27.02.2020

Kivikkokankaan Valkean rakennuslupa myönnetty

Rakennuslautakunta on hyväksynyt Asunto Oy Kivikkokankaan Valkean rakennuslupahakemuksen. Valkean maatyöt on aloitettu ennen talvea ja rakentaminen jatkuu keväällä 2020. Kohteen arvioitu valmistumisaika on kesällä 2021.

Valkea käsittää 21 upeaa kotia erillis- ja rivitaloyhtiössä. Tämä upea kohde valmistuu osoitteeseen Hölkkäkuja 4, 90670 Oulu. Valkea sijoittuu aurinkoiselle, puistoon rajoittuvalle tontille. Tontin rauhallinen sijainti päättyvän tien päässä tekee kodeista ja pihapiireistä miellyttävät ja viihtyisät.

Kohteeseen valmistuu upeita kaksikerroksisia erillistaloja, joissa on isot kattoterassit ja autotallit. Lisäksi tontille rakennetaan yksitasoisia rivitaloasuntoja. Huoneistotyypit: 2h+kk+s 50,5 m², 3h+k+s 70 m², 4h+k+s 77 m² ja 90,5 m² ja 5h+k+s 126 m².

Kaikissa huoneistoissa on kaksi autopaikkaa kodin edustalla; erillistaloissa autotalli ja autopaikka ja rivitaloissa kaksi autokatospaikkaa. Autopaikkojen sähkönohjaus huoneistojen eteisestä digitaalisella kellokytkimellä.

Avaa asemapiirros »

Pohjapiirrokset:
Erillistalo A1, 5h+k+s 126 m² »
Erillistalot B-H 4h+k+s 90,5 m² »
Erillistalo I9, 5h+k+s 126 m² »
Rivitalo J »
Rivitalo K »
Rivitalo L »

Julkisivukuvat:
Erillistalot A-I etu- ja takapihat »
Erillistalot A-I talon päädyt »
Rivitalo J »
Rivitalo K »
Rivitalo L »

Otamme jo varauksia vastaan. Ota yhteyttä asuntomyyjäämme ja varaa omasi!

 

Mika Saarikivi
asuntomyyjä
040 7050 227
Käytämme evästeitä (olet hyväksynyt) (olet kieltänyt)

Mikäli klikkaat "hyväksy", annat suostumuksen oheisten kolmansien osapuolten evästeiden ja seurantatekniikoiden käytölle sekä tietojen siirrolle EU:n ulkopuolelle kuten Yhdysvaltoihin.

Google Analytics
Kävijäseuranta
Facebook
Markkinointitiedon keruu ja profilointi
Hyväksy
Kiellä
Peru