20.08.2013

Kotirinne ennakkomarkkinoinnissa

Metsokankaalle kohoava Kotirinne on nyt ennakkomarkkinoinnissa! Kotirinne on kolmen luhtitalon ja 28 kodin matalaenergiayhtiö. Talojen ilmansuunta etelä-länsi on paras mahdollinen: aurinko paistaa omalle pihalle ja parvekkeelle iltaan asti. Tieltä käsin rauhallista Kotirinnettä suojaa näyttävä tiilimuuri. Huoneistojen isoille, aurinkoisille pihoille suojaa antavat koristearonia pensasaidat, joissa on syksyllä kaunis ruskaväri. Huoneistojen isot ikkunat tuovat vehreän maiseman osaksi kotia. Yhteisen pihapiirin kruunaa luonnontilaan jätetty metsikkö.

Kotirinne valmistuu elokuussa 2014. Työmaalla perustustyöt ovat parhaillaan menossa. Ostaessasi uuden kotisi riittävän ajoissa, voit vaikuttaa kalusteisiin ja materiaaleihin ja näin saada juuri toiveittesi mukaisen kodin.

Varauksia otetaan vastaan jonotusperiaatteella. Varaus on maksuton eikä sido mihinkään. Tee varaus jo nyt, niin pääset haluamasi kodin omistajaksi!

Lue lisää Kotirinteestä »

 

 

Käytämme evästeitä (olet hyväksynyt) (olet kieltänyt)

Mikäli klikkaat "hyväksy", annat suostumuksen oheisten kolmansien osapuolten evästeiden ja seurantatekniikoiden käytölle sekä tietojen siirrolle EU:n ulkopuolelle kuten Yhdysvaltoihin.

Google Analytics
Kävijäseuranta
Facebook
Markkinointitiedon keruu ja profilointi
Hyväksy
Kiellä
Peru