21.08.2012

Kotikaari nyt myynnissä!

Uusin kotikohteemme Kotikaari on nyt myynnissä!

Metsokankaalle kohoava Kotikaari käsittää kaikkiaan 20 reilunkokoista paritalokotia, yksi- tai kaksikerroksisina, osin puistoon rajoittuvalla isolla tontilla. Kotikaari sijoittuu rauhalliselle erillispientalojen alueelle, tien päähän. Kotikaari valmistuu kesäkuussa 2013.

Autokatospaikat ovat heti kotien edustalla, jossa on tilaa kahdelle autolle. Lisäksi yhtiöllä on runsaasti vieraspaikkoja, yhteensä 8 kpl. Asuntojen yhteydessä sijaitsevat isot huoneistovarastot. Yksitasoisissa asunnoissa huoneistovaraston koko on 5,3 m². Kaksitasoisissa asunnoissa on kaksi huoneistovarastoa 3,1 m² ja 6,4 m². Lisäksi kaksitasoisissa asunnoissa on portaiden alla sisävarasto, kooltaan 2,6 m². Kaiken tämän lisäksi taloyhtiöllä on vielä piharakennuksessa iso ulkoiluvälinevarasto, joka voi toimia esimerkiksi pyörävarastona.

Nastarakennuksen uutta asuntosuunnittelua edustaa 110 m² huoneisto, jonka varustelutaso on huikea! Keittiön aidot kivitasot, modernit keittiön kalusteet (hintaryhmä 7) sekä välitilan valkea lasi tuovat arkeen loistoa. Kodista löytyy myös kaksi suihkua - omansa ala- ja yläkerrassa.

Tervetuloa Kotikaaren ensiesittelyyn keskiviikkona 22.8. klo 17-18 ja sunnuntaina 26.8. klo 14-15 osoitteeseen Kämppäkuja 10.

Ostaessasi uuden kotisi riittävän ajoissa, voit vaikuttaa kalusteisiin ja materiaaleihin ja näin saada juuri toiveittesi mukaisen kodin!

>> Lue Kotikaaresta lisää

Käytämme evästeitä (olet hyväksynyt) (olet kieltänyt)

Mikäli klikkaat "hyväksy", annat suostumuksen oheisten kolmansien osapuolten evästeiden ja seurantatekniikoiden käytölle sekä tietojen siirrolle EU:n ulkopuolelle kuten Yhdysvaltoihin.

Google Analytics
Kävijäseuranta
Facebook
Markkinointitiedon keruu ja profilointi
Hyväksy
Kiellä
Peru