11.07.2016

Metsokankaan Kaarna muuttovalmis 26.8.

Metsokankaan Kaarnan kodit valmistuvat aikataulussa ja asukkaat pääsevät muuttamaan uusiin koteihinsa perjantaina 26.8.2016.

Metsokankaan Kaarnan kodit sijaitsevat taidolla rakennetuissa rivi- ja luhtitaloissa. Metsokankangas on rauhallinen asuinalue, hyvien ulkoilumaastojen lähellä. Asunnoista avautuvat avarat ja valoisat näkymät. Sisäpihalla tunnelmaa tuo luonnontilainen, pimeällä valaistu metsäsaareke. Kaikissa kodeissa on suuret terassit / parvekkeet, jotka avautuvat aurinkoiseen ilmansuuntaan, etelä-länsi.

Kaarna on arvostetun arkkitehtitoimisto Veli Karjalainen Oy:n huolella suunnittelema, ulkonäöltään edustava ja tasokas yhtiö. Tilaratkaisuiltaan huoneistot ovat erinomaisen toimivia. Huoneet ovat väljiä ja säilytystilaa on runsaasti. Isot ikkunat tuovat runsaasti valoa sisätiloihin.

Kaarnassa on vapaana enää kaksi rivitaloasuntoa 3-4h+k 79–91 m² sekä muutama luhtitaloasunto 1h-4h+k 34,5–78 m². Tervetuloa esittelyyn paikan päälle katsomaan uutta Nasta-kotiasi!

Lue lisää kohteesta »

 

 

Käytämme evästeitä (olet hyväksynyt) (olet kieltänyt)

Mikäli klikkaat "hyväksy", annat suostumuksen oheisten kolmansien osapuolten evästeiden ja seurantatekniikoiden käytölle sekä tietojen siirrolle EU:n ulkopuolelle kuten Yhdysvaltoihin.

Google Analytics
Kävijäseuranta
Facebook
Markkinointitiedon keruu ja profilointi
Hyväksy
Kiellä
Peru