02.05.2014

Kotilinna ensiesittelyssä su 4.5.

Kempeleen Linnakankaalle on rakenteilla Nastarakennuksen ensimmäinen kotikohde alueella. Kotilinna on upea kohde rauhallisen omakotialueen sydämessä. Yhteensä 19 kodin Kotilinnassa on myös kysyttyjä, pienempiä kaksioita.

Kotilinna nousee korkeaan maastonkohtaan, loivalle rinnetontille. Rakennukset on sijoitettu rinteeseen polveilevasti, jolloin koteihin saadaan avarat ja valoisat näkymät, vieläpä parhaaseen mahdolliseen ilmansuuntaan: etelä-länteen. Aurinko paistaa omalle pihalle ja parvekkeelle iltaan asti.

Kotilinna valmistuu toukokuussa 2015. Työmaalla maatyöt ovat parhaillaan menossa. Ostaessasi uuden kotisi riittävän ajoissa, voit vaikuttaa kalusteisiin ja materiaaleihin ja näin saada juuri toiveittesi mukaisen kodin.

Varauksia otetaan vastaan jonotusperiaatteella. Varaus on maksuton eikä sido mihinkään. Tee varaus jo nyt, niin pääset haluamasi kodin omistajaksi!

Kotilinnan ensiesittely on su 4.5. klo 15-15.30 tontilla, osoitteessa Porttivahdinkuja 4, 90450 Kempele. Tervetuloa tutustumaan!

Lue lisää Kotilinnasta »

 

Käytämme evästeitä (olet hyväksynyt) (olet kieltänyt)

Mikäli klikkaat "hyväksy", annat suostumuksen oheisten kolmansien osapuolten evästeiden ja seurantatekniikoiden käytölle sekä tietojen siirrolle EU:n ulkopuolelle kuten Yhdysvaltoihin.

Google Analytics
Kävijäseuranta
Facebook
Markkinointitiedon keruu ja profilointi
Hyväksy
Kiellä
Peru