31.01.2020

Luotettavaa kumppanuutta Topi-Keittiöiden kanssa jo 25 vuotta

Nastarakennus on tehnyt yhteistyötä Topi-Keittiöiden kanssa jo 25 vuotta. Pitkäaikaisen ja luotettavan kumppanuuden aikana on valmistunut 32 Nastarakennuksen yhtiötä: rivitaloja, paritaloja, luhtitaloja ja kerrostaloja, kaikkiaan 754 kotia. Kesällä Kivikkokankaan Vasken ja Ritaharjun Ahjon valmistuttua on koteja valmistunut kaikkiaan jo 850. Kaikkiin Nasta-koteihin keittiöt ja muut kiintokalusteet esimerkiksi kodinhoitohuoneisiin ja makuuhuoneisiin ovat tulleet Topi-Keittiöiltä.

Luotamme Topi Keittiöihin, sillä he hoitavat toimitukset ajallaan ja yrityksen asennuksen jälki on erinomaista ja aikataulut pitävät aina. Topi-Keittiöillä on yli 80 vuoden kokemus ja heillä on näkemystä. Yritys tekee koko ajan monipuolista kehittämistyötä tuotteidensa eteen.

Asuntojen rakentaminen koostuu monista kädenjäljistä. Kumppanin pitää olla luottopeluri. Me Nastarakennuksella rakennamme niin kuin rakentaisimme itselle - tätä vaadimme myös yhteistyökumppaneiltamme.

Nasta-kotien kalusteiden ja materiaalien kauniin kokonaisuuden on suunnitellut sisustussuunnittelija Maria Muranen. Jos asiakkaamme kuitenkin haluaa tehdä muutoksia kalusteratkaisuihin, se onnistuu loistavasti, sillä he voivat kääntyä myös Topin kalustesuunnittelijan puoleen.

Lue lisää yhteistyöstämme Topin sivuilta »

Käytämme evästeitä (olet hyväksynyt) (olet kieltänyt)

Mikäli klikkaat "hyväksy", annat suostumuksen oheisten kolmansien osapuolten evästeiden ja seurantatekniikoiden käytölle sekä tietojen siirrolle EU:n ulkopuolelle kuten Yhdysvaltoihin.

Google Analytics
Kävijäseuranta
Facebook
Markkinointitiedon keruu ja profilointi
Hyväksy
Kiellä
Peru