08.10.2014

Kotilyhty nyt myynnissä!

Kotilyhdyn ennakkomarkkinointi on päättynyt ja kaupanteko voi alkaa! RS-sopimus Danske Bankin kanssa on allekirjoitettu tänään, 8.10.2014.

Kotilyhty on näyttävä kohde Oulun uusimmalla asuinalueella, Kiulukankaalla. Kiulukangas sijaitsee pidetyn ja viihtyisän pientalovaltaisen Haapalehdon alueen vieressä, hyvien palveluiden ja liikenneyhteyksien äärellä, etäisyys Oulun keskustaan vain 5,5 km.

Kotilyhty on arvostetun arkkitehtitoimisto Veli Karjalainen Oy:n huolella suunnittelema, ulkonäöltään edustava ja tasokas yhtiö. Tilaratkaisuiltaan huoneistot ovat erinomaisen toimivia. Huoneet ovat väljiä ja säilytystilaa on runsaasti. Isot ikkunat tuovat runsaasti valoa sisätiloihin. Huoneistokoot 2h+kk, 3h+k+s, 4h+k+s ja 5h+k+s.

Kotilyhdyssä runkotyöt ovat parhaillaan käynnissä. Kohde valmistuu arviolta syyskuussa 2015.

Ostaessasi uuden kotisi riittävän ajoissa, voit teettää huoneistoon lisä- ja muutostöitä. Voit vaikuttaa mm. kalusteisiin ja materiaaleihin ja näin saada juuri toiveittesi mukaisen kodin! Muutostyöt toteutetaan työmaan aikataulun sekä materiaalien tilaus- ja toimitusaikojen mukaisesti.

Tervetuloa esittelyyn tutustumaan kohteeseen ja varaamaan juuri sinulle sopiva koti!

Katso lisätietoa Kotilyhdystä »

Käytämme evästeitä (olet hyväksynyt) (olet kieltänyt)

Mikäli klikkaat "hyväksy", annat suostumuksen oheisten kolmansien osapuolten evästeiden ja seurantatekniikoiden käytölle sekä tietojen siirrolle EU:n ulkopuolelle kuten Yhdysvaltoihin.

Google Analytics
Kävijäseuranta
Facebook
Markkinointitiedon keruu ja profilointi
Hyväksy
Kiellä
Peru