09.12.2011

Kotikohteiden työmaalla sisätyöt etenevät

Metsokankaalle valmistuvien kotikohteidemme Kotiportin ja Kotikallion sisätyöt etenevät kovaa vauhtia.

Kotiportin huoneistoissa on lämmöt päällä ja sisäpuoliset väliseinä- ja kattolevytykset ovat käynnissä. Pari- ja rivitalojen ulkopanelointi on aloitettu ja ensi viikolla alkaa Kotiportin huoneistoissa laatoitus ja maalaustyöt.

Nasta-kotien sisustussuunnittelija on valinnut värit ja materiaalit hyvin yhteensopiviksi ja luonut näin yhtenäisen, aikaa kestävän ja kauniin kokonaisuuden. Lisäksi muutamat harkitut yksityiskohdat luovat näyttävyyttä. Pesuhuoneen ja WC:n laatat ovat ihanan raikkaat ja avaruutta tuovat kiiltävän valkoiset isot 25x40 cm laatat, suihkunkohdalla näyttävä tehostelaatoitus ja lattiassa arvokkuutta korostava tumman harmaa laatoitus.

Viereiselle tontille valmistuva rivi- ja luhtitaloyhtiö Kotikallion ensimmäisissä taloissa on jo lämmöt päällä ja sisäpuolella aloitetaan väliseinä- ja kattolevytykset heti vuoden vaihteessa. Pidä kiirettä, vielä ehdit vaikuttamaan materiaaleihin ja näin saada juuri toiveittesi mukaisen kodin!

Tervetuloa tutustumaan ja ihastumaan upeaan uuteen kotiisi!

Käytämme evästeitä (olet hyväksynyt) (olet kieltänyt)

Mikäli klikkaat "hyväksy", annat suostumuksen oheisten kolmansien osapuolten evästeiden ja seurantatekniikoiden käytölle sekä tietojen siirrolle EU:n ulkopuolelle kuten Yhdysvaltoihin.

Google Analytics
Kävijäseuranta
Facebook
Markkinointitiedon keruu ja profilointi
Hyväksy
Kiellä
Peru