Rakennustapaseloste

Hanke käsittää Kempeleen kunnan vuokratontille Linnakankaan korttelin 26126 tontille nro 10 paikalla rakennettavat matalaenergiavaatimustason täyttävät kolme rivi-luhtitaloa, joissa on yhteensä 25 asuinhuoneistoa. Tontin pinta-ala on 6 899 m2 ja osoite Porttivahdinkuja 2, 90450 Kempele. Alueella on lainvoimainen asemakaava. Kaavoituksesta tarvittaessa lisätietoja Kempeleen kunnan kaavoitusosastolta.

Perustukset ja alapohja

Pohjatutkimuksen, perustamistapalausunnon ja hyväksyttyjen rakennesuunnitelmien mukaisesti teräsbetonia. Alapohjana lämmöneristetty maanvarainen teräsbetonilaatta.

Runkorakenteet, portaat ja vesikatteet

Huoneistojen väliset seinät ja luhtitalojen alakerran päätyseinät ovat teräsbetonirakenteisia. Asuinrakennusten kantavat ja ei-kantavat ulkoseinät ovat puurunkoisia. Asuinrakennusten yläpohjien kantavana rakenteena ovat tehdasvalmisteiset naulalevyristikot ja välipohjien kantavana rakenteena betoniontelolaatat. 2-kerroksissa huoneistoissa teräsbetoniportaat. Yläpohjissa on puhalluseriste. Vesikatteet ovat asuinrakennuksissa aluskatteellisia betonitiilikatteita. Autokatoksissa ja jätekatoksessa on tiilikuvioinen pinnoitettu pelti. Rivitalojen terasseissa osin lasikate, karkaistua kirkasta lasia.

Julkisivuverhoukset

Julkisivut ovat pääosin maalattuja tai kuultomaalattuja puuverhouksia. Muilta osin kuultorapattua (arkkitehdin määrityksen mukaisesti pinta osin/kauttaaltaan läpikuultavaa ja työjäljeltään vaihteleva) tiiltä. Parvekekaiteet ovat karkaistua läpinäkymätöntä lasia, luhtikaiteet ovat puuverhottuja. Räystäät ja räystäspohjat ovat maalatut tai kuultomaalatut. Rakennusluvassa on huomioitu parvekkeiden ja terassien lasitusmahdollisuus lisätyönä.

Kevyet väliseinät

Kevyet väliseinät ovat pääosin Kertopuu-rankaisia kipsi-levyväliseiniä, pesuhuoneissa osin erikois- tai märkätilakipsilevyin.

Ovet ja ikkunat

Huoneistojen pääulko-ovet ovat lämpöeristettyjä maalattuja kehys-ovia, kaikki ikkunallisia. Terassien ja parvekkeiden ikkunaovet ovat lämpöeristettyjä ulos aukeavia kehysovia, joissa ulkopinta on alumiinia. Piharakennuksen ja huoneistovarastojen ulko-ovet ovat lämpöeristettyjä maalattuja kehysovia. Väliovet ovat vakiorakenteisia laakaovia. 5h+k 95m2 pesuhuoneessa läpikuultava valkoinen lasiovi. Saunojen ovet ovat kokolasiovia suojakäsitellyin puukarmein. Ikkunat ovat sisään aukeavia maalattuja kolminkertaisia puualumiini-ikkunoita, joissa uloin puite ja karmin ulkopinta ovat alumiinia.

Kalusteet ja varusteet          

Tehdasvalmisteiset kalustepiirustusten mukaisesti; keittiöissä, eteisissä, pesu-/ kodinhoito- ja wc-tiloissa on hintaryhmän 4 kalusteet valkoisin rungoin. Työtasot laminaattipintaisia, erillisissä wc:ssä taivereuna, muualla suora etureuna. Pesualtaat työtasoon upotettuja, ruostumatonta terästä, osassa wc-/ khh-tiloista valkeat valumarmorialtaat. Makuuhuoneissa on hintaryhmän 2 kalusteet. Vaatehuoneissa on hyllyt ja vaatetanko. Saunojen lauteet tervaleppää sisältäen selkänojan ja lauteiden välisen säleikön. Pesuhuoneessa on suihkujakoseinä karkaistua lasia.  Pesuhuoneissa ja wc:ssä on wc-rullateline ja koukkusarja.

Lattiapinnoitteet

Huonetiloissa on jalopuupintainen lautaparketti, myös huoneistojen betoniportaat päällystetty parketilla. Vaatehuoneissa sekä portaan alla olevissa varastoissa on lautaparketti, huoneistoissa A1 ja C18 on muovimatto. Saunan, pesu-/kodinhoito- ja wc-tilojen lattioissa on keraaminen laatoitus. Huoneistojen eteisessä, ulko-oven edustan osalla muovimatto ja lisäksi erillinen kuramatto.

Sisäseinä- ja -kattopinnoitteet

Sisäseinien pintakäsittelynä on maalaus. Pesu-/kodinhoito- ja wc-tilojen seinissä on keraaminen laatoitus. Erillisten kodinhoitohuoneiden seinien ja katon pintakäsittelynä maalaus. Keittiöiden kalusteväleissä on keraaminen laatoitus, vähäisiltä osin voi olla maalaus. Saunojen seinät ja sisäkatot sekä pesu- ja yhdistettyjen kodinhoito-/pesutilojen sisäkatot ovat paneelipintaiset. Asuinhuoneiden sisäkatot ovat ruiskutasoitetut. Muiden huonetilojen sisäkatot ovat tasoitetut ja maalatut valkoisiksi.

Kojeet ja laitteet

Keittiössä on astianpesukone, jääkaappi ja kaappipakastin tai jääkaappi-pakastin yhdistelmä (2h+kk ja 3h+k 69,5 m²), erillinen kalusteuuni ja keraaminen induktioliesitaso. Kaikissa huoneistoissa on tilavaraus mikroaaltouunille. Saunoissa on sähkökiuas. Pesu/kodinhoitotiloissa on tilanvaraus pyykinpesukoneelle ja kuivausrummulle.

LVI- ja sähkötekniikka

Huoneistoissa on kaukolämpöön kytketty vesikiertoinen lattialämmitys. Sähkön sekä kylmän ja lämpimän käyttöveden mittaus tapahtuu huoneistokohtaisesti. Huoneistoissa on lämmöntalteenotolla varustettu huonekohtainen koneellinen tulo-poisto-ilmanvaihto liesikupuohjauksella.

Tiedonsiirtotekniikka

Kaikissa huoneistoissa on valmis Internet-yhteys, 10/10Mbit/s DNA taloyhtiölaajakaista. Huoneistojen tietoliikenneverkko on CAT 6 ja jokaisessa asuinhuoneessa on atk-pistorasia. Jokaisessa huoneistossa on lisäksi valmis valokuituyhteys käyttöön otettavissa. Asuntoyhtiössä on digitaalinen kaapelijärjestelmä DVB-C, jossa valmis DNA kaapeli-TV-liittymä.

Autopaikoitus, piha- ja ulkoalueet

Sähköistetyt autopaikat sijaitsevat asemapiirustuksen mukaisesti neljässä autokatoksessa ja pistokepaikoissa. Taloyhtiölle tulee yksi vieraspaikkaa. B-talossa sijaitsevat yhtiön tekniset tilat. Autokatoksen yhteydessä sijaitsevat polkupyörävarasto, taloyhtiövarasto ja erillinen jätesuoja, jonka päädyssä sijaitsevat metalliset lukittavat postilaatikot. Poikkeustilan yhteiskäytössä oleva väestönsuoja sijaitsee naapuriyhtiön A-talossa, jossa on myös 20 kpl erillisiä, harvalaudoitettuja varasto-osakkeita. Liikennealueet, pihatiet ja autopaikoitusalueet ovat asfalttipintaisia. Istutetut ja nurmetetut viheralueet sekä piha- ja leikkialueiden varusteet ovat asemapiirustuksen mukaisia. Asuinrakennusten nurmi-/istutusalueilla sokkelin vieressä betonilaatta. Huoneistojen terassit painekyllästettyä höylättyä rallilautaa. Parvekkeet ja luhtikäytävät sekä luhtiportaat painekyllästettyä höylättyä lankkua. Pääsisäänkäyntien edessä hiertobetonipintainen betonilaatta. Piha-alueella on pihaulkovalaistus.

 

Perspektiivikuvien sekä virtuaalikuvien tarkoitus on havainnollistaa kohteen ulkonäköä ja huonetiloja, ne eivät ole suunnitelma-asiakirjoja. Poikkeamia väreissä ja yksityiskohdissa saattaa esiintyä. Asunnoissa saattaa esiintyä vähäisessä määrin alaslaskuja, kotelointeja sekä kiintokalusteiden mittamuutoksia, jotka eivät näy piirustuksissa. Kiintokalusteiden kätisyydet on esitetty erillisissä kalustepiirustuksissa, jotka voivat poiketa pohjapiirustuksista.

 

Kohteen rakenteita ja materiaaleja voidaan vaihtaa perustellusta syystä toisiin samanarvoisiin tai toiminnallisuuden vaatimaan tasoon. Ostajan on tutustuttava lopullisiin myyntiasiakirjoihin viimeistään kauppakirjan allekirjoituksen yhteydessä.

 

Oikeudet muutoksiin pidätetään.
17.5.2016

 

 

 

 

Ota yhteyttä

 


Aki Heikkinen
asuntomyynti
toimitusjohtaja, RI
040 5840 811

 


Käytämme evästeitä (olet hyväksynyt) (olet kieltänyt)

Mikäli klikkaat "hyväksy", annat suostumuksen oheisten kolmansien osapuolten evästeiden ja seurantatekniikoiden käytölle sekä tietojen siirrolle EU:n ulkopuolelle kuten Yhdysvaltoihin.

Google Analytics
Kävijäseuranta
Facebook
Markkinointitiedon keruu ja profilointi
Hyväksy
Kiellä
Peru