15.04.2015

Kotilinna on muuttovalmis - katso valokuvia!

Kotilinnan kodit ovat valmistuneet ja uudet asukkaat pääsevät muuttamaan koteihinsa perjantaina 24.4.2015.

Kotilinna on upea kohde Kempeleen Linnakankaan rauhallisen omakotialueen sydämessä. Kotilinnan kodit ovat yhtiön omalla tontilla. Se näkyy edullisempina asumiskustannuksina, sillä tontin vuokran osuutta ei ole hoitovastikkeessa. Kotilinnassa hoitovastike onkin vain 1,90€/m²/kk. Asunnoissa on kaukolämmöllä toimiva vesikiertoinen lattialämmitys.

Kotilinna sijaitsee korkealla maastonkohdalla, loivalla rinnetontilla. Rakennukset on sijoitettu rinteeseen polveilevasti, jolloin koteihin saadaan avarat ja valoisat näkymät, vieläpä parhaaseen mahdolliseen ilmansuuntaan: etelä-länteen. Kotilinna on näyttävä kokonaisuus: luhtitalojen päädyt on kauniisti kuultorapattu ja pari- ja rivitalot ovat puolestaan puu-ulkoverhoillut.

Nastarakennuksen uutta asuntosuunnittelua edustavat 59 m²:n kaksiot ja 79 m²:n kolmiot, joiden keittiöissä on näyttävät ja toimivat saarekkeet. Leveä keittiösaareke antaa paljon työskentelypinta-alaa ja sopii myös tarjoiluun.

Kotilinnan koteihin on tuotu uutena paljon tyylikkäitä sisustusratkaisuja. Huoneistoissa on mm. tyylikkäät spottivalaisimet pesuhuoneessa ja LED-valaisimet saunassa. Pesu-/kodinhoitohuoneessa on Topi Keittiöiden uutuus - vaaleanharmaa betonikuvioiden laminaattitaso. Keittiössä on tyylikäs ja nykyaikainen komposiittiallas. Saunaan on tuotu tyylikkyyttä välirimoituksilla. Huoneistoissa on laadukkaat AEG kodinkoneet. Kaksioihin on valittu tyylikkäät kalusteuunit lattialieden sijaan.

Kotilinnassa on vielä muutama huoneisto vapaana! Tervetuloa esittelyyn katsomaan uutta kotiasi paikan päälle!

Valokuvia Kotilinnan ihastuttavista kodeista löydät kuvagalleriasta »
Lue lisää kohteesta »


 

Käytämme evästeitä (olet hyväksynyt) (olet kieltänyt)

Mikäli klikkaat "hyväksy", annat suostumuksen oheisten kolmansien osapuolten evästeiden ja seurantatekniikoiden käytölle sekä tietojen siirrolle EU:n ulkopuolelle kuten Yhdysvaltoihin.

Google Analytics
Kävijäseuranta
Facebook
Markkinointitiedon keruu ja profilointi
Hyväksy
Kiellä
Peru