20.05.2020

Kivikkokankaan Lumon rakennuslupa myönnetty

Rakennuslautakunta on hyväksynyt Asunto Oy Kivikkokankaan Lumon rakennuslupahakemuksen. Lumon maatyöt on aloitettu ja kohteen arvioitu valmistumisaika on elokuussa 2021.

Asunto Oy Kivikkokankaan Lumon kruununa on tontin kulmalla sijaitseva näyttävä kolmikerroksinen rakennus, joka arkitehtuuriltaan on modernin moni-ilmeinen ja kohoaakin ylväänä alueen maamerkiksi.

Lumo sijoittuu puistoon rajoittuvalle tontille, aurinkoiseen etelä-länsi ilmansuuntaan. Lumo on korttelin viimeinen tontti, naapureina jo valmistuneet kohteemme Kaski, Hehku ja Loimu. Lumon arkkitehtuuri noudattaa samaa linjaa naapuritonttien kanssa; yhtiöt muodostavat yhdessä näyttävän kokonaisuuden.

Lumo käsittää kolme kaksikerroksista luhtitaloa ja yhden kolmikerroksisen luhtitalon, joissa on yhteensä 50 upeaa kotia. Huoneistotyypit 1h+kk+alk 32 m², 1h+kk+s 34 m², 2h+kk+s 40,5-50,5 m², 3h+k+s 62-69,5 m², 4h+k+s 76,5 m² ja 5h+k+s 94 m².

Lumon uniikkia arkkitehtuuria edustaa kolmikerroksinen luhtitalo, niin kutsuttu nelitalo, jossa on vain neljä huoneistoa. Alakerrassa sijaitsee kaksi 2h+kk+s huoneistoa ja 2.-3. kerroksessa kaksi 5h+k+s huoneistoa. 5h+k+s huoneistojen helmenä ovat parvekkeet, jotka sijoittuvat kätevästi molempiin kerroksiin sekä etu- ja takapihan puolelle. Taloyhtiöön rakennetaan kaksi autotallia, jotka ovat varattu 5h+k+s huoneistoille. Autotallipaikat myydään erillisinä osakkeina.

Lue lisää kohteesta »

Katso lisää valokuvia Lumon tontista »

Ostaessasi uuden kotisi riittävän ajoissa voit teettää huoneistoon lisä- ja muutostöitä. Voit vaikuttaa mm. kalusteisiin ja materiaaleihin ja näin saada juuri toiveittesi mukaisen kodin!

Tee varaus haluamastasi Lumon asunnosta ottamalla yhteyttä asuntomyyjäämme yhteydenottolomakkeella tai soittamalla:

Mika Saarikivi
040 7050 227

Käytämme evästeitä (olet hyväksynyt) (olet kieltänyt)

Mikäli klikkaat "hyväksy", annat suostumuksen oheisten kolmansien osapuolten evästeiden ja seurantatekniikoiden käytölle sekä tietojen siirrolle EU:n ulkopuolelle kuten Yhdysvaltoihin.

Google Analytics
Kävijäseuranta
Facebook
Markkinointitiedon keruu ja profilointi
Hyväksy
Kiellä
Peru