06.10.2017

Kivikkokankaan Loimun tontilla maatyöt aloitettu

Suosittuja Nasta-koteja on tulossa lisää Kivikkokankaalle! Kesäkuussa valmistuneen Kivikkokankaan Kasken ja rakenteilla olevan Kivikkokankaan Hehkun viereiselle tontille kohoaa Asunto Oy Kivikkokankaan Loimu.

Asunto Oy Kivikkokankaan Loimun tontilla maatyöt ovat käynnistyneet. Maatyöt tehdään ennen talvea ja rakennustyöt jatkuvat aikaisin keväällä 2018. Kohteen arvioitu valmistuminen on keväällä 2019.

Loimu käsittää 50 upeaa kotia luhtitaloyhtiössä. Tämä upea kohde valmistuu osoitteeseen Suojuoksuntie 5, 90670 Oulu.

Loimun ulkoarkkitehtuuri tyylittelee samaa linjaa aiemmin valmistuneen Kasken ja rakenteilla olevan Hehkun kanssa. Asunnot sijaitsevat joko 1. tai 2. kerroksessa. Kasken ja Hehkun tapaan myös Loimussa on jokaisella päätyasunnolla uniikit tuplaterassit tai tuplaparvekkeet, omansa etu- ja takapihan puolella. Kaikissa terasseissa ja parvekkeissa on lasitusmahdollisuus.

Huoneistokoot:
1h+kk+alk 32 m²
1h+kk+s 34,5 m²
2h+kk+s 50,5/51,5 m²
3h+k+s 62/63 m²
3h+k+s 67/68 m²

Luonnos asemapiirroksesta (25.9.2017) »

Ota yhteyttä, lisäämme sinut postituslistalle niin saat ensimmäisten joukossa tämän kohteen hinnaston ja pääset varaamaan heti myynnin alettua. Seuraa myös kotisivujamme, lisäämme tietoa suunnitelmien edetessä! Tulevat kohteet -sivu »

Katso 31.8.2017 kopterivideo viereisestä Asunto Oy Kivikkokankaan Kasken ja Hehkun (Suojuoksuntie 9) ulkoalueesta ja ympäristöstä (Kaski valmis, Hehkussa runkotyöt). Asunto Oy Kivikkokankaan Loimun tontti on oikealla näkyvä nurmikenttä.

 

Käytämme evästeitä (olet hyväksynyt) (olet kieltänyt)

Mikäli klikkaat "hyväksy", annat suostumuksen oheisten kolmansien osapuolten evästeiden ja seurantatekniikoiden käytölle sekä tietojen siirrolle EU:n ulkopuolelle kuten Yhdysvaltoihin.

Google Analytics
Kävijäseuranta
Facebook
Markkinointitiedon keruu ja profilointi
Hyväksy
Kiellä
Peru