10.06.2020

Kivikkokankaan Lumon myynti on alkanut!

Asunto Oy Kivikkokankaan Lumon ennakkomarkkinointi on päättynyt, RS-sopimus Danske Bank A/S, Suomen sivuliikkeen kanssa on allekirjoitettu. Ensimmäiset kaupat Lumon huoneistoista on jo sovittu!

Lumo on Oulun Kivikkokankaalle kohoava uusi ja näyttävä luhtitalokohde. Lumo käsittää kolme kaksikerroksista luhtitaloa ja yhden kolmikerroksisen luhtitalon, joissa on yhteensä 50 upeaa kotia. Huoneistotyypit 1h+kk+alk 32 m², 1h+kk+s 34 m², 2h+kk+s 40,5-50,5 m², 3h+k+s 62-69,5 m², 4h+k+s 76,5 m² ja 5h+k+s 94 m².

Asunto Oy Kivikkokankaan Lumon kruununa on tontin kulmalla sijaitseva näyttävä kolmikerroksinen rakennus, joka arkitehtuuriltaan on modernin moni-ilmeinen ja kohoaakin ylväänä alueen maamerkiksi.

Lumo on myös erinomainen sijoituskohde!

Ostaessasi uuden kotisi riittävän ajoissa, voit teettää huoneistoon lisä- ja muutostöitä. Voit vaikuttaa mm. kalusteisiin ja materiaaleihin ja näin saada juuri toiveittesi mukaisen kodin! Muutostyöt toteutetaan työmaan aikataulun sekä materiaalien tilaus- ja toimitusaikojen mukaisesti.

Myynti- ja varaustilanne sekä lisätietoa Lumosta »

Tee varaus haluamastasi Lumon asunnosta ottamalla yhteyttä asuntomyyjäämme yhteydenottolomakkeella tai soittamalla:

Mika Saarikivi
040 7050 227

Käytämme evästeitä (olet hyväksynyt) (olet kieltänyt)

Mikäli klikkaat "hyväksy", annat suostumuksen oheisten kolmansien osapuolten evästeiden ja seurantatekniikoiden käytölle sekä tietojen siirrolle EU:n ulkopuolelle kuten Yhdysvaltoihin.

Google Analytics
Kävijäseuranta
Facebook
Markkinointitiedon keruu ja profilointi
Hyväksy
Kiellä
Peru