05.10.2015

Metsokankaan Kaarnan myynti alkaa!

Metsokankaan Kaarnan ennakkomarkkinointi on päättynyt ja kaupanteko voi alkaa! RS-sopimus Danske Bankin kanssa on allekirjoitettu 2.10.2015.

Asunto Oy Metsokankaan Kaarna käsittää 29 upeaa kotia yksitasoisessa rivitalossa tai kaksitasoisessa luhtitalossa. Tämä matalaenergiayhtiö valmistuu Metsokankaalle elokuussa 2016.

Pensasaitojen suojaamat isot pihat, terassit ja parvekkeet avautuvat aurinkoiseen ilmansuuntaan. Yhtiön sisäpihalla tunnelmaa tuo luonnontilainen, pimeällä valaistu metsäsaareke, joka on kaunis ja myös upea paikka lapsen seikkailumielelle. Tieltä käsin huoneistojen pihoja suojaa kaunis puuaita, joka antaa heti näkösuojaa pihoille. Iso tontti mahdollistaa väljän rakentamisen, jolloin huoneistoista avautuu avarat ja valoisat näkymät.

Ostaessasi uuden kotisi riittävän ajoissa, voit teettää huoneistoon lisä- ja muutostöitä. Voit vaikuttaa mm. kalusteisiin ja materiaaleihin ja näin saada juuri toiveittesi mukaisen kodin! Muutostyöt toteutetaan työmaan aikataulun sekä materiaalien tilaus- ja toimitusaikojen mukaisesti.

Katso lisätietoa Metsokankaan Kaarnasta »

Käytämme evästeitä (olet hyväksynyt) (olet kieltänyt)

Mikäli klikkaat "hyväksy", annat suostumuksen oheisten kolmansien osapuolten evästeiden ja seurantatekniikoiden käytölle sekä tietojen siirrolle EU:n ulkopuolelle kuten Yhdysvaltoihin.

Google Analytics
Kävijäseuranta
Facebook
Markkinointitiedon keruu ja profilointi
Hyväksy
Kiellä
Peru