11.06.2014

Kotilinna nyt myynnissä!

Kotilinnan ennakkomarkkinointi on päättynyt ja kaupanteko voi alkaa! RS-sopimus Danske Bankin kanssa on allekirjoitettu 9.6.2014.

Kotilinna on upea kohde Kempeleen Linnakankaan rauhallisen omakotialueen sydämessä. Kotilinnan kodit ovat yhtiön omalla tontilla. Se näkyy edullisempina asumiskustannuksina, sillä tontin vuokran osuutta ei ole hoitovastikkeessa.

Kotilinna nousee korkeaan maastonkohtaan, loivalle yhtiön omalle rinnetontille. Rakennukset on sijoitettu rinteeseen polveilevasti, jolloin koteihin saadaan avarat ja valoisat näkymät, vieläpä parhaaseen mahdolliseen ilmansuuntaan: etelä-länteen. Kotilinna on näyttävä kokonaisuus: luhtitalojen päädyt on kauniisti kuultorapattu ja pari- ja rivitalot ovat puolestaan puu-ulkoverhoillut.

Kotilinnassa perustustyöt on pian valmiit ja lähipäivinä aloitetaan runkotyöt. Kotilinna valmistuu arviolta huhtikuussa 2015.

Ostaessasi uuden kotisi riittävän ajoissa, voit teettää huoneistoon lisä- ja muutostöitä. Voit vaikuttaa mm. kalusteisiin ja materiaaleihin ja näin saada juuri toiveittesi mukaisen kodin! Muutostyöt toteutetaan työmaan aikataulun sekä materiaalien tilaus- ja toimitusaikojen mukaisesti.

Tervetuloa esittelyyn tutustumaan kohteeseen ja varaamaan juuri sinulle sopiva koti!

Katso lisätietoa Kotilinnasta »

Käytämme evästeitä (olet hyväksynyt) (olet kieltänyt)

Mikäli klikkaat "hyväksy", annat suostumuksen oheisten kolmansien osapuolten evästeiden ja seurantatekniikoiden käytölle sekä tietojen siirrolle EU:n ulkopuolelle kuten Yhdysvaltoihin.

Google Analytics
Kävijäseuranta
Facebook
Markkinointitiedon keruu ja profilointi
Hyväksy
Kiellä
Peru