26.01.2012

Uusia Nasta-koteja tulossa!

Rakennamme Metsokankaalle lisää upeita kotikohteita!

Uusi kotikohteemme saa nimekseen As. Oy Oulun Kotikaari. Tämä matalaenergiayhtiö valmistuu osoitteeseen Kämppäkuja 10. Kotikaari on upea 20 kodin paritaloyhtiö, osin puistoon rajoittuvalla isolla tontilla. Kotikaari käsittää 1-tasoisia 4-5h+k+s 91-107m2 ja 2-kerroksisia 5h+k+s 112 m2 paritalokoteja. Kotikohteen rakentaminen aloitetaan keväällä 2012 ja arvioitu valmistuminen on kesällä 2013. Huoneistojen arkkitehtisuunnittelu on käynnissä, katso asemapiirroksesta talojen sijoittuminen tontille. Kohde on herättänyt suurta kiinnostusta ja ensimmäinen asunto onkin jo varattu!

Toinen kesällä 2013 valmistuva kotikohteemme on As. Oy Oulun Kotikuja, 13 kodin pari-, rivi- ja luhtitaloyhtiö. Kotikujan tontilla on maatyöt tehty ja rakennustyöt jatkuvat aikaisin keväällä 2012. Viihtyisä matalaenergiayhtiö kohoaa osoitteeseen Lustokuja 7, kesällä 2012 valmistuvien Kotiportin ja Kotikallion viereen. Pari- ja rivitalojen asunnot ovat 1-tasoisia ja luhtitalojen asunnot 1- ja 2-tasoisia. Katso asemapiirroksesta talojen sijoittuminen tontille ja tutustu huoneistojen pohjapiirroksiin sekä talojen julkisivukuviin. Voit myös tutustua Kotikujan isoihin 3D-virtuaalinäkymiin:

Ilmanäkymä koko alueesta
Näkymä paritalon takapihasta
Näkymä rivitalon etupihasta
Näkymä rivitalon takapihasta
Näkymä luhtitalon takapihasta


UUSIN kotikohteemme tulee kohoamaan osoitteeseen Savottatie 52. Tämän upean matalaenergiayhtiön arkkitehtisuunnittelu on jo käynnissä! Kohde käsittää 1-tasoisia pari- ja rivitaloja, huoneistokoot: 3h+k+s 79 ja 81 m2, 4h+k+s 91 m2 ja 5h+k+s 107 m2. Huoneistojen pihat avautuvat parhaaseen etelä-länsi suuntaan, katso asemapiirrosluonnos. Otamme varauksia jo vastaan, kysy lisää!

Metsokankaalla olevien kotikohteidemme sijainnit ja alueen palvelut ovat nähtävissä asemakaavasta (4,3 Mt).

Tervetuloa esittelyihimme tutustumaan kohteeseen ja varaamaan juuri sinulle sopiva koti! Seuraa myös kotisivujamme, lisäämme tietoa suunnitelmien edetessä.