruu ja profilointi
Hyväksy
Kiellä
Peru