19.10.2020

Lumo Koti-Kalevan asuntopuntarissa

Koti-Kalevan asuntopuntari 17.10.2020 arvioi Kivikkokankaan Lumon myynnissä olevan asunnon A4, 5h+k+s 94 m².

Lue asuntopuntarin arvio (pdf) »

Perheet, joita eivät omakotitalojen tai edes rivitalojen pihatyöt innosta, voivat innostua Lumon kahdesta neljän makuuhuoneen asunnosta, jolla ei ole lainkaan omaa pihaa. Nämä 94-neliöiset perheasunnot löytyvät tontin näkyvimmistä nurkasta, Suojuoksuntien ja Rakkakiventien risteyksestä, hahmoltaan noppamaisesta A-talosta, jossa on yhteensä neljä asuntoa - maantasossa kaksi, ja toisessa kerroksessa kaksi kaksikerroksista asuntoa, jolloin koko rakennus kohoaa kolmikerroksiseksi. Poikkeavaa ilmettä on haettu luhdin puoleisen julkisivun omalaatuisella sommittelulla.

Arvioitava 5h+k+s 94 m² asunto sijaitsee luhtikäytävän päädyssä, mikä on hyödynnetty oivaltavasti erottamalla käytävän pääty ovella asunnon omaksi sisääntuloparvekkeeksi. Parvekkeita onkin tässä asunnossa kaikkiaan hulppeat neljä kappaletta!

Tultaessa asuntoon sisään, avautuu näkymä asunnon läpi ulos asti. Eteisessä on mukavasti naulakkotilaa, ja portaiden alle jäävää varastoa voidaan käyttää lisäsäilytystilana. Keittiöön antaa mukavasti laskutilaa saareke, jonka takana on valoisa paikka ruokapöydälle ikkunan ääressä. Samassa tilassa on myös olohuone.

Yläkertaan johtavat portaat alkavat keittiön kohdalta, ja päättyvät yläkerran pieneen aulaan. Suurimman makuuhuoneen ikkuna on sijoitettu sopivasti siten, että oven ollessa auki näkyy yläaulasta suoraan ulos. Saunatiloihin kuljetaan kodinhoitotilan kautta, josta on mahdollisuus mennä parvekkeelle vilvoittelemaan saunasta. Viimeisestä makuuhuoneesta on kulku parvekkeelle. Tämä makuuhuone on merkitty käytettäväksi myös yläkerran olohuoneena. Paikka voisikin olla varsin sopiva vaikka lasten pelitilaksi.

Arjen toimivuutta edistävät hyvät säilytystilat kodinhoitotilojen ja alakerran toiletin yhteydessä, sekä parvekkeiden ulkovarastot molemmissa kerroksissa.

 

Tämä arvioitavana oleva huoneisto A4 on vielä vapaana! Lisäksi vapaana on vielä toimivia, tehokkaalla pohjaratkaisulla olevia 3h+k+s 69,5 m² ja isommallekin perheelle sopivia 4h+k+s 76,5 m² huoneistoja. Tee ilmainen varaus uudesta kodistasi jo tänään!

Lue lisää ja tutustu vapaana oleviin huoneistoihin »