04.09.2014

Kotilyhty ensiesittelyssä su 7.9.

Oulun uusimmalle alueelle, Kiulukankaalle, kohoaa upea 25 kodin erillis-, pari- ja luhtitaloyhtiö. Huoneistokoot 2h+kk, 3h+k+s, 4h+k+s ja 5h+k+s. Kotilyhty on edustava ja tasokas yhtiö, joka sijaitsee pidetyn ja viihtyisän pientalovaltaisen Haapalehdon alueen vieressä, hyvien palveluiden ja liikenneyhteyksien äärellä, etäisyys Oulun keskustaan vain 5,5 km.

Kotilyhty on arvostetun arkkitehtitoimisto Veli Karjalainen Oy:n huolella suunnittelema, ulkonäöltään edustava ja tasokas yhtiö. Tilaratkaisuiltaan huoneistot ovat erinomaisen toimivia. Huoneet ovat väljiä ja säilytystilaa on runsaasti. Isot ikkunat tuovat runsaasti valoa sisätiloihin.

Kotilyhdyn tontti rajoittuu osin puistoon ja rajataan kadulle päin kivimuurilla ja pensasaidalla. Iso tontti mahdollistaa väljän rakentamisen, joka puolestaan tekee kodeista ja pihapiireistä rauhalliset ja viihtyisät.

Kotilyhty valmistuu syksyllä 2015. Työmaalla maatyöt ovat parhaillaan menossa. Ostaessasi uuden kotisi riittävän ajoissa, voit vaikuttaa kalusteisiin ja materiaaleihin ja näin saada juuri toiveittesi mukaisen kodin.

Varauksia otetaan vastaan jonotusperiaatteella. Varaus on maksuton eikä sido mihinkään. Tee varaus jo nyt, niin pääset haluamasi kodin omistajaksi!

Kotilyhdyn ensiesittely on su 7.9. klo 14-14.45 tontilla työmaatoimistossa, osoitteessa Savusaunantie 1, 90630 Oulu. Tervetuloa tutustumaan!

Lue lisää Kotilyhdystä täältä »
Lataa esite (pdf) »