18.06.2014

Metsokankaalle kauppa ja uusi päiväkoti

Oulun Yhdyskuntalautakunta on päättänyt 17.6.2014 kokouksessa varata ja vuokrata Metsokankaan palvelutontit Oulun Arki-Kodit Oy:lle ja P-S Hoivakiinteistöt Oy:lle päiväkotirakentamiseen sekä Ruokakeskolle eli K-ryhmälle lähikaupan tarkoitukseen. Ruokakesko toimii lähikaupan rakennuttajana sekä päättää toteutusaikataulusta ja valitsee rakentajan.

Savotta-aukiolle, Kotirinteen viereen, saadaan siis kauan odotettu kauppa! Kaupan rakentamisen yhteydessä kaupunki viimeistelee Savotta-aukion ja aukiosta tulee näyttävä kokonaisuus. Savotta-aukiolla toimii tällä hetkellä jo kaupungin päiväkoti.

Uusi päiväkoti saadaan osoitteeseen Savottatie 48 eli upean paritalokohteemme Kotipolun viereen. Kuinka kätevä onkaan kun päiväkoti sijaisee niin lähellä! Metsokankaalle tulee myös toinen uusi päiväkoti Neitsytkorventien päähän osoitteeseen Leimaajantie 1.

Katso asemakaavasta palvelutonttien sijainnit »

Käytämme evästeitä (olet hyväksynyt) (olet kieltänyt)

Mikäli klikkaat "hyväksy", annat suostumuksen oheisten kolmansien osapuolten evästeiden ja seurantatekniikoiden käytölle sekä tietojen siirrolle EU:n ulkopuolelle kuten Yhdysvaltoihin.

Google Analytics
Kävijäseuranta
Facebook
Markkinointitiedon keruu ja profilointi
Hyväksy
Kiellä
Peru