21.09.2015

Kotilyhty on muuttovalmis pe 25.9.

Kotilyhdyn kodit valmistuvat ja uudet asukkaat pääsevät muuttamaan koteihinsa perjantaina 25.9.2015.

Kotilyhty on näyttävä kohde Oulun uusimmalla asuinalueella, Kiulukankaalla. Kiulukangas sijaitsee pidetyn ja viihtyisän pientalovaltaisen Haapalehdon alueen vieressä, hyvien palveluiden ja liikenneyhteyksien äärellä, etäisyys Oulun keskustaan vain 5,5 km.

Kotilyhty on arvostetun arkkitehtitoimisto Veli Karjalainen Oy:n huolella suunnittelema, ulkonäöltään edustava ja tasokas yhtiö. Tilaratkaisuiltaan huoneistot ovat erinomaisen toimivia. Huoneet ovat väljiä ja säilytystilaa on runsaasti. Isot ikkunat tuovat runsaasti valoa sisätiloihin. 4h+k 93 m² kotien kruununa ovat isot kattoterassit, jotka on suurelta osin katettu näyttävällä karkaistulla lasiosuudella.

Kotilyhdyssä on vielä YKSI 3h+k 69,5 m² sekä muutama 4h+k 93 m² ja 5h+k 110 m² huoneisto vapaana! Tervetuloa esittelyyn katsomaan uutta kotiasi paikan päälle!

Lue lisää kohteesta »


 

Käytämme evästeitä (olet hyväksynyt) (olet kieltänyt)

Mikäli klikkaat "hyväksy", annat suostumuksen oheisten kolmansien osapuolten evästeiden ja seurantatekniikoiden käytölle sekä tietojen siirrolle EU:n ulkopuolelle kuten Yhdysvaltoihin.

Google Analytics
Kävijäseuranta
Facebook
Markkinointitiedon keruu ja profilointi
Hyväksy
Kiellä
Peru