19.02.2017

Esittelyasunnon avajaiset LA 25.2. klo 13-15

Kempeleen Kotiportin esittelyasunnon C19 (4h+k+s 85 m²) avajaisia vieteään LA 25.2. klo 13-15 Linnakankaalla osoitteessa Porttivahdinkuja 2, 90450 Kempele. Tule ihastumaan esittelyasuntoomme ja tutustumaan Kotiportin materiaaleihin ja varusteluun sekä vapaisiin asuntoihin. Avajaisissa mukana myyjämme Jorma Juurikka, Tuiran Kiinteistömaailmasta myyntineuvottelija Veijo Huuskonen ja kohteen RS-pankista Aktian asuntorahoituksen asiantuntija Jari Pesälä.

Tervetuloa avajaisiin juttelemaan asunnonvaihdon ammattilaisten kanssa sekä hyödyntämään edut!

Kotiportin asunnot valmistuvat toukokuussa 2017.

Lue lisää Kempeleen Kotiportista »

Kotiportin suunnittelussa on otettu asiakkaiden toiveet tarkasti huomioon, hyvästä on nyt tehty vieläkin parempi! Jokaisessa asunnossa on esimerkiksi vaatehuone, osassa jopa kaksi! Suuri aurinkoinen terassi- ja/tai parveke parhaimpaan ilmansuuntaan: etelä-länsi. Ehdottomana helmenä on useissa Kotiportin asunnoissa oleva erillinen kodinhoitohuone, josta on suora uloskäynti isolle aurinkoiselle terassille/ parvekkeelle.

Käytämme evästeitä (olet hyväksynyt) (olet kieltänyt)

Mikäli klikkaat "hyväksy", annat suostumuksen oheisten kolmansien osapuolten evästeiden ja seurantatekniikoiden käytölle sekä tietojen siirrolle EU:n ulkopuolelle kuten Yhdysvaltoihin.

Google Analytics
Kävijäseuranta
Facebook
Markkinointitiedon keruu ja profilointi
Hyväksy
Kiellä
Peru