26.08.2016

Metsokankaan Kaarnan on valmis!

Kaarnan kodit ovat valmistuneet ja uudet asukkaat ovat päässeet muuttamaan uusiin koteihinsa pe 26.8.2016.

Asunto Oy Metsokankaan Kaarna käsittää 29 upeaa kotia yksitasoisessa rivitalossa tai luhtitalossa, joissa asunnot ovat joko 1. tai 2. kerroksessa. Vielä vapaana luhtiloissa huoneistoja 1h, 2h, 3h ja 4h+k+s 34,5 - 78 m2. Yksiöt ja kaksiot sopivat erinomaisesti myös sijoituskäyttöön.

Kaarna on arvostetun arkkitehtitoimisto Veli Karjalainen Oy:n huolella suunnittelema, ulkonäöltään edustava ja tasokas yhtiö. Tilaratkaisuiltaan huoneistot ovat erinomaisen toimivia. Huoneet ovat väljiä ja säilytystilaa on runsaasti. Isot ikkunat tuovat runsaasti valoa sisätiloihin.

Pensasaitojen suojaamat isot pihat, terassit ja parvekkeet avautuvat aurinkoiseen ilmansuuntaan. Yhtiön sisäpihalla tunnelmaa tuo luonnontilainen, pimeällä valaistu metsäsaareke, joka on kaunis ja myös upea paikka lapsen seikkailumielelle. Tieltä käsin huoneistojen pihoja suojaa kaunis puuaita, joka antaa heti näkösuojaa pihoille. Iso tontti mahdollistaa väljän rakentamisen, jolloin huoneistoista avautuu avarat ja valoisat näkymät.

Tervetuloa esittelyyn katsomaan uutta kotiasi paikan päälle!

Katso lisätietoa Metsokankaan Kaarnasta »